Returning of the written off #37 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.1k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

🤣 Svami se uvek uspava u prvih 10 minuta i ja posle samo promenim seriju..Inace zajedno gledamo The mentalist i Person of interest..to kolko-tolko moze da prodje kod njega..a on je inace bas ko onaj lik Patrik Dzejn iz Mentalista..provali ljude iz sale..nikada nije zanimljivo jer uvek zna ko je kakav bez i da se pomucim,on vec zna sta ce da bude..😡

E da ti kazem, muz ti zaista pocinje sve vise da lici na tastu ( jos uvek mislim da je bolje na tastu nego na svoju mamu 🤣) . I ja obozavam The mentalist,samo ne znam da li on i ja bas istu osobu obozavamo, al ajde , bitna je serija 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

E sto volim pedantne muskarce. Majstorise a bele pantalone blistaju , nidje fleke.
😆

Morali su napraviti kontrast inace bi sve bilo crno 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ti i ne treba da se razumijes 😲 on je majstor a ti samo musterija 🤣

Tu si u pravu, ja odvezem auto,on ga podigne na kanal, proveri sta ne valja,upali , procacka tu i tamo, ubaci nove delove,izbaci visak i auto bude ko nov..😃🤣 🤣

Stephi thumbnail

Draga moja, meni kao po obicaju u odsudnim trenucima pocne net da koci, pa cim sam videla link otisla sam da postavljam himnu. Sad tek citam ovo. Dakle, tvoj swami to sto on hoce od tebe zove serija. 🤣Zanimljivo. Svi danas imamo svoje sifre. Ako , ako samo uzivajte u '' seriji ''. Nije valjda da opet gledate Beauty and the beast,menjajte malo
😆

Da..kad hoce tako nesto on me tera da gledamo film..ja ga pitam -jer akciju i tako to pocne..🤣 A dosla mi tetka ,ona dosadna sto svakog meseca mora da posedi par dana, pa nista od filmova,samo serije..🤣

I sad se pitas sto je zaspao posle deset minuta. Pa iznervirala ga tetka. Dobro je i sad da je dosla, zamisli da je zasela za Dan zaljubljenih.
🤣
Daltoni thumbnail

E da ti kazem, muz ti zaista pocinje sve vise da lici na tastu ( jos uvek mislim da je bolje na tastu nego na svoju mamu 🤣) . I ja obozavam The mentalist,samo ne znam da li on i ja bas istu osobu obozavamo, al ajde , bitna je serija 😆

Ne voli taj nikoga..on ti je prica za sebe..a osim onih ludackih ispada,puno podseca na Patrika ,osim sto je cutljiviji od njega i recimo (posto govorimo o liku iz serije tesko je porediti ali ) ima vecu sirinu ,informisan je bukvalno o svemu,ko ziva enciklopedija..

A koga ti volis u Mentalistu ?
Edited by Daltoni - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Napinje me svami da gledamo seriju,pa moram da mu udovoljim,..ako legnete u medjuvremenu,laku noc..i Mama ,ne zaboravi da postavis himnu na novi topik u svom prvom postu na prvoj strani..😉

Draga moja, meni kao po obicaju u odsudnim trenucima pocne net da koci, pa cim sam videla link otisla sam da postavljam himnu. Sad tek citam ovo. Dakle, tvoj swami to sto on hoce od tebe zove serija. 🤣Zanimljivo. Svi danas imamo svoje sifre. Ako , ako samo uzivajte u '' seriji ''. Nije valjda da opet gledate Beauty and the beast,menjajte malo
😆

Da..kad hoce tako nesto on me tera da gledamo film..ja ga pitam -jer akciju i tako to pocne..🤣 A dosla mi tetka ,ona dosadna sto svakog meseca mora da posedi par dana, pa nista od filmova,samo serije..🤣

I sad se pitas sto je zaspao posle deset minuta. Pa iznervirala ga tetka. Dobro je i sad da je dosla, zamisli da je zasela za Dan zaljubljenih.
🤣

Koja tetka 😲 Manorama ili Madhumita 🤣🤣
Daltoni thumbnail

🤣

Sada bi ti moj svami reko da to nije nikakav Dan zaljubljenih nego "zarezoja"..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Koja tetka 😲 Manorama ili Madhumita 🤣🤣

Zorica Brunclik...🤣🤣
Stephi thumbnail

Ne voli taj nikoga..on ti je prica za sebe..a osim onih ludackih ispada,puno podseca na Patrika ,osim sto je cutljiviji od njega i recimo (posto govorimo o liku iz serije tesko je porediti ali ) ima vecu sirinu ,informisan je bukvalno o svemu,ko ziva enciklopedija..

A koga ti volis u Mentalistu ?

Cuj pitanja 😆

Kety76 thumbnail

Evo Dal samo za tebe 😉

🤣

Pa bit ce da voli remontovati sve unutrasnje radove 😆 samo da ne procacka nesto drugo 🤣🤣

Neznam na sta ciljas, ne razumem se previse u automehaniku..🤣 🤣

Ti i ne treba da se razumijes 😲 on je majstor a ti samo musterija 🤣

Tu si u pravu, ja odvezem auto,on ga podigne na kanal, proveri sta ne valja,upali , procacka tu i tamo, ubaci nove delove,izbaci visak i auto bude ko nov..😃🤣 🤣

Samo sve prepusti majstoru 😉 na kraju sjedi i uzivaj 😆😆