Ono kad Saska krene da ti objasni u najkracim crtama..🤣
🤣🤣🤣
A ovo ste vi kad ja zavrsim 🤣

Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Ono kad Saska krene da ti objasni u najkracim crtama..🤣
Lepo kaze dete..RK je zao..a deca su najiskrenija stvorenja..😉 🤣
Bio je jedan deo i pre toga, samo me trenutacno fizicko stanje sprecava da detaljisem( na vasu ogromnu radost ) kad majci govori da je njena slabost njena moc u stvari i da je doslo vreme da mu vrati,da mu pokaze. Sto ce reci drage moje da se zelja za osvetom javila odmah, ( sto ja od pocetka tvrdim)zato je i odlazila na set kod njega,zato je i trpela sva ona ponizenja da bi korak po korak polako uspevala u svom cilju. Sto na kraju krajeva jeste apsolutno njena stvar, ali samo hocu da kazem da se ona kao dobrica,jadnica,plemenita, iskrena,pravdoljubiva, u sustini nimalo ne razlikuje od njega.S tim sto je on trebao da bude teski negativac,a ona teski pozitivac.A desilo se sta, meni bar kao gledaocu, on jeste antiheroj, ali ona kao takva za mene nije postala heroina,i to me drzi i dan -danas. SORRY
I Dal, nemoj da me vuces za jezik, dobices jos duzi post od ovog🤣
Goodmorninggg guys..Tweet tweet
Nije posteno, ja sam zbog bolovanja ispala iz trke ranije od ostalih, prihvatam poraz,sto ne znaci kad skupim snagu da nedju organizovati demonstracije protiv novoizabrane vlasti.
Tek toliko da se zna.
A pravis se da nisi videla promo u kojoj on podize ruku da njoj zalepi samarcinu..😲 ili ga zaista jos nisi videla..😲
Nisam ga videla, zaista 😒