🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Happy Birthday Akshay Kumar
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
Navri and her eternal victimisation
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Istrazjem malo oko ovih boja i broja postova. Imam lepu vest za Badija sasku. Moze nokte da lakira u roze posle 50 000. To je ova boja 😃
Posle 28000 je ova.😃 a kad se menja ne znam.
Da li mozda jos neko osim Saske zeli da za nedelju dana krene sa gledanjem ove serije.. ??? Molim vas recite,ko ne zeli,postujem,necu da se ljutim,ako se toga plasite..🤣
]Ja bi rado gledala,al nemam kada.Nadam se da cu uskoro naci vremena za serije 😊Dobra je 👍🏼 gutam epizode hahahah ko bi rekao jaaa😲
😆 Sta sam ti rekla 😆 sada samo cekam i druge da se prikljuce..Mislim da jedino Biki i Dry nece ili ne mogu..a bas steta..Kazi smeki,ova glavna junakinja na koga te podseca po karakteru..😉Au stvarno dobra serija i sve se brzo desava,ja sam jos za kompom rucka danas nije ni bilo ,poslala sam ih da kupe picu 😆 19 eizoda,.Kushi mi je totalno blesva i pozitivna,a ovaj Arnav je skotina nevijdena 😆 ali doci ce on na mesto 😡.Ne znam Dal na koga me podseca,mislis na neku seriju .mozda na Anandi kad je odrasla tako je bila razigrana i vesela i to su bile lepe epizode.Ti mozda mislis na nekog drugog 😆izvini mozda malo na tebe 🤣eto napisah hahaha pa ti sad kako hoces .Idem da nastavim da gledam
Mislim da sam otkrila. Sledeca promena boje je na 25 000. To je od prilike ova kojom pisem. 😃
Ma jeste da ,sad se pakujete u Luvr,a jos ste mi duzne onu banju jos od prosle zime 😆
Au stvarno dobra serija i sve se brzo desava,ja sam jos za kompom rucka danas nije ni bilo ,poslala sam ih da kupe picu 😆 19 eizoda,.Kushi mi je totalno blesva i pozitivna,a ovaj Arnav je skotina nevijdena 😆 ali doci ce on na mesto 😡.Ne znam Dal na koga me podseca,mislis na neku seriju .mozda na Anandi kad je odrasla tako je bila razigrana i vesela i to su bile lepe epizode.Ti mozda mislis na nekog drugog 😆izvini mozda malo na tebe 🤣eto napisah hahaha pa ti sad kako hoces .Idem da nastavim da gledam
A mene podseca na tebe..😆 A Anjali (Arnavova sestra) na Bikicu..😉