Vivian Dsena @VivianDsena01Goodmorninggg guys..Tweet tweet
A ovo kao da je tebi licno poslao..😉
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Vivian Dsena @VivianDsena01Goodmorninggg guys..Tweet tweet
Pa onda smo se mogle i sresti .😉 Ja sinoc pokusam malo da se javim devojkama ,pa ne vredi ,glava teska, malo prilegnem, zaspim, probudim se u neko doba,meni i komp ostao ukljucen, a nigde nikog na topicu. Ali naletim na jedan lep poklon, pa ga posaljem Smeki u pm , mesto jutarnje kafe 😆
Jeste, i ja se slazem potpuno.
Zato se i radujem sto se konacno razilaze Madhu i RK, sta ce joj neko ko je samo maltretira, vredja i omalovazava. Ovako lepo nek gradi sebi karijeru, nek postane slavna i bogata i mozda ce imati vise vremena da posveti Aryanu ,volela bih bas da vidim da ga se setila posle toliko vremena. Narocito zbog obecanja koje je dala da ce voditi racuna o njemu kad vise ne bude Sultana, a ona svoja obecanja ne zaboravlja.
Isla sam da potrazim taj promo za RK, nisam ga jos nasla, ali mogu da vam kazem,eto ja u sali rekoh Shiv i RK istu sudbinu sa zenama , medjutim naletim na par postova gde se fanovi bune i zele da VD napusti sou isto bas kao sto mi zelimo Sidu. Mada se ja pridruzujem i ovom za VD sad .
Originally posted by saska
A jel ovo mozda ta kljucna rec?! Leleee...kad Dal to vidi...
Jeste Nataly, to je kljucna rec za Zdravka Colica. Ja sam nocas uspela da vidim , sad ponovo ne mogu, a bolje sto je Dal nije videla. 🤣
Sta to nisam videla..😲 ???
Legendarni poster Zdravka Colica. Ne brini ,bio je potpuno obucen,a bio je taj Zdravkov poster vise puta na nasem topicu 😆
Jeste, i ja se slazem potpuno.
Zato se i radujem sto se konacno razilaze Madhu i RK, sta ce joj neko ko je samo maltretira, vredja i omalovazava. Ovako lepo nek gradi sebi karijeru, nek postane slavna i bogata i mozda ce imati vise vremena da posveti Aryanu ,volela bih bas da vidim da ga se setila posle toliko vremena. Narocito zbog obecanja koje je dala da ce voditi racuna o njemu kad vise ne bude Sultana, a ona svoja obecanja ne zaboravlja.