Hi..Dal
Nadji mi Rudija na You Tube koja scena ,treba mi video,da bi izvukla scene sa njim pa da posle toga uradim avi π
Hvala ti Biki...pogledacu da nadjem tu epizodu i scenu kad oteram decu na spavanje,pa cu ti poslati u PM..moze? π€
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 19th Oct 2025 - WKV
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
BADMINTONN🏸 19.10
SECRET OUTT 20.10
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Oct 2025 EDT
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
Why couldn't Aamir and Salman have successful marriage like Shahrukh?
🎬 Khan-tastic Stories β A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 19, 2025 EDT
Is Ayushmann Khurrana overrated?
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
Should Sidharth Malhotra just quit acting?
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
Diwali Dhamaka: Why does Vicky look so much like Nawazuddin Siddiqui?
13 years Student of the year
Ibrahim Ali Khan Admits Nadaaniyan Was A Bad Film
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
Veteran Actor Asrani Passes Away
Hi..Dal
Nadji mi Rudija na You Tube koja scena ,treba mi video,da bi izvukla scene sa njim pa da posle toga uradim avi π
Evo linka sa svim epizodama na youtube. Dal ti samo pogledaj i reci sta ti treba.
https://www.youtube.com/watch?v=fblqPn_fK3s&list=PLcC6hSpO26KtyRBT9yV6DII21cWeoNl7B
Mozda je i bolje tako. Jednom pretrpis i gotovo.
Sto se izgleda tice tu si donekle u pravu. Jedno nam je ipak zajednicko. Na kraju smo obe ostale kratkih rukava π
Na zalost Nale...takva nam sudbina, da samo poslovno saradjujemo π π€£
Hi..Dal
Evo linka sa svim epizodama na youtube. Dal ti samo pogledaj i reci sta ti treba.
https://www.youtube.com/watch?v=fblqPn_fK3s&list=PLcC6hSpO26KtyRBT9yV6DII21cWeoNl7B
Hvala Nado...π€
Ma kojim godinama? Kao da ti je u najmanju ruku 50.π
Uostalom sta ima veze i da bude jos jedan malisan? razmisli. Drugi sastanak... ππ
Pa zar si zaboravila koji sam rodjendan slavila pre neki dan...mnooogo je to svecica na torti da bih o deci razmisljala...
A i nije bas toliko dobar frajer da bih samo zbog drugog sastanka...π€£
Hvala ti Biki...pogledacu da nadjem tu epizodu i scenu kad oteram decu na spavanje,pa cu ti poslati u PM..moze? π€
Moja prijateljica je rodila sina sa 39 a veruj mi da mi se ukazala prilika o godinama ne bih razmisljala. π
Znaci nista od drugog sastanka. π
Samo ti nadji koja epizoda i koje scene.ako ces za profi ,3-4 scene ili kako hoces.π³Na tebi je da odlucis.ako ces za Siggie box takodje koliko...πJa sad idem raditi ono moje ,upadacu povremeno...Nadice hvalaπ€
Moja prijateljica je rodila sina sa 39 a veruj mi da mi se ukazala prilika o godinama ne bih razmisljala. π
Znaci nista od drugog sastanka. π
Pa Nado, ako si resila..mogu da ti ugovorim taj sastanak..π
A ja cu taman da iskoristim priliku da te odvedem ,naravno ful sredjena,bez stomaka i viska kilograma...π π