PARTY AT PODDARS 7.1.26
Katrina and Vicky's son name is Vihaan Kaushal
Are Virani men dumb?? 😂😡
Kartik’s Immoral behaviour consequence
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 37
SSKTK - VD Says Chalo Film Phir Bhi Chal Gayi Thodi
Anupama Chopra Wept Through Ikkis
Mahadev and Sons-First Thoughts!
Border 2 Run Time 3 hr 20 Minutes
TRUTH IS TOLD 8.1.26
JA ep 246 consummation hits 40 M views uploaded a year back
Toxic - The Tease
A ovo je Mehmetova devojka , pih... Tugce se zove
Daj link da pokusam ja.
Stvarno covek izgleda odlicno. Zato jos jednom apelujem , daj tu sliku u peskiru 😃
Jao badi, sad ne mogu da nadjem ni ja gde je, ali pronaci cu vec ne brini. Vidim da je po nekim anketama( opet su zene besomucno glasale i pekle kolacice ) Mehmet prvi , ispred recimo Kivanca sa ubedljivo vise glasova , ali zasto su bile te ankete, ko ce ga znati. Uglavnom , nalecem na razne info, kako koju nadjem ja cu je i postaviti , pa valjda cemo uspeti da sklopimo pricu. Uglavnom, valjda se zenskoj populaciji ne dopada njegova trenutna izabranica, a ona na svom FB profilu postavlja zajednicke slike, pa izmedju ostalog i kad je pobedio u toj anketi ( opet ne znam kojoj ) ona je napisala moj zgodni decko, pa sad polemika zasto je ona to uradila, sta se hvali. Jao cuda svakakva, Mehmet izgleda pomutio pamet zenama kao zgodni collector sahab . Bice ponovo tursko-balkanskih online ratova. Sve cu ti to dostaviti, samo mi daj malo vremena, bas me net zeza. 😉
E jbg . badi kad je nemrem sad pronaci ... moze li ovaj peskir dok ne stigne original 🤣