Nema veze, citacu vas kad odete na spavanje ,sad malo da proturim s vama koju dok ste jos tu, ja sam se naspavala bas
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 28th Nov 2025
SAASS & BAHUS 27.11
PYAAR KI KAHANI 28.11
Saraayah Malhotra - Sid-Kiara s Baby name 💖
EVICT ASHNOOR
Hrithik Roshan is over & out?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 28, 2025 Episode Discussion Thread
Vrinda Angad Marriage
Ashnoor Kaur is evicted due to violence
Ahaan and Aneet new content- won GenZ icon of the year
Deepika’s flop brand 82°E reports loss of 12.26 crores
What's wrong with team Dhurandhar? Such lousy promotions man!
Tere Ishks 2-week condition shrinks Dhurandhar’s show count ?
🏏Women's Premier League Mega Auction 2026🏏
Nema veze, citacu vas kad odete na spavanje ,sad malo da proturim s vama koju dok ste jos tu, ja sam se naspavala bas
Sve najbolje od GOSPODA vam zelim❤️Laku i ugodnu noc moji drugari🤗Setajte stazama ljubavi...❤️
Danas sam bila napolju par sati. Ti pojma nemas koji je to sok za moj organizam.I sad ta kolicina kiseonika, sta li, jednostavno me obara. Pospana sam jos od osam sati i pokusavam da se izborim sa tim.
E ne mogu da verujem,opet mi koci net , sta se ovo desava danas 😡
Ako ovako bude , pitanje je da li cu vas iscitati veceras
Pa ne izlazi onda napolje, vidis da ti O2 steti...jednostavno nemoj vise da se sokiras...🤣
Jel vam poznato da ce Ira da bude gruba i prema Shivu, navodno rekla je nesto u stilu on joj j nije sin. Ne znam detalje, samo sam malo preletela dok sam bila kod komsija, a kad pomislim do sada je bilo Ira za predsednika, kad ono... O Boze, idiotizma , reci tako nesto za dete koje je odgajila. Mada sve se to uklapa u socijalne poruke BV, promovisu usvajanje. Drugim recima, ako usvojite dete, tesko njemu