Returning of the written off #36 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Rudra je doveo Paro kod njega kuci,da je bi je zastitio od onog tvog kralja ubice 😆
Rudrin otac je rekao porodici da je Paro njegova snajka pa sad Rudra ne zna da se ponasa,Caci ili kako se vec zove ona baba,je rekla da sazove pancajet u vezi te vreidbe braka i zato sto ne bi trebali da spavaju u istoj sobi jer jos nisu vecani i da ce da se obrati BSD kako sam ja razumela prevod.A onda Rudra negoduje i odvodi Paro u vojni kamp.Aman joj donosi garderobu koju su joj uzeli kad su napali svatove.Rudra joj leci nogu u kampu jer je Caci povredila kad je vukla da izadje iz sobe...😆A jos nesto kada je ispricao Amanu sta je uradio njegov otac Aman se zadovoljno smejao ,svima se svidja da Rudrina zena bude Paro ocigledno da se i njemu ideja dopada ali ne priznaje😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Badi pesma je divna 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Rudra je doveo Paro kod njega kuci,da je bi je zastitio od onog tvog kralja ubice 😆
Rudrin otac je rekao porodici da je Paro njegova snajka pa sad Rudra ne zna da se ponasa,Caci ili kako se vec zove ona baba,je rekla da sazove pancajet u vezi te vreidbe braka i zato sto ne bi trebali da spavaju u istoj sobi jer jos nisu vecani i da ce da se obrati BSD kako sam ja razumela prevod.A onda Rudra negoduje i odvodi Paro u vojni kamp.Aman joj donosi garderobu koju su joj uzeli kad su napali svatove.Rudra joj leci nogu u kampu jer je Caci povredila kad je vukla da izadje iz sobe...😆A jos nesto kada je ispricao Amanu sta je uradio njegov otac Aman se zadovoljno smejao ,svima se svidja da Rudrina zena bude Paro ocigledno da se i njemu ideja dopada ali ne priznaje😳

A ko je Aman 😲..onaj njegov vojnik ?
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Hvala badi, i ja sam divna.😳 Ne radim u NASA, ne znam da instaliram JAVU, ne znam stosta na kompjuterima, ali eto, upo*nost se isplatila. Sad sam tako ponosna na sebe jer sam uspela bas ovu pesmu da skinem i sad cu da plovim.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Saska, mozes li Raba ve da postavis u svom prvom postu na naslovnoj strani, meni nesto nece..
ili mi kazi zasto mi nece..😕

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Hvala badi, i ja sam divna.😳 Ne radim u NASA, ne znam da instaliram JAVU, ne znam stosta na kompjuterima, ali eto, upo*nost se isplatila. Sad sam tako ponosna na sebe jer sam uspela bas ovu pesmu da skinem i sad cu da plovim.

Zbog nje si me pitala kako se skida muzika sa YT?
Badi sve ti mozes. Nema vece Rumenke od mene. To nemoj zaboraviti. 😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Saska, mozes li Raba ve da postavis u svom prvom postu na naslovnoj strani, meni nesto nece..

Sto nece? A ja malopre rekoh, ne znam mnogo o kompjuterima 🤣. Kako da udjem , da te quote tu jel ? Ili mi objasni,ako te quote onda ce izadji jos jednom, objasni mi kako da udjem
Stephi thumbnail

E stvarno sam debil , napisala si u MOM prvom postu, sorry , ne citam kako treba , evo idem
Stephi thumbnail
Eno ga Dal , u mom prvom postu,ne znam zasto ne mozes da ga prekopiras, toliko jos nisam ovladala znanjem ,😆 izgleda da se cuje samo kad me quote kao Nada ali ne moze da se kopira , zastitila sam autorska prava 🤣. Salim se, ne mogu ni ja da ga prekopiram, nego ga postavljam kao sto sam i na75-0i strani. Tek ucim, vidis da se meni jako sitno vide kao oni dugmici, znaci , ne bi mogao ni da se iskljuci,ali polako ,istrazujem.Ako budes htela tu pesmu na ostalim topicima koje budes otvarala ja cu je postavljati.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

A ko je Aman 😲..onaj njegov vojnik ?

Da onaj sto sve ide s njim