Jeste Smei bas ta. Sad je gledam i od muke moram da napravim pauzu 🤢
Inace sajt nam radi, strika kao nikad. Ponovo gledam seriju na Mozili i nema vise brisanja kes memorije.😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
HEALING SHUROO 18.9
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Soo EMA or SR?
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
Deepika Removed From Kalki 2
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
Aj Smeki, molim te nemoj sad tako. Sasvim sam sigurna da kolika god ti je glava ne moze nikako biti veca od ... pa tamo nekih 🤣
Ako mi ne verujes, imam i sliku da ti pokazem 🤣
Evo mene ,samo da se javim,nacisto sam se smorila,malo pre mi je ispala plomba sa zuba koji sam radila nema ni mesec dana,a zubarka mi odbila poziv 🤢 Tako da idem da se obesim,ako mi se ona ne javi,gde da nadjem zubara koji ce sutra da me primi 😕
Ma nije,ona radi uvek pre podne,do pola 5 cini mi se...jako sam se iznervirala 😡
E svasta.😕 I meni se desavalo nesto slicno pre pola godine ali meni zubar nije odbijao pozive. 😕
Mozda ti je odbila poziv jer je bila sa pacijentom u ordinaciji.
Ma nije,ona radi uvek pre podne,do pola 5 cini mi se...jako sam se iznervirala 😡
Evo sad me zvala,kaze ona sutra ne radi ,a ima i svadbu pa da dodjem u ponedeljak 😡
Eno ga Dal , u mom prvom postu,ne znam zasto ne mozes da ga prekopiras, toliko jos nisam ovladala znanjem ,😆 izgleda da se cuje samo kad me quote kao Nada ali ne moze da se kopira , zastitila sam autorska prava 🤣. Salim se, ne mogu ni ja da ga prekopiram, nego ga postavljam kao sto sam i na75-0i strani. Tek ucim, vidis da se meni jako sitno vide kao oni dugmici, znaci , ne bi mogao ni da se iskljuci,ali polako ,istrazujem.Ako budes htela tu pesmu na ostalim topicima koje budes otvarala ja cu je postavljati.
Evo mene ,samo da se javim,nacisto sam se smorila,malo pre mi je ispala plomba sa zuba koji sam radila nema ni mesec dana,a zubarka mi odbila poziv 🤢 Tako da idem da se obesim,ako mi se ona ne javi,gde da nadjem zubara koji ce sutra da me primi 😕
Nema sanse da cekam ponedeljak,moram sutra naci nekog ko ce mi to odraditi.
Mozes li Badi cekati do ponedeljka?
E hebes zubarku. Mogla ti je to sutra pre podne srediti za 20min. 😕
Menjaj je.