Returning of the written off #26 Invited only - Page 92

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Hvala Dal sto si mi ulepsala ovaj dan🤗

Jao,sada si me istopila...Mislim,nije to nista...sitnica...❤️🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Devojke,kad otvorite ovo za glasanje, videcete da nam se i Sid jako lose kotira , Vivian nesto bolji , zato na glasanje,ajmo ajmo. Bas me zanima kakav ce vam rezultat pokazati , u trenutku kad sam ja otvorila Sid je imao 3% , Vivian 13 %, VODI Karan Singh Grover sa 23 % i izgleda onaj Smekicin Gurbet Choudhary sa 18 %

Karan Singh

Dobar ovaj prvi...ali Dobar...👍🏼😎
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
DVA PRIJATELJA !
Jedan je imao sve... Veliku kucu, svaku mogucu igracku i nalepse stvari koje je nosio na sebi. Drugi pak nije imao ni blizu toliko kao njegov prijatelj. Zivio je skromno u malenom kucerku bez struje i vode. Odeca na njemu bila je iznosena ali uvek cista.
Jednog dana dok su se vracali kuci iz skole, decak koji bijase bogat, rece : Prijatelju danas bih te ja otpratio tvojoj kuci ako nemas nista protiv ? Naravno da nemam nasmesio se ! Kada su stigli do kuce, na vratima je stajala majka u pregaci i cekala svoga sina nasmejanog lica. Videvsi da joj dete dolazi sa prijateljem pozvala ih je zajedno unutra i skuvala topli caj ! Na samom ulasku u kucu decak je poljubio majku, sto je bilo neizostavno svakoga dana a drugi je to sve pazljivo promatrao. Dok su ispijali topli napitak i grejali ruke na svoje salice, u kucu je usao i otac sa jos trojicom brace. Svi nasmeseni potrcali su u zagrljaj jedni drugima i sa pregrst lepih reci ! Drugoga dana na putu u skolu prijatelj koji je bio gost kod ovog drugog, rekao je : Sada mi je jasno zasto si svakoga dana nasmejan, veseo i ispunjen! Sad mi je jasno zasto mi nikad nisi rekao da bi zelio bar jednu igracku kao ja ! Ja isto imam roditelje koji su mi omogucili sve da budem sretan i da mi nista ne nedostaje, no retko ih vidjam. Puno rade...a navecer kad dodju doma, nije im do razgovora sto mogu i razumeti. Ujutro pak svi zurimo za svojim obavezama i dorucak, rucak ili vecera...zajedno za stolom, kod nas je jako retka pojava. Lepo je imati sve to...ali je puno lepsi majcin i ocev zagrljaj, solja toplog caja iz njezine ruke i zagrljaj koji te doceka na povratku iz skole. ( Pouka ove price ) Mozes imati sve na svetu, a opet biti sam. Sreca je u toplini nasih srca, ne u stvarima koje bleste i koje nas okruzuju.
Daltoni thumbnail

Jer ovo onaj Nadin kaput samo u crnoj boji ? 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Smeki, jel ovo povodom ovog mog posta 😆

Drashti Dhami at the India Bridal Fashion Week

I Prats ce biti na tom fashion week-u ,ona je zastitno lice...secate se ?😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovo je kad se visoko leti ,kao npr.gospodja Totalno...R.

Joj...🤣 🤣
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Glasala sam za VD..18 % ,mislim da je treci ili cetvrti a Sid samo 3 %..pitam se zasto..😲

Ja sam takodje sinoc glasala ovde..i videla sam da se zekica slabo kotira.I mene cudi jer i na fb,twiteru i forumu pozivaju da se glasa za njega😉
Bikica_Biki thumbnail
🤣🤣 Hoce da leti...pa eto joj sad🤣🤣
Daltoni thumbnail

Tako je,..nista ne priznavaj...zivot je onakav kako ga ti shvatis..😆😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker