Tu si u pravu. samo je Dal u ovom slucaju bolje prosla . Moj neodoljivi zavlaci ruke samo u frizider 😆
Al dok to radi,ti ne izgledas ko nilski konj koji je progutao lubenicu...🤣 Razmisli opet..🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 21st Oct 25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
DO PHOOL DO MALA 21.10
Deepika and Ranveer wish diwali with Dua
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
DIWALI AT PH 22.10
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Bill Gates To Appear on Kyunki?!
Veteran Actor Asrani Passes Away
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
The Parth Bombshell
Mihir is a loser
Malti hinted at Baseer being gay!
No appreciation threads?
Tu si u pravu. samo je Dal u ovom slucaju bolje prosla . Moj neodoljivi zavlaci ruke samo u frizider 😆
Ih, da je ko Barun ili Rudi, ne bih mu izbijala iz ordinacije...😉 nego jesam li vam ja pricala za ginekologa koji me poradjao sa drugim sinom..😉😆
Jel' mislis na onog sto je lep kao filmski glumac? 😛
Ma lep ..greota...☺️ Znaci znate pricu..😉
Ispricaj je ponovo jer Kety ne zna a i ja volim lepe price da cujem vise puta 😃
Pa na zalost nema sta mnogo da se prica..😆 Covek izgleda ko san svake zene..a moja crna sudbina je da mi gurne ruku do lakta na prvom sastanku...🤣
Hm,a sta bi ti umjesto ruke 😃 covjek radi svoj posao ,opusti se i uzivaj 😆😆
Sta ces takva ti sudbina. 😆 Mozda bi bolje prosla na drugom sasatnku. Jesi li razmisljala o jednoj maloj devojcici? 😛
Ih, da je ko Barun ili Rudi, ne bih mu izbijala iz ordinacije...😉 nego jesam li vam ja pricala za ginekologa koji me poradjao sa drugim sinom..😉😆
Jel' mislis na onog sto je lep kao filmski glumac? 😛
Ma lep ..greota...☺️ Znaci znate pricu..😉
Ispricaj je ponovo jer Kety ne zna a i ja volim lepe price da cujem vise puta 😃opet isto pisemo😆😆
Donja Nado... i bice super ako zavrsi za "samo" 4 sata..😕
Pa jel' mora tako.? Sve odjednom? Ne moze iz dva puta?