Originally posted by: saska
Iz Saskinog ugla
Ne znam da li poceti s kraja ili iz pocetka. Ajde s kraja cu , posto je to samo jedna sitna kap u odnosu na sve ostalo.
Dakle Madhubala
Jedina stvar koja mi se svidela je sto je nadmudrila Dipali. Sve ostalo u skladu sa mojim poimanjem nje kao heroine ( koje valjda treba da poseduju sve plemenite osobine inace bi u suprotnom bile antiheroine . )
Spremajuci osvetu u tom svom neznom, plemenitom, velikodusnom srcu, tacno je znala kako treba igru da vodi. Tacno je znala kakva ce biti reakcija RK i na tu kartu je upravo igrala. S tim sto na tom ''velicanstvenom'' putu nije je bilo briga ni sto zloupotrebljava Sultana, znajuci koliko ce ga RK vredjati, niti je bilo briga za svoje sopstveno samopostovanje i dostojanstvo nje kao zene ( narocito u Indijskom drustvu jelte ) jer se jasno potencirala njena veza sa Sultanom kao ljubavna,. To sto su svi culi kako kao zena zivi sa muzem a ima ljubavnika ( tako su ljudi shvatili ),to sto je po drugi put upropastila i obrukala svekrvu pred prijateljima ( u Indijskom drustvu jelte ) a zabava je upravo bila na njen predlog svekrvi da joj se iskupi sto je prvi put zeznula, sve to nije bilo vazno jednom, neznom, cistom, nevinom srcu glavne heroine u poredjenju sa njenim ciljem.
I nekako RK -ova osveta usput je Madhuinoj porodici donela nesto lepo, naterao je njene roditelje da shvate da se vole i da se vencaju njena osveta , gaseci svetu vatru , navukla je los znak na njihovu kucu i porodicu , RK ih je oslobodio zlotvora u obliku njenog oca,Madhu im je navukla Sultana na vrat.
Bas kao i jedna druga heroina u nekoj drugoj seriji koja njuskajuci zbog nevaspitanja i mesanja u tudji zivot bez da joj to iko trazi , po tudjoj proslosti, unisti muzu zivot, ali sve se to da resiti casom vode.