Returning of the written off #25 Invited only - Page 39

Created

Last reply

Replies

1k

Views

43.1k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Bas kao u seriji...sada ce da pocnu sa zakacinjanjem odece za sat..sa maramama preko glave momka...sa pogledima...sa crvenim prahom na celu kao slucajno..onda ce neko da ih naljuti,pa ce probati da ih rastavi..onda ce se otkriti da njegovi roditelji nisu njegovi a da mu je zena ona plasticna sto je usla kao njegova bivsa...🤣

Kad imas dobar scenario zavrsio si pola posla.😉 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Malo njoj nesto fali jel da 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Ljubavi iz rialitija kod nas ...nisu dugog veka..😕

I tome do'e kraj: Raskinuli Stanija i Filip!

| 29. 11. 2013. -

Nakon to je kamera emisije "Paparaco lov" koja je emitovana sino, uhvatila Staniju i Filipa kako sa snimanja na TV Pink odlaze razliitim kolima i svako svojoj kui, insinuacije o raskidu su bile vrlo jasne

Maneken Filip Panajotovi je u emisiji "Pria se, pie se" priznao da je u "fazi raskida" njegova veza sa Stanijom Dobrojevi.

- Ja nisam itao novine, ali sam uo spekulacije, a ni Stanija ni ja se nismo oglaavali. Rei u da smo Stanija i ja trenutno raskinuli, ali da smo u dobim odnosima. Mnogi fanovi su se javljali i postavljali razna pitanja, ali mi zaista ne moemo stalno neto da objanjavamo kad smo raskinuli, kad smo se pomirili i ja im se izvinjavam ovim povodom. U svakoj vezi postoji trzavica, tako je bilo i kod nas i ja ne elim da nita vie da kaem, osim da smo u fazi raskida.- ispriao je Filip.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Svi nesto zele i raduju se deda mrazu.Zatrpase ga zeljama silnim.
Odlucih i ja nesto pozeleti ali ne od dedice.
Zelim od Boga zatraziti nesto veliko za svoju malenkost.Nesto sto ne moze ni jedan covek kupiti koliko god bogat i poznat bio! Zelim Boze moj da mene i moju obitelj moje prijatelje i sve drage ljude ovoga sveta darujes zdravljem! Da nam podaris sposobne ruke kojima cemo pridoneti onoliko koliko nam treba za normalan zivot.
Molim te za strpljenje i snagu u tekim trenutcima.
Molim te da budes blizu i podignes nas kad kolena pocnu klecati a dusa jecati.
Isto tako te molim da osvetlis pamet onima koji su zaboravili svoje najmilije po starackim domovima,bolnicama na ulici...Od svega Te najvise molim Boze moj ne daj da deca placu,jer te mi suze najteze padaju.Odrzi obitelji na okupu i ucvrsti ljubav koja gubi plamen i toplinu.Ocisti nam srce i ulij u njega skromnost,jednostavnost.
Ne trazim te da mene osobno oslobodis moga krsta...Vec da mi osnazis pleca da ga podignute glave mogu nositi jer ga prihvatam svim srcem i s njim zelim stici do kraja svog puta. Budete li citali moje zelje,pomislit ce te da puno trazim jer puno pise...Ali ne.Sve se svodi na samo tri recenice koje glase: Molim te za ZDRAVLJE,VERU I SNAGU.

Valja se povremeno podsetiti .Hvala Biki. ❤️
Stephi thumbnail

Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Malo i muzike😳
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LyGzIhlan6g&feature=share[/YOUTUBE]
Daltoni thumbnail
Ne mastajte o RK ili Sivu...ljubav vaseg zivota je tu negde u krugu od 65 km od vas...😉

OTKRIVAMO: Evo gde ivi ljubav vaeg ivota

Kako biste pronali srodnu duu, ne morate da obi'ete pola sveta. Sve to traite nalazi se mnogo blie, u krugu od 65 kilometara

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

I ene i mukarci podjednako mataju o savrenoj ljubavi koja traje ceo ivot i o partneru koji e ih, ak i nakon mnogo godina braka, uvek savreno razumeti, voleti i potovati. Kako biste olakali sebi potragu, ali pre svega i poveali sebi anse da prona'ete savrenog partnera, ne treba da obi'ete pola sveta ve da znate jednu krucijalnu stvar.

Istraivanje koje je ra'eno u saradnji sa preko 2.000 parova koji raunaju da su savreni jedno za drugo pokazalo je da se srodna dua svakog oveka nalazi u krugu od 65 kilometara. Upravo to je razdaljina koja je razdavajala ispitanike, a mesto na kojem su se najee upoznavali je kafi i to tako to su ih prijatelji upoznali.

Foto: Vogue

Foto: Vogue

Iako je ak 16 odsto parova priznalo kako im je na poetku veze razdaljina predstavljala problem, vrlo brzo su shavatili da se za takvu ljubav vredi boriti.

Me'u ispitanicima je bilo i 18 odsto onih koje nije zanimao niko ko je iveo dalje od 38 kilometara razdaljine, a ak 48 odsto njih je razmatralo da uzme u obzir osobe koje ive na velikoj razdaljini. Ipak, s obzirom na to da su zavrili zajedno, daljina nije bila nikakav problem.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Naunici koji su vodili ovo istraivanje napominju da su rezultati ove studije jako vani jer potvr'uju teoriju da se srodna dua ne nalazi negde u belom svetu, ve mnogo blie nego to ste mislili.

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Valja se povremeno podsetiti .Hvala Biki. ❤️

Da Nadice🤗 veoma korisno i poucno. Shvatiti sustinu zivota na ovozemaljskom svetu.😉
Stephi thumbnail

Daltoni thumbnail

Ovo kao da si ti pisala.. Neki tvoj istomisljenik ? 😲😆