Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Finally a beauty queen who is star material!!
Jee Le Zaraa Is Happening
LIFE IN JAIL 2.9
Znaci danas mu je rodjendan. 😕
Video tek 25. 😕 A jel' Sid uopste bio na tom partiju. Prats i Shashank jesu. Njih smo videli.Da,tek 25 Sve sam procesljala,zasad nema nista.I ova slika Prat i Shankya je jedina,nema ih nigdje vise.A Sida na ovim sto su danas objavljene nema.Jos cu traziti,mozda sutra bude nekih najava,novih slika,...
Nataly duso,ozdravila ti je dusica 😆
Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupcice😆Apy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti 😆 Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kaznaEj,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani 🤣
😆 Znaci isplatilo se nosenje lanaca i katanaca tri meseca. Specijalni status za Natu . Slab je na nju 😆 A i ne cudi , ko bi odoleo tolikim poljupcima 😉
Jesi li mozda u toku sta se desava u seriji. Ja sam totalno izvan svega.
Nataly duso,ozdravila ti je dusica
Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupciceApy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kaznaEj,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani
Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.😕
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita 😕
Nataly duso,ozdravila ti je dusica 😆
Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupcice😆Apy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti 😆 Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kaznaEj,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani 🤣
😆 Znaci isplatilo se nosenje lanaca i katanaca tri meseca. Specijalni status za Natu . Slab je na nju 😆 A i ne cudi , ko bi odoleo tolikim poljupcima 😉
Jesi li mozda u toku sta se desava u seriji. Ja sam totalno izvan svega.Da,da,vidis kako poljupci pale 😆Pa koliko sam shvatila,pojavio se Shivov otac,ziv je 😆 I srece li bio je kod Singhovih 😃A beba, koju su oni sa nula hemije,htjeli usvojiti,ima roditelje 🤢 Pretpostavljam da su to neki lazni roditelji koji hoce ukrasti bebu,pa ce dama sa 9 oblaka,slucajno cuti razgovor 😆 i rijesiti problem😆