Prevod pesme (mozda postoji neka greskica)NataliCrveni trg bio je prazan,pored mene je isla Natali.Imala je lepo ime, moj vodic Natali.Crveni trg je bio beo,sneg je pravio tepih na njemu,a ja sam te hladne nedelje pratio Natali.Ona je govorila ozbiljne frazeo oktobarskoj revoluciji,a ja sam mislio da posle Lenjinove grobniceodemo do kafea Puskin" na toplu cokoladu.Crveni trg bio je prazan,uzeo sam je za ruku, ona se nasmesila.Imala je plavu kosu, moj vodic Natali, Natali.U studentskoj sobi grupa prijatelja,punih nestrpljivog ocekivanja.Smejali smo se, mnogo pricali,hteli su da znaju sve, Natali je prevodila.Moskva, ravnice Ukrajine i Sanzelize.Sve se izmesalo i mi smo pevali.A onda su otvorili, smejali smo se unapred,bocu francuskog sampanjca, i svi smo zaplesali.Kad je soba ostala prazna,posto su svi prijatelji , otisliostao sam sam s mojim vodicem,Natali. Nema vise pitanja i ozbiljnih fraza,ni oktobarske revolucije, nisam vise tamo s njom.Zavrsio sam s Lenjinovom grobnicom,cokoladom kod Puskina,sve je to sad tako davnoIako mi se zivot cini praznimipak znam da ccu jednogdana u Parizu ja biti vodic Natali, Natali.