Nema veze, citacu vas kad odete na spavanje ,sad malo da proturim s vama koju dok ste jos tu, ja sam se naspavala bas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
Nema veze, citacu vas kad odete na spavanje ,sad malo da proturim s vama koju dok ste jos tu, ja sam se naspavala bas
Sve najbolje od GOSPODA vam zelim❤️Laku i ugodnu noc moji drugari🤗Setajte stazama ljubavi...❤️
Danas sam bila napolju par sati. Ti pojma nemas koji je to sok za moj organizam.I sad ta kolicina kiseonika, sta li, jednostavno me obara. Pospana sam jos od osam sati i pokusavam da se izborim sa tim.
E ne mogu da verujem,opet mi koci net , sta se ovo desava danas 😡
Ako ovako bude , pitanje je da li cu vas iscitati veceras
Pa ne izlazi onda napolje, vidis da ti O2 steti...jednostavno nemoj vise da se sokiras...🤣
Jel vam poznato da ce Ira da bude gruba i prema Shivu, navodno rekla je nesto u stilu on joj j nije sin. Ne znam detalje, samo sam malo preletela dok sam bila kod komsija, a kad pomislim do sada je bilo Ira za predsednika, kad ono... O Boze, idiotizma , reci tako nesto za dete koje je odgajila. Mada sve se to uklapa u socijalne poruke BV, promovisu usvajanje. Drugim recima, ako usvojite dete, tesko njemu