Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
CASE IN COURT 31.8
UMAR KHAYID 1.9
Why she gets bollywood movies
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
Celebs pictures during Ganesh Festival
Jee Le Zaraa Is Happening
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Epizoda pocinje sa Niranjan-evom rodjendanskom zurkom koja je u toku. Kavya pita za tortu. Svi gosti cekaju da Niranjan isece tortu. Jedan gost pita Sojal sta je sa Ashtom, gde je, zasto joj treba toliko vremena da se pojavi. Sojal pokusava da smisli izgovor. Shlok dodje do Niranjan-a i vidi da je jako ljut. Svi cekaju Asthu. Ljudi pitaju Niranjan-a za Ashtu i kazu da dananje generacije devojaka ne postuju starije. Abhay staje na Asthinu stranu i hvali je i kaze da je ona izbor Niranjana i Shloka, neka ne prave nikakve price o njoj.
Gosti kazu da razmiljaju o odlasku i pozdravljaju Niranjana trazeci dozvolu od njega da odu. Svi gosti odu. Sojal vidi da su svi otili i kaze Abhayu da nisu uradili nista, a vidi sta se desilo. Ona kaze da ce biti zabavno ako Astha ne dodje. Shlok kaze Niranjanu da sece tortu. Niranjan kaze da nece, Anjali je otisla po Asthu, siguran je da ce ona doci, seci ce nakon sto ona dodje. Anjali udje sa Asthom. Svi gledaju u Asthu. Niranjan vidi da je Astha ljuta.
Astha pozdravlja Niranjana dodirnusvi mu noge. Niranjan joj se zahvali. Astha mu cestita rodjendan i izvinjava se sto kasni. Ona kaze da onu uslugu sto je uradio za njenog tatu, ne moze da mu vrati ceo svoj zivot, ne zna kako da mu zahvali. Niranjan kaze da nije ucinio nikakvu uslugu ni njoj ni njenoj porodici, uradio je to zbog srece svoje porodice. Astha mu kaze da je divan, ne moze da vidi koliko ljudi daleko da idu. Niranjan kaze da puste to i da idu da seku tortu.
U Asthinoj kui, Kalindi govori kako je Anjali pricala sa Asthom iako to nije Ashtina greska. Ajju kaze da je Anjalina ljutnja opravdana, Niranjanin je rodjendan, mozda bi se osecali lose da Astha nije otisla tamo. Kalindi kaze Avdhootu da Astha nije mogla da ga vidi posle svega to se desilo, plasi se (Kalindi) da Astha ne napravi neku scenu tamo. Avdhoot kaze da ce Astha brinuti o svemu, potpuno veruje svojoj cerci. Niranjan sece tortu sa Shlokom i Asthom. Svi pevaju rodjendansku pesmicu. Niranjan hrani Asthu tortom. Svi gledaju.
Shlok grli Niranjana. Astha kaze Niranjanu da joj sad da dozvolu. Niranjan pita za sta. Astha odgovara da ide kuci, dosla je da mu cestita i zahvali. Svi su zbunjeni. Astha kaze da nema razlog da ostane tu. Anjali pita kakva je to glupost, muzevljeva kuca je devojkina kuca nakon udaje. Astha kaze da je srecna da ima svekra kao sto je Niranjan i bracu kao to su Varad i Kaka, ali Shlok joj je oteo sve veze kada je nije prihvao kao zenu, nek joj kaze sa kojim pravom bi trebala ostati u toj kuci. Svi su sokirani.
Astha kaze da su je roditelji naucili da veza muza i zene je sa celom porodicom, a Shlok joj je oduzeo sve veze. Niranjan joj kaze da jasno kaze sta je bilo. Astha: "Da, ja ne mogu da krijem istinu, jer Shlok nikada nece reci istinu." Anjali joj kaze da im kaze istinu. Astha: "Shlok me mrzi. (Svi su zapanjeni.) Shlok me nije ozenio srcem, on je samo hteo osvetu." Niranjan pita Shloka sta to Astha govori. Shlok pogleda Asthu sa mnogo besa u ocima. Varad kaze Asthi i Shloku da ne prave glupost, ako imaju neku svadju/problem mogu da pricaju i rese to. Pita Shloka: "Ti volis Asthu, zar ne?" Shlok: "Ne, ja mrzim Asthu." Svi su sokirani. Anjali i svi pogledaju u Shloka. Shlok kaze da je jako mrzi. Astha pocinje da place.
Sojal i Abhay su srecni, ali i sokirani. Varad ga pita sta to govori i zasto. Shlok: "Ako svi zelite da znate istinu, dobro, reci cu vam. Imam mnogo razloga da mrzim Asthu. Ona je vredjala mog oca na tom dogadjaju. (Niranjan sokirano gleda Shloka) Nasa kancalarija je unistena zbog nje, tog dana sam odlucio da ce dobiti kaznu za to. Ne mogu da volim takvu devojku, nikada. Ozenio sam je samo da joj pokazem gde joj je mesto i da ismejem njen zivot. Ne mogu da ostavim nekoga ko je izvredjavao mog oca." Astha: "Ovde ima samo jedna istina, ja nisam ucinila nikakvu gresku zbog koje me kaznjavas. Nisi ni razmislio zasto bih ja izvredjala tvog oca. Ja ne mogu to da uradim." Shlok: "Ono sto sam ja uradio sa tobom je mnogo manje u odnosu na ono sto si ti uradila sa mnom."
Astha: "Ti si poslao mog oca u zatvor. (Svi su sokirani.) Ti si me ucenjivao da bih posla sa tobom na medeni mesec. (Abhay se smeje.) Sta si uradio sa mojim ocem, reci svima! Dosta je sad, ne mogu da ostanem sa tobom!" Shlok vice na nju. Niranjan ga smiruje. Shlok: "Ne prelazi svoje granice, Astha. Ja nisam poslao tvog oca u zatvor, verovala mi lii ne, nije me briga." Astha: "Koliko ces jos lagati?!" Shlok: "Oh, samo ucuti! Ja ne lazem, ti lazes. Ako zelis da ides svojoj kuci, idi, samo idi, a ako napravis neki problem mom tati, onda misli sta mogu da uradim. (pokaze joj rukom da ode.)"
Astha moli Niranjana da joj oprosti, ne moze da ustane tu sad. Svi gledaju u Asthu. Abhay se smeje. Ona mu kaze da je ne pita da ostane. Niranjan joj kaze sta moze da kaze sada, ovo je njena kuca i uvek ce biti. Astha kaze da ako je napravila neku gressku, neka joj oprosti, ona nema nikakvu gorcinu, neka joj veruje, mnogo ga postuje. Ona zatim odlazi do Anjali i kaze joj da zna da su imale mnogo rasprava, ali neka joj veruje nije zelela nista lose, ako je napravila neku gresku, neka joj oprosti kao svojoj cerci. Anjali kaze da vencanje nije decija igra, neka razmisli i odluci. Astha kaze da ju je pitala u njenoj (Asthinoj) kuci da odluci izmedju ove i roditeljske kuce, trazila je da ne vidi roditeljsku kucu vise nikad, a odgovor za to je sa Shlokom. Ona nastavlja da ako zeli odgovor, njen odgovor je da bira roditeljsku kucu. Svi su sokirani. Sojal i Jaya se smeju. Anjali je sokirana.
Gledacete: Niranjan pokusava da prica sa Shlokom da vrati Asthu. Anjali gleda/slusa ovo.