Nema na cemu Biki, sa velikim zadovoljstvom.
Samo ja sam tamo malo istrazivala i uz tebe stavila sam i nasu Smeki. Mislim da i ona potpuno zasluzuje da bude nominovana.
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Malla and ARS running crime list
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Katrina Kaif Is Pregnant
Nema na cemu Biki, sa velikim zadovoljstvom.
Samo ja sam tamo malo istrazivala i uz tebe stavila sam i nasu Smeki. Mislim da i ona potpuno zasluzuje da bude nominovana.
A tebi Daltoni poslala sam SMS da mi ne bi rekla kako te stalno saljem u PM
U "Oluji" danas je mercedes priznala Beatris da je ona prava majka Marine.Mercedes je upozorila Beatris da mora Marinu vratiti u selo zbog Ernesta koji ce zeleti da se osveti marini zbog izbacivanja iz hotela,dok je Marina jos radila na pocetku u hotelu.Posto su oni sadu Mexico Siti,gde Beatris lezi u bolnici jer joj se pogorsalo zdravstveno stanje i ne zna se do kada ce moci ziveti.Ona ce moliti Marinu da se vrate u selo.Beatris je zamolila Mercedes da jos ne otkriva da je ona Marini majka.A dok je Magdalena bila u kafeteriji video je Ernan,i ispitivao je i ona mu rekla da je cerka od Mercedes,zato on sad razmislja da li su Marina i Magdalena kcerke Beatris ili Mercedes,jos uvek ne zna i to ce da ispita.
A najava za sutra je:Nereo prati Hazmil, dok je ona na putu do kuce, u sred noci. Ursula zavodi ceo klub, pevajuci i igrajuci svako vece. Nereo tera Hazmil da pije, dok ona negira, on je prisiljava. Furhensijo daje Lazaru veliku sumu novca, kao vencani poklon, dok se on predomislja da li da prihvati ili ne. Beatris u moru suza priznaje Rebeki, da ona nije donela Marinu na svet i da je njena prava majka Mersedes.Ursula-sada je luda za Ernanom,ali pri kraju serije on ce je ubiti🤢 ne znam iz kog razloga.😕
Sto sam procitala dobru stvar 👍🏼
some messages from BVhave lots of patience when you marry a divorceeonly child marriages are bad...forced marriages during adulthood are great successlecture everyhting in slow tone and see how everyone reacts to itonly villages belles are good rest are stupid drug addictive chalbaaz girls so never marru a city girl...indirectly stop progress in city s that it can turn into villagesonly girls take time to move on in life...boys are easy going
neke od poruka BV
imajte puno strpljenja kad se ozenite razvedenom zenom
samo su decji brakovi losi... prisilni brakovi u odraslom dobu su prilicno uspesni
drzi predavanje o svemu sporim tonom i vidi kakva je reakcija na to
samo su seoske lepotice dobre ostale su glupe narkomanske zavisnice lukave tako da nikada se nemojte zeniti gradskim devojkama ...indirektno zaustavite progres u gradu da bi mogli da postanu seoske sredine
samo devojkama treba vreme da b inastavile ... momci to urade lagano
🤣
Lunjam malo po forumu i naletim na ovo.
Her husband is crying and anandi is giving him water 😕 Why cannot the director show more physical gesture while anandi is consoling shiv. The director showed shiv consoling anandi so many times so effectively without many words...But anandi just lectures him and dont even give him a hug in their bedroom. Shiv never cried like the way he is been shown from few days. Shiv gave anandi a hug even when she was crying thinking she did not tie rakhi to shyam😕 here shiv is broken knowing he is not shekhar child and the director still holding anandi emotions.Sorry to say new anandi is not good at emotional scenes and plain expressionless. Only shiv excels in emotional scenes. She improved in romantic scenes but being an emotional person, the actress has a improve in emotional scenes.Da li me to oci varaju ili je Siv postao pla...ka 😲 Od onakvog muskarca stene , borca ...A obratite paznju kako je devojke dozivela Anandino ponasanje 😆
Dobro vece Nataly 🤗
Ne znam za Dijanu , ali ja sam evo tu, sad sam se vratila
A nema mi ni Dal, verovatno smislja kako da mi da neke argumente koje sam joj jos sinoc trazila a ona obecala veceras. Medjutim ... ni nje ni argumenata 😉
Mozda su joj stigli gosti. Meni se to desava 😕 Izgleda da joj ni Smekicine"metode" ne idu od ruke.😉