Returning of the written off #36 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Dobar dan

Nema vesti od Kety jos ?

Nema😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Jesss,od sad ti saljes poruke vidis da si talicna👏

A obratite paznju. Snimci su sada sa Star plus
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Da ,mnogo je ogorcen pa ne vidi a i ona mu ne daje nikakve dokaze😕 sve ukazuje na to da je bila sa Shijamom.Iskreno ni mene nije uverila ali opet on je ne zna od juce trebao bi da razmisli malo da li je ona u stanju tako nesto da uradi ,a opet on je zaslepljen mrznjom pa ga to vuce.Sve u svemu ove epizode su mucne😕

E bravo Smeki, o tome sam pisala citav referat na jednom od proslih topica 😆,vidim da je Kety imala isto misljenje kao i ja, sad vidim i ti. Njeno ponasanje mi je bilo za ne poverovati, blago mi se smucila. Znas , neko ti kaze sve to sto je njoj Arnav rekao i ona posle toga cvrkuce ko da je izvukla bingo. Svaku njenu drugaciju reakciju bih pokusala i da shvatim i da opravdam, ali ovo... Ok,da podjemo od pretpostavke da te neko lazno za nesto optuzi i to za takvu stvar, da se svalerises sa ozenjenim covekom u kuci gde mu zivi zena, mogla bih da shvatim da je u toj povredjenosti cak i cutala, ono znas '' ne pada mi napamet da ti se pravdam '' , da pokaze da je ljuta , povredjena mada i to nije bas primereno situaciji, danima zelis da saznas razlog zasto te ozenio i ucenio , plus , posumnjala si vec da on upravo misli da ona ima aferu sa Sijamom, pa sta je sad ,covek ti kaze istinu , a ti kao debil . Sve to posle sto je kasnije doslo ko objasnjenje, neuverljivo i dolivanje ulja na vatru. Lepo joj je rekao imala si dovoljno vremena da smislis pricu. Verovatno bih i ja tako pomislila.

Sto se njega tice, kazes on nju ne zna od juce pa je trebao malo da razmisli da li je ona u stanju tako nesto da uradi. Pa on nju takoreci i zna od juce u odnosu na Shijama koji im je zet toliko godina, koji ih je sve sarmirao ,osvojio, kako se ponasao samo prema Andjeli , pa se ispostavi da je tesko djubre. Drugo, da je njemu neko rekao mozda da ona ima vezu sa Shijamom pa da se preispituje, sumnja, ali on je svojim ocima video ono sto je video i kad je posle izvesnog vremena poceo opet da se lomi, pronasao je onaj ukrasni papir na kojem pise sa ljubavlju Shijam. I , kako reagovati. ? A ocajnicki je zeleo da ga razuveri. A ona ? Devojka se oprostila od svih, krenula da izvrsi samoubistvo, neko joj usput rekao da je osoba bez karaktera , a ona ... cvrkuce

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Nema Badi 😒

Kako se ti osecas danas?

Mogu ti reci da sam imala tesku noc, drhtala sam kao prut,sta drhtala, tresla se, pijem defrinol,a sta buh ja drugo kad ne smem antibiotike i nesto kao fluimucil ali navodno bolje od toga. Bolje mi je sad, valjda sam pregurala krizu, mada pada vece , uh🤢

Stephi thumbnail

Da Badi. Na starom i samo cisti kes. Proverila sam. Radi

Pa sta cemo sad ? Hocemo se uskladjivati,mislim Smeki, Dal i ja sa tobom i Kety da gledamo sad iste epizode pa da komentarisemo ili da ja krecem novi krug ?😆 U stvari , ovo pitanje je vise za Smeki i Dal da se dogovorimo.

Stephi thumbnail
opa, proradio sajt, znaci razbezaste se.😆 Ok, odoh i ja onda 😉
smeker thumbnail

E bravo Smeki, o tome sam pisala citav referat na jednom od proslih topica 😆,vidim da je Kety imala isto misljenje kao i ja, sad vidim i ti. Njeno ponasanje mi je bilo za ne poverovati, blago mi se smucila. Znas , neko ti kaze sve to sto je njoj Arnav rekao i ona posle toga cvrkuce ko da je izvukla bingo. Svaku njenu drugaciju reakciju bih pokusala i da shvatim i da opravdam, ali ovo... Ok,da podjemo od pretpostavke da te neko lazno za nesto optuzi i to za takvu stvar, da se svalerises sa ozenjenim covekom u kuci gde mu zivi zena, mogla bih da shvatim da je u toj povredjenosti cak i cutala, ono znas '' ne pada mi napamet da ti se pravdam '' , da pokaze da je ljuta , povredjena mada i to nije bas primereno situaciji, danima zelis da saznas razlog zasto te ozenio i ucenio , plus , posumnjala si vec da on upravo misli da ona ima aferu sa Sijamom, pa sta je sad ,covek ti kaze istinu , a ti kao debil . Sve to posle sto je kasnije doslo ko objasnjenje, neuverljivo i dolivanje ulja na vatru. Lepo joj je rekao imala si dovoljno vremena da smislis pricu. Verovatno bih i ja tako pomislila.

Sto se njega tice, kazes on nju ne zna od juce pa je trebao malo da razmisli da li je ona u stanju tako nesto da uradi. Pa on nju takoreci i zna od juce u odnosu na Shijama koji im je zet toliko godina, koji ih je sve sarmirao ,osvojio, kako se ponasao samo prema Andjeli , pa se ispostavi da je tesko djubre. Drugo, da je njemu neko rekao mozda da ona ima vezu sa Shijamom pa da se preispituje, sumnja, ali on je svojim ocima video ono sto je video i kad je posle izvesnog vremena poceo opet da se lomi, pronasao je onaj ukrasni papir na kojem pise sa ljubavlju Shijam. I , kako reagovati. ? A ocajnicki je zeleo da ga razuveri. A ona ? Devojka se oprostila od svih, krenula da izvrsi samoubistvo, neko joj usput rekao da je osoba bez karaktera , a ona ... cvrkuce

Da Saska ta epizoda mi je bas bila onako,fuj njeno ponasanje nije nije bilo normalno.Pokusala sam da je opravdam ali ja je stvarno nisam razumela.Iskreno ako nekog volim ja bi se potrudila da objasnim e ako bas nece da slusa onda cao.Ali ona nije ni pokusala ,samo se smeskala,i pravila kao da se nista nije desilo.E tek kad je zaustavio kola na mostu i kad joj je onako sve rekao u lice tu je objasnila ma da dosta neuverljivo ,zbog njenog karaktera ocekivala sam zustriju raspravu s njene strane ej bre za sta me ti optuzujes ,pa onako besna da mu svasta kaze.Tek sad kad sam po 5 put odgledala tu epizodu sam shvatila zasto joj on u stvari nije verovao.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Da Badi. Na starom i samo cisti kes. Proverila sam. Radi

Jedva sam uspela da posaljem poruku adminki,ali sam nekako uspela..Smeki zna 😆 Izgleda da sam vam talicna..😉😆
smeker thumbnail

Pa sta cemo sad ? Hocemo se uskladjivati,mislim Smeki, Dal i ja sa tobom i Kety da gledamo sad iste epizode pa da komentarisemo ili da ja krecem novi krug ?😆 U stvari , ovo pitanje je vise za Smeki i Dal da se dogovorimo.

Ajde da gledamo te epizode gde su stale Nada i Kety.Lako je posle da se vratimo svi iz pocetka
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nocas cu da odgledam sve sa prevodom. Medjutim onoliko koliko sam videla, mogu reci da sam bas iznenadjena. Stavila sam se u njenu poziciju. Sigurno ne bih uradila ono sto je ona. Bas sam zacudjena.
Edited by nn027 - 11 years ago