Originally posted by: Kety76
Dobar dan 😃
Vau,kako Barun dobro izgleda dok igra kosarku 🤪
Morala sam prvo to napisati 😆
Ostalo mi je jos 18 epizoda do kraja,necu ih stici danas odgledati,imam goste veceras.
Ali svakako mislim da je Barun donio vise nego dobru odluku o napustanju serije 👏
Sve do 360 epiz.prica je bila sadrzajna i smisljena,a onda vec idu pretjerivanja.Mislim da je jos malo potrajala,lik ASR bi bio potpuno degradiran 🤢 i mi bi ga gledali kako se muva po kuci,nosa soljice od kafe,klima glavom na sve sto zena kaze,itd.Mislim da je osim obaveza za film,Barun ispravno zakljucio da je sve dao liku ASR i da bi dalji ostanak samo pokvario ono sto je perfektno odradio.
Bravo za njega sto nije dozvolio da bilo sto utice na kvalitetu njegovog talenta i rada 👏
E morala sam ga jos i zato pohvaliti 😆
Dobar dan 😃
Pa ti si za mene brzi voz. Ja cu koliko vidiim ipak poslednja pogledati seriju.
Ja mislim da treba znati staviti tacku na svaku pricu. Vidimo sta se desava u serijama kao sto je Madhubala, BV... Zarad nekog megalomanskog broja epizoda serije su izgubile svaki smisao. Mislim da cemo zajedno zavrsiti 😆 Imam veceras goste koji samo sto nisu stigli a i sutra me nema cijeli dan.Tako da je nedjelja dan D 😉
Slazem se Nado da je bolje sto su je zavrsili.Vidjet ces da vec poslije 360 epi.to vise nije to 😃
Na vrijeme su se zaustavili 😆 Barun i dalje fantastican ali mi je drago sto nije nastavio pricu i glumio lika koji se samo muva po kuci i ceka sta ce zena ili porodica narediti 🤢
Videcemo hocu li ja uspeti da zavrsim do nedelje. U nedelju idem u NS i vracam se u ponedeljak uvece. Ne verujem da cu danas i sutra uspeti sve da odgledam. A veceras kad gosti odu, druzimo li se?Ovo su oni gosti koji rijetko dodju ali kad dodju ne znas kad ce otici 😆
Zato sam se sad javila da znate da je sve ok 😃 Znaci ako me ne bude veceras okupirali su me gosti 😆Sto je najgore niko mi sad neda ni mezu rezati ni kafu praviti 😕😆