Returning of the written off #34 Invited only - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.8k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Jao Dal ja samo mogu da zamislim koja bi to ludnica bila 😆

Da, ne kakva bi bila..nego kakva ce to ludnica biti..😉😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Dakle, i njega bi da nabede . To sto je decko prihvatio da igra i dvostruku ulogu izgleda ne znaci nista.Ovi misle da smo mi gledaoci sisali vesla pa cemo da poverujemo u sve sto nam serviraju. Bas da vidim ko ce da gleda Madhubalu bez Viviana. Fanovi zahtevaju da se serija zavrsi a ne da prave preskok ako vec za Viviana nema mesta. Stvarno idiotizam, potrosili pricu?pa nek je privedu onda kraju kao IPKKND. S druge strane zasto bas ostaje DD da glumi Madhubalinu cerku, zasto nije ostao Vivian da glumi njihovog sina ... recimo. Nego ovde ocigledno necija debela sujeta radi, jer koliko ja znam , kad god nije bilo RK u epizodi, gledaoci su kukali za njim, ma koliko voleli DD.

E moj Badi. Tamo je sve moguce. Uverili smo se u to vise puta. Ja sam mislila da nastavim da gledam Madhubalu jer sad mogu, ali posto on odlazi necu. Sta imam da je gledam kad menjaju glavnog lumca. Ne pada mi na pamet da jos jednom prodjem kroz to.

Badi, za mene nije spo*no , nastavicu da je gledam upravo do tog preskoka, za mene ce se serija tad zavrsiti. Posle pocinje neka druga prica , kako i sam tvorac ove serije rece, treba posmatrati kao novu seriju sa DD i postavlja pitanje pa zar ne biste gledali recimo potpuno novu seriju sa DD ? Mozda i bih, ali ne na ovaj nacin i ne pod ovakvim uslovima. S druge strane izjavio je njegova stvar je kad ce seriju okoncati, moze i sad, moze za 5 meseci ( ovo je neka druga prica,nezavisna od ovog clanka),dakle pricu nastavlja kako on hoce. Navodno, kaze da i mnogi gledaju seriju online sto ne podleze merenjima rejtinga i da to spada pod pirateriju. I sad,kakve veze to ima jedno s drugim,ako me razumes. Lupeta da nema dalje.

Koje ludilo oni glume uzas. Pa koji moj ne zavrse seriju i onda pocnu snimanje nove? Sta ima da kaleme pricu na pricu a toboz istu seriju snimaju? Kreteni bre 😡
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ja sam 344 epi😃
231

Au Nale, ti ko ekspresni voz..Keti se cak i ne javlja, ko zna koliko li je tek ona odgledala..👏
Pa kazem ti. Sinoc nigde nikog i ja sta drugo da radim. Ne znam koliko cu nocas moci izdrzati. Sutra ponovo ustajem u pola 9.
Plan o popodnevnom spavanju je naravno pao u vodu 😕
Ko zna zasto se Keti ne javlja. Sumnjam da je zbog serije. Da je gleda ona bi se javila. Nesto drugo je tu u pitanju.😕
U pravu si Nado,nije zbog serije 😃 zaboravila se javiti zbog Baruna 😆

Znaci ja zbog njega izvisih 😲 🤣
Popila sam dvojku samo tako. 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, ne kakva bi bila..nego kakva ce to ludnica biti..😉😆

😆 Fino, bar znam kakvu kosulju cu nositi 🤣

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Slazem se u potpunosti da ce show bez VD da propadne vrlo brzo..i od kada sam procitala da on odlazi, nisam pogledala ni jednu novu epizodu..DD ce da glumi Maduinu i RK cerku ? Ili ce biti Maduina cerka sa KRK ili nekim trecim ? Citala sam da ce RK da umre..😡 Sta znas jos o tome ?

Znam da odlaze i Sikki i Dips, pominje se RK smrt, sad da li je to figurativno kao lik ili ce RK zaista nastradati i onda nastavak posle 25 god. prica se vrti oko njegove cerke koju glumi DD. Pominje se da ce novi muski lik isto imati inicijale RK a navodno cerka MH, ma glupost nevidjena. Znam samo da je Vivian rekao da on ne moze da glumi oca devojci koja ima 25god. kad on sam u stvarnom zivotu ima toliko. Pa zaista.

Devojke, ocajna mi je tastatura, jedva nesto tipkam., izvinjavam se

Daltoni thumbnail

Znam da odlaze i Sikki i Dips, pominje se RK smrt, sad da li je to figurativno kao lik ili ce RK zaista nastradati i onda nastavak posle 25 god. prica se vrti oko njegove cerke koju glumi DD. Pominje se da ce novi muski lik isto imati inicijale RK a navodno cerka MH, ma glupost nevidjena. Znam samo da je Vivian rekao da on ne moze da glumi oca devojci koja ima 25god. kad on sam u stvarnom zivotu ima toliko. Pa zaista.

Devojke, ocajna mi je tastatura, jedva nesto tipkam., izvinjavam se

Znam i koji lik ce biti novi DD partner..ali hoce li Bujang ubiti RK ,pokusace bekstvo i tada ce ga ubiti..a i nisam te razumela za MB i RK cerku, kako ce se ona zvati ?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Evo jedno obecanje od mene, tamo na prolece,zdravlje Boze, palim kola,idem po Smeki, pa idemo u Sabac, Beograd i N.Sad,da se svi okupimo..ali obavezno !

E jedva cekam, ali zaista, skup moze i kod mene u Sapcu, verujte za sve mesta ima , plus nemam muza da nam smeta
😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

I na kraju nesto da vam razbijem san...😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gF6FkgVruGc&list=PL0CdWq2qUzRe4lo1fJmJVQ3C2h0pPmgSb[/YOUTUBE]

😲

A taman mislila ranije na spavanje,sad nista od toga 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

😲

A taman mislila ranije na spavanje,sad nista od toga 😆

Bas sam kvarna..😆😈
Daltoni thumbnail

E jedva cekam, ali zaista, skup moze i kod mene u Sapcu, verujte za sve mesta ima , plus nemam muza da nam smeta
😆

Ma sve moze,ako ces da kuvas kafu..pokupimo te i idemo dalje, ludi karavan na tockovima..😉😆