Returning of the written off #28 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Jesam li ista pametno rekla ?

Od kako si postala predsednik..govori su ti prva liga..👏Ne kazem da ranije nisu bili,samo sada bas bas..👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Pa majke ti Nado gde ti nadje 50 fanova ? Ako mislis na peticiju, uh sto je to tesko. Ona nema ni desetak, a pouzdano, ali pouzdano znam za recimo 3 osobe koje imaju razlicit ID i javljaju se na IF . Sta mislis koliko ih je jos takvih . A ove sto ih ja znam su sa nasih prostora ( bivse YU ) samo sto me bas zabole veverica. Da , znam jos jednu koja je navodno iz Srbije ali pise ijekavicom .

Ma znam ja sve to Badi. Ali neka joj je i tih 50 sa one peticije, pa zar nije zalosno ? Cak i da je zaista 50 razlicitih osoba potpisalo tu peticiju stvarno je porazavajuce . Makar bi meni bilo da sam na njenom mestu.
Daltoni thumbnail

Moram da kazem da mi se nije dopala ova tvoja prva recenica. Ti si jos mlada i imas vremena da mnogo toga vidis u zivotu. Ako ja u mojim godinama jos uvek verujem da cu jednom videti sva ta divna mesta onda ne vidim razlog da ti budes pesimista. ❤️
Sto se tice Badiejvih fotografija to ti je odlicna ideja. 👍🏼

Nado,nisam ja pesimista,ja sam realna zena..sta cu...😕

Daltoni thumbnail

Ne znam Smeki i meni je cudno. A mozda je ovi iz Colorsa jos nisu uvrstili na taj spisak koji je verovatno napravljen ranije. I sad ne razumem, ako se ovi glasovi racunaju a nje na spisku nema, kakve su joj onda uopste sanse? Mislim mi znamo da ih nema ali svakako nije u ravnopravnom polozaju sa ostalim koji su nominovani.

Ja mislim da cim nije bila na spisku od pocetka,nece ni biti..to je sve buva..😃
nn027 thumbnail

To je upravo bila opcija za koju sam htela da vam kazem da je mnogo bolja. Skener nemam ( pretpostavljam ako je to neki deo koji bi trebao da se nalazi van kompa, ako je u samom kompu, onda ga imam , samo i ne znam 😆 )

Ma da Badi. Svaka je slika posebna prica. Skener je dodatni deo tako da ga Badi nemas. Znaci kad se vidimo onda ces nam ih pokazati i ispricati dozivljaje. 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Nisi videla dobro. Ima i Sid i Shashank. Spusti se ispod slike. Imas dve kolone narandzastu i plavu. Nema Prats i Sriti a TR je na spisku 😕

Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Ja nisam na zalost nikada uzivo videla nijedno poznato umetnicko delo,a pitanje je da li cu ikada, najverovatnije necu ..Verujem zato tvojim impresijama o tome, i nadam se da ces nam jednom pokazati svoje omiljene fotografije sa putovanja..

Rado, samo sto ja nemam nikakve slike u kompjuteru. A da li to i kako moze da se prebacuje ,eee, nisam ja samo iz slikarstva duduk 🤢

Najlakse ti je ako imas foto aparat ili telefon sa kamerom,slikas te fotografije na dnevnom svetlu,pa onda samo prebacis na komp

nn027 thumbnail

Pa racunam, treba vazda gaca istrikati

Evo i njoj trebaju jedne 😆

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Od kako si postala predsednik..govori su ti prva liga..👏Ne kazem da ranije nisu bili,samo sada bas bas..👏

Samo nastavi da me hvalis pa cemo u Pariz 😉

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Nisi videla dobro. Ima i Sid i Shashank. Spusti se ispod slike. Imas dve kolone narandzastu i plavu. Nema Prats i Sriti a TR je na spisku 😕

Edited by saska - 11 years ago