Sapunice:Postali ste popularni i van granica svoje zemlje zahvaljujuti ulozi inspektora iva. Kolika je slinosti izmedu vas dvojice?
Sidart ukla: To me esto pitaju (smeh). Ukratko, on je sve to ja nisam, a mnogo bih voleo makar jedan dan da budem sa njegovim vrlinama. Po datumu rodenja jesam Strelac, ali imam oseaj da je trebalo da se rodim u horoskopskom znaku Jarca. Nisam taktiar. Uvek srljam. Mada volim za sebe da kaem da sam logian i racionalan, sklon sam nepromiljenostima. Za razliku od mene, iv je pun strpljenja i iskreno se udubljuje u svaki odnos. Naroito ljubavni. Pretpostavljam da sam ba zbog toga i dalje sam.
Sapunice: Imate li idola?
Sidart ukla: Mnogi imaju uzore u glumcima, pevaima i politiarima, ali moj najvei idol jesu majka i sestra. Majci dugujem ivot jer mi ga je podarila i nauila me je svemu to je vredno i ispravno, a zahvaljujui sestri imao sam predivno detinjstvo. Ona me je doslovno odgajila. Odrastao sam na ulicama Mumbaja.Na kraj bio je veoma opasan. Imao sam dobrih drugastva,ali uvek je bilo onih klinaca kojima se nisam dopadao. Ne pamtim koliko puta me je moja sestra spasila od njihovih batina.
Sapunice: Koliko je teko biti zvezda Bolivuda"?
Sidart ukla: Teko je, ako niste rodjeni za to. Volim svoj posao. Od malih nogu zamiljao sam sebe na malom ekranu. Kao tinejdjer satima sam stajao pred ogledalom,uvebavavajui pokrete i fraze. Najvie sam imitirao Al Paina. Kum je moj omiljeni film. Mnogo se radi, provodim na snimanjima vie od pola dana. Medjutim, kada pogledam epizodu srean sam jer znam da je vredelo.
Sapunice: Vaite za jednog od najatraktivnijih glumaca indijske scene. Da li I dalje imate vremena da se posvetite telu kao ranije?
Sidart ukla: Obaveza je mnogo. Tempo je posebno bio teak tokom leta, kada sam sa seta Male neveste" trao na snimanja plesnog oua. Tada sam se malo opustio, ali sada se polako vraam toj rutini. Treniram od 17 godine, a kada imate tako dugaak sta-teko je izgubiti ritam.
Sapunice: Imate li neki fitnes savet za nae itaoce?
Sidart ukla: Zdrav san, kvalitetna hrana bogata proteinima sa malo ugljenih hidrata.
Sapunice: Kuda ete nas odvesti sa novim epizodama Male neveste"?
Sidart ukla: Ljubav izmedju iva i Anandi bie sve jaa,a uskoro emo je krunisati i jednim malim smotuljkom. Imaemo bebu. Moraete da ostanete uz nas da bismo zajedno proveIi te srene trenutke.