Vazi imam ja jos do te epizode sad sam na 15,da ti kazem iskreno interesantna je serija priznajem😉
Vauuu Kad si ti Smeki rekla da je dobra onda nema greske 😃
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Vazi imam ja jos do te epizode sad sam na 15,da ti kazem iskreno interesantna je serija priznajem😉
Ja bi rado gledala,al nemam kada.Nadam se da cu uskoro naci vremena za serije 😊
Da li mozda jos neko osim Saske zeli da za nedelju dana krene sa gledanjem ove serije.. ??? Molim vas recite,ko ne zeli,postujem,necu da se ljutim,ako se toga plasite..🤣
Ma ja cu da odustanem definitivno od IF-a i svega,nemerem vise postici nista...Pa kako majku mu toliko ispisete za manje od 24h ❓ Htedoh da se prijavim na novi topik ,a on samo sto nije gotov 🤬 😆
Nista,idem da vas citam,a dok to odradim bice mi vreme za spavanje,sutra opet jovo nanovo 😆P.S. @Daltoni Cestitam na novoj boji !!! Bravo 👏 🤗
Ma ja cu da odustanem definitivno od IF-a i svega,nemerem vise postici nista...Pa kako majku mu toliko ispisete za manje od 24h ❓ Htedoh da se prijavim na novi topik ,a on samo sto nije gotov 🤬 😆
Nista,idem da vas citam,a dok to odradim bice mi vreme za spavanje,sutra opet jovo nanovo 😆P.S. @Daltoni Cestitam na novoj boji !!! Bravo 👏 🤗
Vauuu Kad si ti Smeki rekla da je dobra onda nema greske 😃
Sad nas je dve 😃 Cestitam Dal 👏