Lep gest s njene strane👏,bas bezveze sto joj nije uspelo.Saska ako moze revod posto si se onudila da ne mucim Dry😉.Videcemo da li ce i Sidu prirediti iznenadjene😃
Draga Smeki, ja se izvinjavam, nesto mi je iskrslo sto sam morala da obavim, sad sam se ukljucila da vas pozdravim i vidim ovo. Sigurna sam da je ovo do sada prevedeno, ali nema veze, ovako lep gest zasluzuje jos jednom .
Prats je planirala da iznenadi svog prijatelja Shankya za njegov rodjendan sinoc, ali svi njeni napori ostali su uzaludni, jer je on bio zauzet na drugoj strani.
Veoma zgodni glumac Sh. V. koji glumi Jagija u popularnoj seriji BV danas je postao godinu dana stariji.Sinoc se njegova bivsa koleginica i najbolja drugarica P.B. izuzetno potrudila da u ponoc na njegov rodjendan zazvoni kod njega. Ipak, nisu se sreli i Shanky prica za TellyBuzz kako je bio dirnut njenim naporima da ga iznenadi za rodjendan.
Nas izvor kaze '' Sinoc je Prats otisla do Shashankove kuce da ga iznenadi,ali on nije bio kod kuce. Posto je naisla na zakljucana vrata , pozvala je neke od njegovih prijatelja da bi saznala gde bi mogao biti. Saznala je da je on u bioskopu i gleda Bullet Raja a da mu je telefon iskljucen. Otisla je do bioskopa i posto je usla unutra pocela je da ga trazi ali nije mogla u mraku da ga pronadje. A kad se umorila od trazenja, ponovo je otisla do njegove kuce, ostavila tortu pred vratima sa ceduljicom na kojoj je pisalo ''idiote.'' 😆
Izvor dalje dodaje '' Shashank je zaista bio dirnut njenim gestom i naporima da se on oseti posebno noc pred rodjendan.
Kad smo kontaktirali Shankya u pocetku je bio malo iznenadjen da znamo za obaj dogadjaj a onda je rekao '' Prats je divna osoba . Zaista mi je zao sto se ona toliko potrudila a moj telefon je bio iskljucen i nije mogla da me dobije. Zao mi je Pratyusha i veoma sam ganut tvojim naporima da me iznenadis.
Slavljenik je sad na putu za Shirdi da trazi blagoslov od Sai Babe na svoj rodjendan. TellyBuzz mu zeli srecan rodjendan i i divnu predstojecu godinu.