Returning of the written off #28 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Ja ne vidim dobro ili gosodje Rasulo stvarno nema na spisku za glasanje,a bas sam mislila za nju da glasam ,Nado kakav je to bezobrazluk gde bre gosodja glumica😲

Ne znam Smeki i meni je cudno. A mozda je ovi iz Colorsa jos nisu uvrstili na taj spisak koji je verovatno napravljen ranije. I sad ne razumem, ako se ovi glasovi racunaju a nje na spisku nema, kakve su joj onda uopste sanse? Mislim mi znamo da ih nema ali svakako nije u ravnopravnom polozaju sa ostalim koji su nominovani.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam Smeki i meni je cudno. A mozda je ovi iz Colorsa jos nisu uvrstili na taj spisak koji je verovatno napravljen ranije. I sad ne razumem, ako se ovi glasovi racunaju a nje na spisku nema, kakve su joj onda uopste sanse? Mislim mi znamo da ih nema ali svakako nije u ravnopravnom polozaju sa ostalim koji su nominovani.

Ili je mozda lazna dojava da je peticija uspela😆 a kad je ona bila u ravnoravnom polozaju,to su bre sve glumci a ona je... glumica u pokusaju🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja preko colorsa i ne pokusavam jer trazi da se otvori nekakav nalog, da se registruje valjda. Kad to vidim ja odustajem.

🤣 Badi pa ti si deo porodice Dalton .
]

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Iz Saskinog ugla

Ne znam da li poceti s kraja ili iz pocetka. Ajde s kraja cu , posto je to samo jedna sitna kap u odnosu na sve ostalo.

Dakle Madhubala

Jedina stvar koja mi se svidela je sto je nadmudrila Dipali. Sve ostalo u skladu sa mojim poimanjem nje kao heroine ( koje valjda treba da poseduju sve plemenite osobine inace bi u suprotnom bile antiheroine . )

Spremajuci osvetu u tom svom neznom, plemenitom, velikodusnom srcu, tacno je znala kako treba igru da vodi. Tacno je znala kakva ce biti reakcija RK i na tu kartu je upravo igrala. S tim sto na tom ''velicanstvenom'' putu nije je bilo briga ni sto zloupotrebljava Sultana, znajuci koliko ce ga RK vredjati, niti je bilo briga za svoje sopstveno samopostovanje i dostojanstvo nje kao zene ( narocito u Indijskom drustvu jelte ) jer se jasno potencirala njena veza sa Sultanom kao ljubavna,. To sto su svi culi kako kao zena zivi sa muzem a ima ljubavnika ( tako su ljudi shvatili ),to sto je po drugi put upropastila i obrukala svekrvu pred prijateljima ( u Indijskom drustvu jelte ) a zabava je upravo bila na njen predlog svekrvi da joj se iskupi sto je prvi put zeznula, sve to nije bilo vazno jednom, neznom, cistom, nevinom srcu glavne heroine u poredjenju sa njenim ciljem.

I nekako RK -ova osveta usput je Madhuinoj porodici donela nesto lepo, naterao je njene roditelje da shvate da se vole i da se vencaju njena osveta , gaseci svetu vatru , navukla je los znak na njihovu kucu i porodicu , RK ih je oslobodio zlotvora u obliku njenog oca,Madhu im je navukla Sultana na vrat.

Bas kao i jedna druga heroina u nekoj drugoj seriji koja njuskajuci zbog nevaspitanja i mesanja u tudji zivot bez da joj to iko trazi , po tudjoj proslosti, unisti muzu zivot, ali sve se to da resiti casom vode.

Ne znam da li sam rekla al i ako jesam bas me briga ponovicu se. Volim da citam Badi i tvoje i Daline postove. Iako pisete iz razlicitih uglova , sve sto napisete je inteligentno, promisljeno, sa puno detalja a pre svega zanimljivo. Molila bih vas da se nikako ne postavljate u isti ugao. 😃
Ja sam sto se tice Madhubale u corsokaku sto je vec poznato .
😕
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Badi lepo pise tu za Mirona al ja po obicaju ne procitah . Nisam posetila Luvr ali se nadam da ce mi se ukazati prilika jednom u zivotu. Volela bih to.😊

Badi, ne se sekiras , ni ja nisam sinoc videla da pise Snupi , pa me bas zabole veverica . 🤣

Sto se tice Luvra, badi vodicu te ja ( ako ti potraje predsednicki mandat🤣 ) a najbolje poznavam butike po Luvru , nece ti biti dosadno
😎

Znaci moram se odrzati na poziciji predsednika da bih videla Luvr? 🤣
Badi ima da se noktima drzim za predsednicku fotelju. Ako treba zavescu i diktaturu samo da odem u te butike 😆
nn027 thumbnail

Ja nisam na zalost nikada uzivo videla nijedno poznato umetnicko delo,a pitanje je da li cu ikada, najverovatnije necu ..Verujem zato tvojim impresijama o tome, i nadam se da ces nam jednom pokazati svoje omiljene fotografije sa putovanja..

Rado, samo sto ja nemam nikakve slike u kompjuteru. A da li to i kako moze da se prebacuje ,eee, nisam ja samo iz slikarstva duduk 🤢

Moze Badi. One prve slike, koje sam vam pokazivala, sam skenirala i tako prebacila u comp. Ako imas skener nije nikakav problem.
A valjda se jednom i vidimo . Najlepse je kad za svaku sliku ispricas pricu. Ja tako najvise volim da ih gledam.😆

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: tijara

Ja se samo nadam da na ovom glasanju BV nece dobro proci i da ce se ovo mucenje vec jednom zavrsiti

Bas tako, BV je postala pravo mucenje...🤢
Iako vec 9 meseci ne gledam, pratim zbivanja sve u nadi da ce jednom da osvane natpis "TR quits BV" ali polako ali sigurno dojadilo bre vise to iscekivanje nekih promena...u medjuvremenu stekoh utisak da obojeni iz inata sto krastaca ni dan danas nije prihvacena, nista po tom pitanju nece da menjaju...jednom procitah na TOI da je taj protest protiv zamene Prats sa Rasulom i to sirom sveta, do sada nezapamcen u njihovoj TV-industriji, da su obojeni prvi koji su u toj meri pogodjeni i da je njihova konkurencija ipak izvukla pouku iz svega toga...
Kako bilo da bilo, ta stvar sa zamenama glumaca se koliko ja znam nigde u svetu ne praktikuje u toj meri kao u Indiji, meni stvarno bre dojadilo sve to...volela bih da se pojavi neka dobra latino serija tipa Kassandra, po mogucnosti sa Osvaldom Riosom... 😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ja ne vidim dobro ili gosodje Rasulo stvarno nema na spisku za glasanje,a bas sam mislila za nju da glasam ,Nado kakav je to bezobrazluk gde bre gosodja glumica😲

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Ili je mozda lazna dojava da je peticija uspela😆 a kad je ona bila u ravnoravnom polozaju,to su bre sve glumci a ona je... glumica u pokusaju🤣

Sta u pokusaju? Auuu Smeki. Pa zena ima , slovima i brojem, pedeset (50) fanova!!!

Eeej !!!! Ma znas li ti sta je to? 😃

Koliko ono Indija ima stanovnika?
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Nista ja tu ne bi dir'o . 😆 Ako je ikako moguce ja bih i dalje da uzivam u tvojim
😉

Ovo je samo primer kako ti crtas ,kumice... nije ovo neki uopste posao veruj,to presednik zna😆