Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Dakle, i njega bi da nabede . To sto je decko prihvatio da igra i dvostruku ulogu izgleda ne znaci nista.Ovi misle da smo mi gledaoci sisali vesla pa cemo da poverujemo u sve sto nam serviraju. Bas da vidim ko ce da gleda Madhubalu bez Viviana. Fanovi zahtevaju da se serija zavrsi a ne da prave preskok ako vec za Viviana nema mesta. Stvarno idiotizam, potrosili pricu?pa nek je privedu onda kraju kao IPKKND. S druge strane zasto bas ostaje DD da glumi Madhubalinu cerku, zasto nije ostao Vivian da glumi njihovog sina ... recimo. Nego ovde ocigledno necija debela sujeta radi, jer koliko ja znam , kad god nije bilo RK u epizodi, gledaoci su kukali za njim, ma koliko voleli DD.E moj Badi. Tamo je sve moguce. Uverili smo se u to vise puta. Ja sam mislila da nastavim da gledam Madhubalu jer sad mogu, ali posto on odlazi necu. Sta imam da je gledam kad menjaju glavnog lumca. Ne pada mi na pamet da jos jednom prodjem kroz to.
Badi, za mene nije spo*no , nastavicu da je gledam upravo do tog preskoka, za mene ce se serija tad zavrsiti. Posle pocinje neka druga prica , kako i sam tvorac ove serije rece, treba posmatrati kao novu seriju sa DD i postavlja pitanje pa zar ne biste gledali recimo potpuno novu seriju sa DD ? Mozda i bih, ali ne na ovaj nacin i ne pod ovakvim uslovima. S druge strane izjavio je njegova stvar je kad ce seriju okoncati, moze i sad, moze za 5 meseci ( ovo je neka druga prica,nezavisna od ovog clanka),dakle pricu nastavlja kako on hoce. Navodno, kaze da i mnogi gledaju seriju online sto ne podleze merenjima rejtinga i da to spada pod pirateriju. I sad,kakve veze to ima jedno s drugim,ako me razumes. Lupeta da nema dalje.
Ja sam 344 epi😃
231Au Nale, ti ko ekspresni voz..Keti se cak i ne javlja, ko zna koliko li je tek ona odgledala..👏Pa kazem ti. Sinoc nigde nikog i ja sta drugo da radim. Ne znam koliko cu nocas moci izdrzati. Sutra ponovo ustajem u pola 9.
Plan o popodnevnom spavanju je naravno pao u vodu 😕
Ko zna zasto se Keti ne javlja. Sumnjam da je zbog serije. Da je gleda ona bi se javila. Nesto drugo je tu u pitanju.😕U pravu si Nado,nije zbog serije 😃 zaboravila se javiti zbog Baruna 😆
Slazem se u potpunosti da ce show bez VD da propadne vrlo brzo..i od kada sam procitala da on odlazi, nisam pogledala ni jednu novu epizodu..DD ce da glumi Maduinu i RK cerku ? Ili ce biti Maduina cerka sa KRK ili nekim trecim ? Citala sam da ce RK da umre..😡 Sta znas jos o tome ?
Znam da odlaze i Sikki i Dips, pominje se RK smrt, sad da li je to figurativno kao lik ili ce RK zaista nastradati i onda nastavak posle 25 god. prica se vrti oko njegove cerke koju glumi DD. Pominje se da ce novi muski lik isto imati inicijale RK a navodno cerka MH, ma glupost nevidjena. Znam samo da je Vivian rekao da on ne moze da glumi oca devojci koja ima 25god. kad on sam u stvarnom zivotu ima toliko. Pa zaista.
Devojke, ocajna mi je tastatura, jedva nesto tipkam., izvinjavam se
Evo jedno obecanje od mene, tamo na prolece,zdravlje Boze, palim kola,idem po Smeki, pa idemo u Sabac, Beograd i N.Sad,da se svi okupimo..ali obavezno !
I na kraju nesto da vam razbijem san...😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gF6FkgVruGc&list=PL0CdWq2qUzRe4lo1fJmJVQ3C2h0pPmgSb[/YOUTUBE]
E jedva cekam, ali zaista, skup moze i kod mene u Sapcu, verujte za sve mesta ima , plus nemam muza da nam smeta 😆