Returning of the written off #36 Invited only - Page 55

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Mislim da cemo zajedno zavrsiti 😆 Imam veceras goste koji samo sto nisu stigli a i sutra me nema cijeli dan.Tako da je nedjelja dan D 😉
Slazem se Nado da je bolje sto su je zavrsili.Vidjet ces da vec poslije 360 epi.to vise nije to 😃
Na vrijeme su se zaustavili 😆 Barun i dalje fantastican ali mi je drago sto nije nastavio pricu i glumio lika koji se samo muva po kuci i ceka sta ce zena ili porodica narediti 🤢

Videcemo hocu li ja uspeti da zavrsim do nedelje. U nedelju idem u NS i vracam se u ponedeljak uvece. Ne verujem da cu danas i sutra uspeti sve da odgledam.
A veceras kad gosti odu, druzimo li se?
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Au Kety ti si super,znaci idu epizode kad se Kushi prijavljuje za mis Indije 😆
Slazem se s tobom Barun je odradio vrhunski posao i napustio na vreme svaka cast👏

Jeste Smeki,sve je vrhunski odradio 👏 Moram priznati da me jos vise odusevio sto je na vrijeme odlucio sve prekinuti 👏 Nije to lako s obzirom na pritisak i produkcije i fanova.Uz to znamo da tamo glumaca ima i previse,i tesko je za posao,ali respekt za njega sto drzi do sebe 👏
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro😃

Dal izasla 11 epi sa prevodom😛

Eee superrr !!!!
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Napokon 😃 Svidja mi se njen stajling,frizura i sminka..👍🏼
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Videcemo hocu li ja uspeti da zavrsim do nedelje. U nedelju idem u NS i vracam se u ponedeljak uvece. Ne verujem da cu danas i sutra uspeti sve da odgledam.

Ovo su oni gosti koji rijetko dodju ali kad dodju ne znas kad ce otici 😆
Zato sam se sad javila da znate da je sve ok 😃 Znaci ako me ne bude veceras okupirali su me gosti 😆Sto je najgore niko mi sad neda ni mezu rezati ni kafu praviti 😕😆
Kety76 thumbnail
Sad vas pozdravljam drage moje🤗.Ako se ne javim veceras onda se kuckamo ujutro,moram iscitati topic 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Smeki. Meni je lakse da gledam kad znam sta ce se desiti, 😃

I meni ,je lakse ne volim izenadjenja i napetost.A kad ne znam sta se desava ja sam napeta dok gledam i onda ne odgledam kako treba...
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Napokon 😃 Svidja mi se njen stajling,frizura i sminka..👍🏼

Hhahahaha isto sam pomislila kad sam videla sliku😆
smeker thumbnail
Rangrasija ekstra epizoda danas Dal😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Dobar dan 😃

Vau,kako Barun dobro izgleda dok igra kosarku 🤪
Morala sam prvo to napisati 😆
Ostalo mi je jos 18 epizoda do kraja,necu ih stici danas odgledati,imam goste veceras.
Ali svakako mislim da je Barun donio vise nego dobru odluku o napustanju serije 👏
Sve do 360 epiz.prica je bila sadrzajna i smisljena,a onda vec idu pretjerivanja.Mislim da je jos malo potrajala,lik ASR bi bio potpuno degradiran 🤢 i mi bi ga gledali kako se muva po kuci,nosa soljice od kafe,klima glavom na sve sto zena kaze,itd.Mislim da je osim obaveza za film,Barun ispravno zakljucio da je sve dao liku ASR i da bi dalji ostanak samo pokvario ono sto je perfektno odradio.
Bravo za njega sto nije dozvolio da bilo sto utice na kvalitetu njegovog talenta i rada 👏
E morala sam ga jos i zato pohvaliti 😆

Dobar dan 😃

Pa ti si za mene brzi voz. Ja cu koliko vidiim ipak poslednja pogledati seriju.
Ja mislim da treba znati staviti tacku na svaku pricu. Vidimo sta se desava u serijama kao sto je Madhubala, BV... Zarad nekog megalomanskog broja epizoda serije su izgubile svaki smisao.

Mislim da cemo zajedno zavrsiti 😆 Imam veceras goste koji samo sto nisu stigli a i sutra me nema cijeli dan.Tako da je nedjelja dan D 😉
Slazem se Nado da je bolje sto su je zavrsili.Vidjet ces da vec poslije 360 epi.to vise nije to 😃
Na vrijeme su se zaustavili 😆 Barun i dalje fantastican ali mi je drago sto nije nastavio pricu i glumio lika koji se samo muva po kuci i ceka sta ce zena ili porodica narediti 🤢

Ovo su oni gosti koji rijetko dodju ali kad dodju ne znas kad ce otici 😆
Zato sam se sad javila da znate da je sve ok 😃 Znaci ako me ne bude veceras okupirali su me gosti 😆Sto je najgore niko mi sad neda ni mezu rezati ni kafu praviti 😕😆

Znaci totalna okupacija 😆
Ma razumem ja. Sada svi zele da te vide.