Returning of the written off #27 Invited only - Page 58

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.8k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ne vidi se lepo na slikama😕...slimala sam iphonom, on nema blic i nije bas nesto fotografija kada osvetljenje nije u fulu..I moj karmin je tamno crven i jeste jak..ali eto da mi nisi rekla ja ne bih ni primetila da se to nije ni videlo na slikama..Nadam se da cu uspeti da se slikam blize po danu da vidite,i onda da me posavetujete..

Uz crnu haljinu, crne carape i cipele i neznu senku na ocima , po meni taj crveni ruz je odlican izbor. I ja bih se uvek , u toj situaciji, opredelila za tu varijantu.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Znas od kako mi se to desilo sa okom ja oci ne sminkam. Onda sam dosla na ideju da uzmem crveni ruz. Uzela sam ih dva. Meni ovaj tvoj naspram moja dva totalno bled i nije uopste jak. Ne znam kako bih ti objasnila, da steknes predstavu, koliko su oni crveni ali veruj na rec tvoj nije uopste ni blizu toliko crven.

Pa badi, ako se koristi jarko crveni ruz onda i ne treba oci posebno naglasavati, vec diskretno.
nn027 thumbnail
Stephi thumbnail

Blizance ce oduseviti nove tehnologije

Pripadnici ovog znaka obozavaju humor, pa ce ih oduseviti duhoviti pokloni. Tako'e, dobra je ideja da im poklonite knjigu ili nesto vezano za njihova intelektualna interesovanja, dok ce pasivnije Blizance oduseviti najnovija tehncika pomagala. Vole i raznolikost pa je vise manjih darova bolje od jednog velikog.

BANG ON

Pa ja vama odavno govorim da me i kod muskarca najvise privuce smisao za humor. Dakle 👍🏼

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal a da t epodsetim za onaj prevod ili ces to ostaviti za sutra?

Izgubila sam link..ali od prilike mogu da ti prepricam dok neko opet ne postavi..
Sid kaze Anandi kako je voli..ali onda kaze da je vara sa jos jednom velikom ljubavi a to je GPA nagrada..onda opet gleda u njihovu sliku i kaze..Anandi ti znas da te ja jos uvek volim..i namiguje..(u fazonu voli GPA nagradu )
Pretpostavljam da im je zamisao da pokazu kako glumci zele da dobiju to priznanje za svoj trud i zalaganje, a to sa Anandi je gluma..Na slicnu foru je i sa RK i sa Madu koji isto tako glume svoje uloge a onda se obracaju GPA nagradi kao oni sami (glumci a ne likovi iz serije ) i tako ...😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi lepa je a da nije ni u milion slika ne bi uspela da nadje jednu koja bi joj se dopala (sto je samnom slucaj) 😆

Pa ja znam da je lepa. Cije je to dete , ljubi je mama 😳
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Znas od kako mi se to desilo sa okom ja oci ne sminkam. Onda sam dosla na ideju da uzmem crveni ruz. Uzela sam ih dva. Meni ovaj tvoj naspram moja dva totalno bled i nije uopste jak. Ne znam kako bih ti objasnila, da steknes predstavu, koliko su oni crveni ali veruj na rec tvoj nije uopste ni blizu toliko crven.

Pa badi, ako se koristi jarko crveni ruz onda i ne treba oci posebno naglasavati, vec diskretno.

Znam Badi. Dok sam sminkala kapke nisam ni imala crveni ruz niti mi je na pamet padalo da ga stavim, Kad vise nisam mogla da ih sminkam onda sam resila da dam malo "boje" i tako sam kupila odmah dva. 😃
Daltoni thumbnail

I ja..a sada odoh da ga bas bas vidim..😉😃
Daltoni thumbnail

Biki..you take my breath away..Oduzela si mi dah...

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Pa ja znam da je lepa. Cije je to dete , ljubi je mama 😳

Dobro je da sam povukla na tebe, da sam povukla na RK ili Vilija,mislim tate, ko zna kako bih izgledala..verovatno muzevnije..😕😆