Returning of the written off #28 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Mislim da sam otkrila. Sledeca promena boje je na 25 000. To je od prilike ova kojom pisem. 😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Istrazjem malo oko ovih boja i broja postova. Imam lepu vest za Badija sasku. Moze nokte da lakira u roze posle 50 000. To je ova boja 😃

Posle 28000 je ova.😃 a kad se menja ne znam.

Menja se i ja mislim na 25ooo
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

https://24.media.tumblr.com/tumblr_m92orlBbES1ral5n1o1_500.gif

Da li mozda jos neko osim Saske zeli da za nedelju dana krene sa gledanjem ove serije.. ??? Molim vas recite,ko ne zeli,postujem,necu da se ljutim,ako se toga plasite..🤣
]Ja bi rado gledala,al nemam kada.Nadam se da cu uskoro naci vremena za serije 😊

Dobra je 👍🏼 gutam epizode hahahah ko bi rekao jaaa😲

😆 Sta sam ti rekla 😆 sada samo cekam i druge da se prikljuce..Mislim da jedino Biki i Dry nece ili ne mogu..a bas steta..Kazi smeki,ova glavna junakinja na koga te podseca po karakteru..😉

Au stvarno dobra serija i sve se brzo desava,ja sam jos za kompom rucka danas nije ni bilo ,poslala sam ih da kupe picu 😆 19 eizoda,.Kushi mi je totalno blesva i pozitivna,a ovaj Arnav je skotina nevijdena 😆 ali doci ce on na mesto 😡.Ne znam Dal na koga me podseca,mislis na neku seriju .mozda na Anandi kad je odrasla tako je bila razigrana i vesela i to su bile lepe epizode.Ti mozda mislis na nekog drugog 😆izvini mozda malo na tebe 🤣eto napisah hahaha pa ti sad kako hoces .Idem da nastavim da gledam

A mene podseca na tebe..😆 A Anjali (Arnavova sestra) na Bikicu..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislim da sam otkrila. Sledeca promena boje je na 25 000. To je od prilike ova kojom pisem. 😃

Znace ..nece to biti uskoro..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Hvala...sada smo sigurni da cemo promeniti boju za nekih godinu-dve..barem ja..😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Biki a posle 100 000 je nezno zelena 😆
Daltoni thumbnail
Smeki..19-ta epizoda..WOW...ja sada kocim, stigli mi gosti...(upravo ) ..inace sam upravo odgledala 36, sada 37,pa da ostavim sebi link kako bi lakse nasla..😉

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/serije_sa_bukvalnim_prevodom/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_37/11-1-0-1268
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma jeste da ,sad se pakujete u Luvr,a jos ste mi duzne onu banju jos od prosle zime 😆

🤣 Ma videce mene Luvr isto kao i ona banja od prosle zime. Vec se vidim pored Djokonde.😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Au stvarno dobra serija i sve se brzo desava,ja sam jos za kompom rucka danas nije ni bilo ,poslala sam ih da kupe picu 😆 19 eizoda,.Kushi mi je totalno blesva i pozitivna,a ovaj Arnav je skotina nevijdena 😆 ali doci ce on na mesto 😡.Ne znam Dal na koga me podseca,mislis na neku seriju .mozda na Anandi kad je odrasla tako je bila razigrana i vesela i to su bile lepe epizode.Ti mozda mislis na nekog drugog 😆izvini mozda malo na tebe 🤣eto napisah hahaha pa ti sad kako hoces .Idem da nastavim da gledam

Smeki napravi nedeljni meni.
Pica, pasulj, pljekavica, pasulj, pica , pasulj...
.

Koliko ono epizoda ima ova serija? 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A mene podseca na tebe..😆 A Anjali (Arnavova sestra) na Bikicu..😉

A ima li nas ostalih negde? 😃