Returning of the written off #36 Invited only - Page 106

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

🤣🤣

Hvala Dal,ali ja cu ovog jednog ali vrijednog 😆

Dobro Keti,kako god ti zelis ..ja brate volim sve sto ima biceps..ne probiram..ali mora da ima harizmu..😉
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Laksmi a ko nam je ovo sa nama? 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pravo da ti kazem ja volim sve. Ne probiram uopste 😃

Badi, a na kojoj strani si ti uopste ?
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Samo 13 ih je postavljeno na novi sajt..uzas..mnooogo su spori..Jesi li razmislila da bacis pogled na RR na tom istom sajtu ?😉😆

Pogledat cu 😃 tek da vidim tog vaseg Rudru 😆

O zeno prevrtljiva... tako brzo ? 🤣

Nema Arnavu nista bez mene. Ja sad necu gledati nista drugo pa makar crkla. Izuzev naravno RK . Jedva cekam sad u martu da propadne Madhubala 2
, a propasce, garant
😎

Ti ces da joj kazes..ti imas levo desno, istok ,zapad,sever ,jug..malo zemlja,malo inostranstvo..🤣 i to sve dooobri...Pusti zenu da uziva u raznolikostima..nije zivot jedna zena..🤣

E ovo Sever jug , to je vise Dryin delokrug, narocito Sever , ali dobar delokrug je izabrala , onaj mali Kivanc uh... 😆

A sto se tice Kety, nek uziva, naravno , i ja sam za ... zato i hocu da me njen swami voza po tom Becu, covek ce biti zauzet poslom a ona brate nek opusteno uziva.😆 Ja sam zato da uvek izadjem mojim prijateljicama u susret.

Ovo je sad sala mala, ali vezano je pomalo i istine uz to. Kad god moje prijateljice dodju u Srbiju sa svojim jacim polovinama ( nisu udate ) i izadjemo negde, obavezno se zna. Ja treba njihove polovine da zabavljam pricom da bi one mogle za to vreme opusteno da zveraju okolo.
🤣

U sta zveraju Badi 🤣 🤣 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Dogovoreno. Ja i kukam sve vreme za Arnavom, a swami ... sve vise sam ubedjena da ce swami u to vreme biti u Bosni... cim ga ti tako velikodusno nudis
🤣

😆😆

On je samo petkom i subotom u Bosni,rijetko drugim danima 😆 Otac na sluzbenom putu 🤣
Pravo da ti kazem ne znam kako bi se sad navikla da je stalno kod kuce 😳😆😆
nn027 thumbnail

😲😲

Pa zar ne vidis da ih tjeram od Baruna 😆 samo neka gledaju tog Rudru,sad cu da ga nahvalim samo tako 🤣

A za Madhubalu i ako propadne nece dozvoliti da se to vidi.Bit ce isto kao i sa BV,kupovat ce rejting

Vidim. Mudro "rasciscavas teren" 😉 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

😆😆

On je samo petkom i subotom u Bosni,rijetko drugim danima 😆 Otac na sluzbenom putu 🤣
Pravo da ti kazem ne znam kako bi se sad navikla da je stalno kod kuce 😳😆😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FNNXQNN1nqE[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

U sta zveraju Badi 🤣 🤣 🤣

Pa okolo badi. Kakav je enterijer, zavese , eventualno ako svira neki bend kakva je pjevacca i tako to...
🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Samo 13 ih je postavljeno na novi sajt..uzas..mnooogo su spori..Jesi li razmislila da bacis pogled na RR na tom istom sajtu ?😉😆

Pogledat cu 😃 tek da vidim tog vaseg Rudru 😆

O zeno prevrtljiva... tako brzo ? 🤣

Nema Arnavu nista bez mene. Ja sad necu gledati nista drugo pa makar crkla. Izuzev naravno RK . Jedva cekam sad u martu da propadne Madhubala 2
, a propasce, garant
😎

Ti ces da joj kazes..ti imas levo desno, istok ,zapad,sever ,jug..malo zemlja,malo inostranstvo..🤣 i to sve dooobri...Pusti zenu da uziva u raznolikostima..nije zivot jedna zena..🤣

E ovo Sever jug , to je vise Dryin delokrug, narocito Sever , ali dobar delokrug je izabrala , onaj mali Kivanc uh... 😆

A sto se tice Kety, nek uziva, naravno , i ja sam za ... zato i hocu da me njen swami voza po tom Becu, covek ce biti zauzet poslom a ona brate nek opusteno uziva.😆 Ja sam zato da uvek izadjem mojim prijateljicama u susret.

Ovo je sad sala mala, ali vezano je pomalo i istine uz to. Kad god moje prijateljice dodju u Srbiju sa svojim jacim polovinama ( nisu udate ) i izadjemo negde, obavezno se zna. Ja treba njihove polovine da zabavljam pricom da bi one mogle za to vreme opusteno da zveraju okolo.
🤣

Znaci,dogovorile smo se 😆
nn027 thumbnail

https://24.media.tumblr.com/tumblr_mapl7qRs7O1rniz4yo2_250.gif

Volim ovaj njegov poluosmjeh 😳

Pravo da ti kazem ja volim sve. Ne probiram uopste 😃

Badi, a na kojoj strani si ti uopste ?

Kako na kojoj? Pa Badi ja sam na svojoj strani 😃 😆
Edited by nn027 - 11 years ago