Hocu..😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Kajalmaya - sp's new thriller show
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
HEALING SHUROO 18.9
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Hocu..😃
Rudra je doveo Paro kod njega kuci,da je bi je zastitio od onog tvog kralja ubice 😆Rudrin otac je rekao porodici da je Paro njegova snajka pa sad Rudra ne zna da se ponasa,Caci ili kako se vec zove ona baba,je rekla da sazove pancajet u vezi te vreidbe braka i zato sto ne bi trebali da spavaju u istoj sobi jer jos nisu vecani i da ce da se obrati BSD kako sam ja razumela prevod.A onda Rudra negoduje i odvodi Paro u vojni kamp.Aman joj donosi garderobu koju su joj uzeli kad su napali svatove.Rudra joj leci nogu u kampu jer je Caci povredila kad je vukla da izadje iz sobe...😆A jos nesto kada je ispricao Amanu sta je uradio njegov otac Aman se zadovoljno smejao ,svima se svidja da Rudrina zena bude Paro ocigledno da se i njemu ideja dopada ali ne priznaje😳
Hvala badi, i ja sam divna.😳 Ne radim u NASA, ne znam da instaliram JAVU, ne znam stosta na kompjuterima, ali eto, upo*nost se isplatila. Sad sam tako ponosna na sebe jer sam uspela bas ovu pesmu da skinem i sad cu da plovim.
Saska, mozes li Raba ve da postavis u svom prvom postu na naslovnoj strani, meni nesto nece..
ili mi kazi zasto mi nece..😕
Saska, mozes li Raba ve da postavis u svom prvom postu na naslovnoj strani, meni nesto nece..
ili mi kazi zasto mi nece..😕