Returning of the written off #30 Invited only - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.3k

Users

9

5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Nisam jos pocela. Cekam da se ovi praznici malo stisaju i da se dogovorimo i da pocnemo zajedno da gledamo. I kety je rekla da ce gledati.
A praznike sam provela "radno" . Zaradila sam 3 kilograma 😕 😆

A ti Smeki? Kako je tebi bilo?Usput, nisu te se odrekli tvoji ukucani ? 😆

joj Nado 😆 radno je li 😆 Ja ignorisem vagu cijeli januar,dok prodju svi praznici,slave,..😆
Kety76 thumbnail

Nisam jos. Cekam da se dogovorimo pa da svi krenemo zajedno da gledamo.
Zarazicemo se sigurno ali ja necu moci kao Smeki , tim tempom da gledam. 😃

Dogovoreno 👍🏼
Kad prodju praznici krecemo.
Necu ni ja moci tim tempom kao Smeki 😃
Ali se bojim da mi za praznike ne bude kao kad sam gledala BV.
Moj muz,koji inace radi u Austriji,imao obicaj uvijek da zove u vrijeme kad krene BV.
A ja mu onako ladno kazem da ga ne cujem,losa veza,zovi kasnije ili jednostavno iskljucim mob.😆
Dok me moj trogodisnji sin nije izdao 😆 Prvom prilikom kad je muz stigao kuci on kaze ;joj tata jesi ti dosadan,uvijek zoves mamu kad joj krene serija pa ona mora iskljuciti telefon 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro😃 Nado jesi ocela da gledas seriju

Devojke kako ste se provele za novu godinu?

Devojke, postavila sam slike iz kafane sinoc na FB..pogledajte..Zanima me naravno vase misljenje..I Nale, prelepe su ti slicice..ti si bas zgodna cica ,a i sestra ti je slatka,(brata necu da komentarisem..😉😳) ..Cekam slikice od ostalih..pa moze i u porukama ako vam je neprijatno da postavite javno..😉

Lepa si. Vidim da si odustala od crvenog ruza. A zelene mindjuse i ogrlica 👍🏼 Znas koliko ja volim zelenu boju 😃

Nado, mislila sam na tebe kada sam se odlucila za njih..Znam koliko volis zeleno 😃

Da mi se dopadaju ne moram ni da kazem 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dogovoreno 👍🏼
Kad prodju praznici krecemo.
Necu ni ja moci tim tempom kao Smeki 😃
Ali se bojim da mi za praznike ne bude kao kad sam gledala BV.
Moj muz,koji inace radi u Austriji,imao obicaj uvijek da zove u vrijeme kad krene BV.
A ja mu onako ladno kazem da ga ne cujem,losa veza,zovi kasnije ili jednostavno iskljucim mob.😆
Dok me moj trogodisnji sin nije izdao 😆 Prvom prilikom kad je muz stigao kuci on kaze ;joj tata jesi ti dosadan,uvijek zoves mamu kad joj krene serija pa ona mora iskljuciti telefon 🤣

Hhahahaha Kety ,razumem te mojima je od jutros glavna tema da pocinje nova indijska serija na pinku ,svi su me redom obavestavali a muz kaze da ce me ostaviti ako pocnem da gledam jos neku Indijsku seriju,kaze brate mili gledaj neku koja krace traje izludecemo od Indijaca
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Devojke, postavila sam slike iz kafane sinoc na FB..pogledajte..Zanima me naravno vase misljenje..I Nale, prelepe su ti slicice..ti si bas zgodna cica ,a i sestra ti je slatka,(brata necu da komentarisem..😉😳) ..Cekam slikice od ostalih..pa moze i u porukama ako vam je neprijatno da postavite javno..😉

Videla sam slike ,fenomenalno sve ali bas sve od glave do pete.Kakva si ti P...a😉wowww
smeker thumbnail

Nisam jos pocela. Cekam da se ovi praznici malo stisaju i da se dogovorimo i da pocnemo zajedno da gledamo. I kety je rekla da ce gledati.
A praznike sam provela "radno" . Zaradila sam 3 kilograma 😕 😆

A ti Smeki? Kako je tebi bilo?Usput, nisu te se odrekli tvoji ukucani ? 😆

Ja sam Nado bila kuci,deca su skitala a mi kuci.Jedno vreme smo zajedno gledali tv a onda sam se preselila u drugu sobu 😆 tj u sobu sa kompom sta da ti pricam ja sam postala ospesivna zena,a odreci ce me se sigurno i to preko novina da svi znaju.🤣 citace te o tome
Kety76 thumbnail

Ovaj glumac je sad,u stvarnom zivotu,vjeren sa glumicom koja je glumila njegovu prvu zenu Jezdu 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Videla sam slike ,fenomenalno sve ali bas sve od glave do pete.Kakva si ti P...a😉wowww

Va Va ...Smeki...crvenim..😳
Daltoni thumbnail

Ja sam Nado bila kuci,deca su skitala a mi kuci.Jedno vreme smo zajedno gledali tv a onda sam se preselila u drugu sobu 😆 tj u sobu sa kompom sta da ti pricam ja sam postala ospesivna zena,a odreci ce me se sigurno i to preko novina da svi znaju.🤣 citace te o tome

Kazi mi samo sta si gledala u Novogodisnjoj noci..?😆 Ja bih volela da sam mogla i ja da provedem praznike uz komp i seriju po mom izboru, tako da bih se rado menjala sa tobom..😆
Daltoni thumbnail

Hhahahaha Kety ,razumem te mojima je od jutros glavna tema da pocinje nova indijska serija na pinku ,svi su me redom obavestavali a muz kaze da ce me ostaviti ako pocnem da gledam jos neku Indijsku seriju,kaze brate mili gledaj neku koja krace traje izludecemo od Indijaca

Smeki..tako i meni reko moj..🤣 Pocela Nakusha,a ja reko da bacim pogled, on cap za daljinski i kaze mi, ako ces ovo da gledas ja odo...🤣