Jesam li ista pametno rekla ?
Od kako si postala predsednik..govori su ti prva liga..👏Ne kazem da ranije nisu bili,samo sada bas bas..👏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
Finally a beauty queen who is star material!!
Jesam li ista pametno rekla ?
Pa majke ti Nado gde ti nadje 50 fanova ? Ako mislis na peticiju, uh sto je to tesko. Ona nema ni desetak, a pouzdano, ali pouzdano znam za recimo 3 osobe koje imaju razlicit ID i javljaju se na IF . Sta mislis koliko ih je jos takvih . A ove sto ih ja znam su sa nasih prostora ( bivse YU ) samo sto me bas zabole veverica. Da , znam jos jednu koja je navodno iz Srbije ali pise ijekavicom .
Moram da kazem da mi se nije dopala ova tvoja prva recenica. Ti si jos mlada i imas vremena da mnogo toga vidis u zivotu. Ako ja u mojim godinama jos uvek verujem da cu jednom videti sva ta divna mesta onda ne vidim razlog da ti budes pesimista. ❤️
Sto se tice Badiejvih fotografija to ti je odlicna ideja. 👍🏼
Ne znam Smeki i meni je cudno. A mozda je ovi iz Colorsa jos nisu uvrstili na taj spisak koji je verovatno napravljen ranije. I sad ne razumem, ako se ovi glasovi racunaju a nje na spisku nema, kakve su joj onda uopste sanse? Mislim mi znamo da ih nema ali svakako nije u ravnopravnom polozaju sa ostalim koji su nominovani.
To je upravo bila opcija za koju sam htela da vam kazem da je mnogo bolja. Skener nemam ( pretpostavljam ako je to neki deo koji bi trebao da se nalazi van kompa, ako je u samom kompu, onda ga imam , samo i ne znam 😆 )
Ja nisam na zalost nikada uzivo videla nijedno poznato umetnicko delo,a pitanje je da li cu ikada, najverovatnije necu ..Verujem zato tvojim impresijama o tome, i nadam se da ces nam jednom pokazati svoje omiljene fotografije sa putovanja..
Rado, samo sto ja nemam nikakve slike u kompjuteru. A da li to i kako moze da se prebacuje ,eee, nisam ja samo iz slikarstva duduk 🤢
Od kako si postala predsednik..govori su ti prva liga..👏Ne kazem da ranije nisu bili,samo sada bas bas..👏