Returning of the written off #26 Invited only - Page 86

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Vivian Dsena @VivianDsena01

Goodmorninggg guys..Tweet tweet

A ovo kao da je tebi licno poslao..😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Isla sam da potrazim taj promo za RK, nisam ga jos nasla, ali mogu da vam kazem,eto ja u sali rekoh Shiv i RK istu sudbinu sa zenama , medjutim naletim na par postova gde se fanovi bune i zele da VD napusti sou isto bas kao sto mi zelimo Sidu. Mada se ja pridruzujem i ovom za VD sad .
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pa onda smo se mogle i sresti .😉 Ja sinoc pokusam malo da se javim devojkama ,pa ne vredi ,glava teska, malo prilegnem, zaspim, probudim se u neko doba,meni i komp ostao ukljucen, a nigde nikog na topicu. Ali naletim na jedan lep poklon, pa ga posaljem Smeki u pm , mesto jutarnje kafe 😆

Saska nadam se da se i tebi moj pokloncic svidja😉
Daltoni thumbnail

Jeste, i ja se slazem potpuno.

Zato se i radujem sto se konacno razilaze Madhu i RK, sta ce joj neko ko je samo maltretira, vredja i omalovazava. Ovako lepo nek gradi sebi karijeru, nek postane slavna i bogata i mozda ce imati vise vremena da posveti Aryanu ,volela bih bas da vidim da ga se setila posle toliko vremena.
Narocito zbog obecanja koje je dala da ce voditi racuna o njemu kad vise ne bude Sultana, a ona svoja obecanja ne zaboravlja
.

Ko zna, mozda vaskrsnu Sultana..u Indijskim i Spanskim serijama je sve moguce..😆 A jos kada bi joj se Mukund vratio iz Delhija i odveo je tamo ..gde bi nam bio kraj..🤣
Daltoni thumbnail

Isla sam da potrazim taj promo za RK, nisam ga jos nasla, ali mogu da vam kazem,eto ja u sali rekoh Shiv i RK istu sudbinu sa zenama , medjutim naletim na par postova gde se fanovi bune i zele da VD napusti sou isto bas kao sto mi zelimo Sidu. Mada se ja pridruzujem i ovom za VD sad .

Zelis da napusti shou, zasto pobogu..??? 😲 😲 😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by saska

A jel ovo mozda ta kljucna rec?! Leleee...kad Dal to vidi...

Jeste Nataly, to je kljucna rec za Zdravka Colica. Ja sam nocas uspela da vidim , sad ponovo ne mogu, a bolje sto je Dal nije videla. 🤣

Sta to nisam videla..😲 ???

Legendarni poster Zdravka Colica. Ne brini ,bio je potpuno obucen,a bio je taj Zdravkov poster vise puta na nasem topicu 😆

Znam i koji, samo sam se nadala da neko nije postavio p...na slici..🤣 🤣...

😲Niste zar ne ???😲 😲

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Usla sam jutros na topik s namerom da procitam i poijem kaficu duplu,trodpulu ali ostala sam bez cigareta.Sednem u kola i odem do prodavnice kad da se vratim nece da upale,i do sad sam se mucila.Sve u svemu nije kvar nego sam ostala bez goriva😆😆😆.Sta da radim mislila sam da je muz sipao gorivo ,on mislio da sam ja i eto.😡
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A ovo kao da je tebi licno poslao..😉

Mislim, cemu to KAO 🤣
Stephi thumbnail

Jeste, i ja se slazem potpuno.

Zato se i radujem sto se konacno razilaze Madhu i RK, sta ce joj neko ko je samo maltretira, vredja i omalovazava. Ovako lepo nek gradi sebi karijeru, nek postane slavna i bogata i mozda ce imati vise vremena da posveti Aryanu ,volela bih bas da vidim da ga se setila posle toliko vremena.
Narocito zbog obecanja koje je dala da ce voditi racuna o njemu kad vise ne bude Sultana, a ona svoja obecanja ne zaboravlja
.

Ko zna, mozda vaskrsnu Sultana..u Indijskim i Spanskim serijama je sve moguce..😆 A jos kada bi joj se Mukund vratio iz Delhija i odveo je tamo ..gde bi nam bio kraj..🤣

E da ti kazem,pocinjemo konacno da se slazemo oko buduce radnje 👍🏼😆
Stephi thumbnail
Znam i koji, samo sam se nadala da neko nije postavio p...na slici..🤣 🤣...

😲Niste zar ne ???😲 😲

Au bre Dal, mnogo ti brza ta masina sad , ne mogu n itebe da quote kao ni Nataly

a za p... necu ti kazem 🤣

salim se , ne mogu ja tebe dugo da sekiram ,naravno da jesmo 🤣