Returning of the written off #36 Invited only - Page 7

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Nado daj mi link epizodu mozda mi je nesto promaklo ,pa kad vidim seticu se

Sad treba da gledam ovu. Prethodna se zavrsila njegovim priznanjem.

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/tv_bolly_exyugo/film_dana/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_247_engleski/38-1-0-984
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Kaze joj da se vencao s njom da bi zastitio sestru njeno dete.Kako ne bi mogli ona i Shijam da joj naude,govori joj da je mrzi jer ona nema karakter.Scena gde Shijam gldea dokumenta,pokusava da dobije potpis od Arnava a to je testament u kome pise da sve ostavlja njemu tj Sijamu.Na prevaru ce da da dokumenta Kushi i Arnav ce da potpise onda ga Shijam kidnapuje.A Kushi sve to radi ne znajuci da je to testament,i dogovara se sa Shijamom da on sve isprica Arnavu tj da mu kaze istinu na sta ovaj pristaje ali posle potpisivanja papira naravno pravi se lud😡
nn027 thumbnail

Kaze joj da se vencao s njom da bi zastitio sestru njeno dete.Kako ne bi mogli ona i Shijam da joj naude,govori joj da je mrzi jer ona nema karakter.Scena gde Shijam gldea dokumenta,pokusava da dobije potpis od Arnava a to je testament u kome pise da sve ostavlja njemu tj Sijamu.Na prevaru ce da da dokumenta Kushi i Arnav ce da potpise onda ga Shijam kidnapuje.A Kushi sve to radi ne znajuci da je to testament,i dogovara se sa Shijamom da on sve isprica Arnavu tj da mu kaze istinu na sta ovaj pristaje ali posle potpisivanja papira naravno pravi se lud😡

OK Makar cu znati o cemu se radi.
smeker thumbnail
U ovoj epizodi je i mene nervirala s njenim ponasanjem praveci se da je sve u redu.Gde se on pita kakva je ovo osoba?Nisam bas najbolje shvatila njeno ponasanje😲
Edited by smeker - 11 years ago
nn027 thumbnail

U ovoj epizodi je i mene nervirala s njenim ponasanjem praveci se da je sve u redu.Gde se on pita kakva je ovo osoba?

Evo sad bas gledam. Ocima ne mogu da verujem. Kao da joj je rekao da mu opegla kosulju a ne da je u vezi sa Sijamom 😕 Zasto su scenaristi ovo uradili? Ovo nije realno uopste. 😕
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Evo sad bas gledam. Ocima ne mogu da verujem. Kao da joj je rekao da mu opegla kosulju a ne da je u vezi sa Sijamom 😕 Zasto su scenaristi ovo uradili? Ovo nije realno uopste. 😕

Nije realno,i nisam bas najbolje shvatila to njeno ponasanje,skroz nelogicno.Ma da posle kad dodju kuci ona ce se ponasati bas onako kako je trebala odmah
smeker thumbnail
Ovde gde zaustavlja kola na mostu, pita je kako si mogla tako nesto da uradis.Ona njemu kaze kad mi ne verujes ne zasluzujes objasnjenje ali onda mu govori o tome da je Shijam bio podstanar kod njene tetke da se zarucila s njim ali da nije znala da je ozenjen i da cim je saznala prekinula je zaruke.Onda ga ona pita zasto me nisi pitao te noci,on njoj kao da bi mi ti rekla istinu i zasto nijednom do sad nisi pokusala da mi kazes.Ona mu odgovara da nije rekla zbog Andjeli i da ne rasturi porodicu.A onda se on priseca scene sa Sijamom i kaze joj kao da bi ja vise verovao tebi a ne sopstvenim ocima.
nn027 thumbnail

Ovde gde zaustavlja kola na mostu, pita je kako si mogla tako nesto da uradis.Ona njemu kaze kad mi ne verujes ne zasluzujes objasnjenje ali onda mu govori o tome da je Shijam bio podstanar kod njene tetke da se zarucila s njim ali da nije znala da je ozenjen i da cim je saznala prekinula je zaruke.Onda ga ona pita zasto me nisi pitao i da vorte noci,on njoj kao da bi mi ti rekla istinu i zasto nijednom do sad nisi pokusala da mi kazes.Ona mu odgovara da nije rekla zbog Andjeli i da ne rasturi porodicu.A onda se on priseca scene sa Sijamom i kaze joj kao da bi ja vise verovao tebi a ne sopstvenim ocima.

I ne cudi me sto joj to govori i sto joj ne veruje. Covek je video i cuo kad mu govori da ostavi Andjelu i razvede se.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

I ne cudi me sto joj to govori i sto joj neveruje. Covek je video i cuo kad mu govori da ostavi Andjelu i razvede se.

Da ,mnogo je ogorcen pa ne vidi a i ona mu ne daje nikakve dokaze😕 sve ukazuje na to da je bila sa Shijamom.Iskreno ni mene nije uverila ali opet on je ne zna od juce trebao bi da razmisli malo da li je ona u stanju tako nesto da uradi ,a opet on je zaslepljen mrznjom pa ga to vuce.Sve u svemu ove epizode su mucne😕
nn027 thumbnail
U kojoj epizodi ce se desiti otmica?