A pa to za himnu je drugo. Vi pisite koliko budete mogle da bi Dal otvorila novi topic a ja da postavim himnu. A inace, kako ja to shvatam, boja zavisi od broja mojih postova a ne od topica. Mogu ja i sad da ispisem ovih 200 al necu 😎
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
A pa to za himnu je drugo. Vi pisite koliko budete mogle da bi Dal otvorila novi topic a ja da postavim himnu. A inace, kako ja to shvatam, boja zavisi od broja mojih postova a ne od topica. Mogu ja i sad da ispisem ovih 200 al necu 😎
Cini mi se da joj je bas odmerio "dozu" Da se ne zapali 😆
Kad Smeki ujutro vidi koliko ima da cita 😆
Ma nema nikakve. Ja to samo onako. 😃
Kad putujes u petak? Sve nesto mislim da ces imati malo vremena sutra uvece. A mozda i neces?😕
A hocemo li spavati,mislim ja moram opet pod tus,ali se vise necu vracati na topic 🤣🤣
E a ovo moram za Smeki, znam koliko joj je bila slatka ova scena, mada i meni isto, a narocito ono polivanje vodom posle pljas
Jeste,bila je slatka scena,pogotovo sto je i on njoj uzvratio poljevanjem 😆
Pa to i jeste bilo najneocekivanije. Biznismen, u svojoj firmi, njegovi poslovni partneri tu a on pljas i to ni manje ni vise on nju kofom , pogledajte njegovu kofu i njenu kanticu 🤣
Dzaba. Kety ne bi pomogla ni cisterna... mislim da se ne zapali.🤣 Ona bukti . Jedino da se zakazimo na neki hidrant pa polivaj. Sta da radim kad su moji vatrogasci izgubili clansku kartu, nemerem joj vise pomoci.
E a ovo moram za Smeki, znam koliko joj je bila slatka ova scena, mada i meni isto, a narocito ono polivanje vodom posle pljas
Jeste,bila je slatka scena,pogotovo sto je i on njoj uzvratio poljevanjem 😆
Pa to i jeste bilo najneocekivanije. Biznismen, u svojoj firmi, njegovi poslovni partneri tu a on pljas i to ni manje ni vise on nju kofom , pogledajte njegovu kofu i njenu kanticu 🤣
Dzaba. Kety ne bi pomogla ni cisterna... mislim da se ne zapali.🤣 Ona bukti . Jedino da se zakazimo na neki hidrant pa polivaj. Sta da radim kad su moji vatrogasci izgubili clansku kartu, nemerem joj vise pomoci.