Returning of the written off #30 Invited only - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
A ovo je Mehmetova devojka , pih... Tugce se zove

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

A ovo je Mehmetova devojka , pih... Tugce se zove

Ne znam kakva je u prirodi ali na ovoj slici mi i nije nesto . Valjda sam zbog njegovog izgleda ocekivala da mu je devojka bolja riba.
Stephi thumbnail
Evo i ovde zajedno

nn027 thumbnail

Evo i ovde zajedno

Ovo ih je neki paparaco ulovio cini mi se.
nn027 thumbnail
Nataly otisla si na spavanje bez "pidzame" 😉

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Daj link da pokusam ja.

Jao badi, sad ne mogu da nadjem ni ja gde je, ali pronaci cu vec ne brini. Vidim da je po nekim anketama( opet su zene besomucno glasale i pekle kolacice ) Mehmet prvi , ispred recimo Kivanca sa ubedljivo vise glasova , ali zasto su bile te ankete, ko ce ga znati. Uglavnom , nalecem na razne info, kako koju nadjem ja cu je i postaviti , pa valjda cemo uspeti da sklopimo pricu. Uglavnom, valjda se zenskoj populaciji ne dopada njegova trenutna izabranica, a ona na svom FB profilu postavlja zajednicke slike, pa izmedju ostalog i kad je pobedio u toj anketi ( opet ne znam kojoj ) ona je napisala moj zgodni decko, pa sad polemika zasto je ona to uradila, sta se hvali. Jao cuda svakakva, Mehmet izgleda pomutio pamet zenama kao zgodni collector sahab . Bice ponovo tursko-balkanskih online ratova. Sve cu ti to dostaviti, samo mi daj malo vremena, bas me net zeza. 😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Stvarno covek izgleda odlicno. Zato jos jednom apelujem , daj tu sliku u peskiru 😃

E jbg . badi kad je nemrem sad pronaci ... moze li ovaj peskir dok ne stigne original 🤣

Stephi thumbnail
Sad kapiram , glasanje je bilo za najboljeg turskog glumca

Magazin City

"The best actor of Turkey"
nn027 thumbnail

Jao badi, sad ne mogu da nadjem ni ja gde je, ali pronaci cu vec ne brini. Vidim da je po nekim anketama( opet su zene besomucno glasale i pekle kolacice ) Mehmet prvi , ispred recimo Kivanca sa ubedljivo vise glasova , ali zasto su bile te ankete, ko ce ga znati. Uglavnom , nalecem na razne info, kako koju nadjem ja cu je i postaviti , pa valjda cemo uspeti da sklopimo pricu. Uglavnom, valjda se zenskoj populaciji ne dopada njegova trenutna izabranica, a ona na svom FB profilu postavlja zajednicke slike, pa izmedju ostalog i kad je pobedio u toj anketi ( opet ne znam kojoj ) ona je napisala moj zgodni decko, pa sad polemika zasto je ona to uradila, sta se hvali. Jao cuda svakakva, Mehmet izgleda pomutio pamet zenama kao zgodni collector sahab . Bice ponovo tursko-balkanskih online ratova. Sve cu ti to dostaviti, samo mi daj malo vremena, bas me net zeza. 😉

Kao sto sam vec napisala ni meni se na onoj slici nije dopala 😊
nn027 thumbnail

E jbg . badi kad je nemrem sad pronaci ... moze li ovaj peskir dok ne stigne original 🤣

Pa sad Badi necu da sitnicarim 🤣
Peskir je peskir sto jeste jeste, a tu je i glava 🤣