Dobro Keti,kako god ti zelis ..ja brate volim sve sto ima biceps..ne probiram..ali mora da ima harizmu..😉
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Tanya was fab today👏🏻
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Pravo da ti kazem ja volim sve. Ne probiram uopste 😃
Samo 13 ih je postavljeno na novi sajt..uzas..mnooogo su spori..Jesi li razmislila da bacis pogled na RR na tom istom sajtu ?😉😆Pogledat cu 😃 tek da vidim tog vaseg Rudru 😆
O zeno prevrtljiva... tako brzo ? 🤣
Nema Arnavu nista bez mene. Ja sad necu gledati nista drugo pa makar crkla. Izuzev naravno RK . Jedva cekam sad u martu da propadne Madhubala 2 , a propasce, garant 😎
Ti ces da joj kazes..ti imas levo desno, istok ,zapad,sever ,jug..malo zemlja,malo inostranstvo..🤣 i to sve dooobri...Pusti zenu da uziva u raznolikostima..nije zivot jedna zena..🤣
E ovo Sever jug , to je vise Dryin delokrug, narocito Sever , ali dobar delokrug je izabrala , onaj mali Kivanc uh... 😆
A sto se tice Kety, nek uziva, naravno , i ja sam za ... zato i hocu da me njen swami voza po tom Becu, covek ce biti zauzet poslom a ona brate nek opusteno uziva.😆 Ja sam zato da uvek izadjem mojim prijateljicama u susret.
Ovo je sad sala mala, ali vezano je pomalo i istine uz to. Kad god moje prijateljice dodju u Srbiju sa svojim jacim polovinama ( nisu udate ) i izadjemo negde, obavezno se zna. Ja treba njihove polovine da zabavljam pricom da bi one mogle za to vreme opusteno da zveraju okolo. 🤣
Dogovoreno. Ja i kukam sve vreme za Arnavom, a swami ... sve vise sam ubedjena da ce swami u to vreme biti u Bosni... cim ga ti tako velikodusno nudis 🤣
😲😲Pa zar ne vidis da ih tjeram od Baruna 😆 samo neka gledaju tog Rudru,sad cu da ga nahvalim samo tako 🤣A za Madhubalu i ako propadne nece dozvoliti da se to vidi.Bit ce isto kao i sa BV,kupovat ce rejting
😆😆On je samo petkom i subotom u Bosni,rijetko drugim danima 😆 Otac na sluzbenom putu 🤣Pravo da ti kazem ne znam kako bi se sad navikla da je stalno kod kuce 😳😆😆
U sta zveraju Badi 🤣 🤣 🤣
Samo 13 ih je postavljeno na novi sajt..uzas..mnooogo su spori..Jesi li razmislila da bacis pogled na RR na tom istom sajtu ?😉😆Pogledat cu 😃 tek da vidim tog vaseg Rudru 😆
O zeno prevrtljiva... tako brzo ? 🤣
Nema Arnavu nista bez mene. Ja sad necu gledati nista drugo pa makar crkla. Izuzev naravno RK . Jedva cekam sad u martu da propadne Madhubala 2 , a propasce, garant 😎
Ti ces da joj kazes..ti imas levo desno, istok ,zapad,sever ,jug..malo zemlja,malo inostranstvo..🤣 i to sve dooobri...Pusti zenu da uziva u raznolikostima..nije zivot jedna zena..🤣
E ovo Sever jug , to je vise Dryin delokrug, narocito Sever , ali dobar delokrug je izabrala , onaj mali Kivanc uh... 😆
A sto se tice Kety, nek uziva, naravno , i ja sam za ... zato i hocu da me njen swami voza po tom Becu, covek ce biti zauzet poslom a ona brate nek opusteno uziva.😆 Ja sam zato da uvek izadjem mojim prijateljicama u susret.
Ovo je sad sala mala, ali vezano je pomalo i istine uz to. Kad god moje prijateljice dodju u Srbiju sa svojim jacim polovinama ( nisu udate ) i izadjemo negde, obavezno se zna. Ja treba njihove polovine da zabavljam pricom da bi one mogle za to vreme opusteno da zveraju okolo. 🤣
Volim ovaj njegov poluosmjeh 😳
Pravo da ti kazem ja volim sve. Ne probiram uopste 😃
Badi, a na kojoj strani si ti uopste ?