Returning of the written off #30 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Nataly

Sta kazete na ovaj outfit?!😃

Preslatka slicica Nataly 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ona je luda kao struja🤣

Smeki jel ovo glavna glumica?
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Nataly duso,ozdravila ti je dusica 😆
Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupcice😆
Apy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti 😆 Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...
Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kazna
Ej,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Znaci danas mu je rodjendan. 😕
Video tek 25. 😕 A jel' Sid uopste bio na tom partiju. Prats i Shashank jesu. Njih smo videli.

Da,tek 25 Sve sam procesljala,zasad nema nista.I ova slika Prat i Shankya je jedina,nema ih nigdje vise.A Sida na ovim sto su danas objavljene nema.Jos cu traziti,mozda sutra bude nekih najava,novih slika,...

Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.😕
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita 😕
nn027 thumbnail

Apy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti 😆 Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...
Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kazna
Ej,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani 🤣

😆 Znaci isplatilo se nosenje lanaca i katanaca tri meseca. Specijalni status za Natu . Slab je na nju 😆 A i ne cudi , ko bi odoleo tolikim poljupcima 😉

Jesi li mozda u toku sta se desava u seriji. Ja sam totalno izvan svega.

Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Znaci isplatilo se nosenje lanaca i katanaca tri meseca. Specijalni status za Natu . Slab je na nju 😆 A i ne cudi , ko bi odoleo tolikim poljupcima 😉

Da,da,vidis kako poljupci pale 😆

Pa koliko sam shvatila,pojavio se Shivov otac,ziv je 😆 I srece li bio je kod Singhovih 😃
A beba, koju su oni sa nula hemije,htjeli usvojiti,ima roditelje 🤢 Pretpostavljam da su to neki lazni roditelji koji hoce ukrasti bebu,pa ce dama sa 9 oblaka,slucajno cuti razgovor 😆 i rijesiti problem😆
Edited by Kety76 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Badi Drya gledas li Silu preko neta? Ako gledas sapni mi sta ce se desavati. Vidim da je ona noc u sledecoj epizodi. Kad ce Sila da zbrise za Istambul?
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Nataly duso,ozdravila ti je dusica

Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupcice
Apy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...
Ej,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani

Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.😕
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita 😕

I ja se toga plasim😕 Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu😕 Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe 😊 Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam 😃
nn027 thumbnail

Da,da,vidis kako poljupci pale 😆

Pa koliko sam shvatila,pojavio se Shivov otac,ziv je 😆 I srece li bio je kod Singhovih 😃
A beba, koju su oni sa nula hemije,htjeli usvojiti,ima roditelje 🤢 Pretpostavljam da su to neki lazni roditelji koji hoce ukrasti bebu,pa ce dama sa 9 oblaka,slucajno cuti razgovor 😆 i rijesiti problem😆

Pale bogami a izgleda da izvlace i temperaturu 😆 Vidis kako je brzo ozdravio 😉

Znaci onaj covek koji je lezao u bolnici i izgubio pamcenje je definitivno Sivov otac i muz CM.
A sto se tice usvajanja deteta. Pa koliko ljubavi daju preko ekrana da ne postoji usvajanje njima bi verovatno roda donela dete ili bi ga nasli u listu kupusa 😉

Prisluskivanje je postalo takoreci sastavni deo njenog karaktera. To je T "doprinos liku"
😕