Returning of the written off #24 Invited only - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Bljak... 🤢 🤢 🤢.🤣
Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9c65IzKQVQk[/YOUTUBE]

Prelepa pesmica... Uzivacete,posebno vi koji ne volite zimu...
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Znam da neka od vas mnogo voli ovu pesmu..mislim da je Nada..ako gresim ispravite me..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=73fX0HHzhZk[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sada i nekada..potpuno isti ples...isto ponasanje..

Gore zabava povodom RK vencanja
Dole : iz sutrasnje epizode-zabava povodom premijere filma..
Da li je ovo novi pocetak ...i istorija se ponavlja..😲

Ma to ti kazem, glupost citava
Voleli smo tu njihovu strast, tu njihovu borbu, na kraju mogli su napraviti ako hoce bilo kakav nesporazum ako njih dvoje treba ponovo da se svadjaju.Ovako , ubaciti ovo, ovaj pobacaj, ozbiljno se nosim mislju da prestanem da gledam i uzivam iznova i iznova u starim epizodama kao i sa BV.

Mislim, i radnja je toliko nelogicna, posle vencanja voleli se, on nije dao rec na nju cak govorio njegovo ime je Rishab Kundra Madhubala, ona posvecena njemu, on povredjen na setu i to ni manje ni vise naprave da ga ona ubode, on paralizovan, nesposoban, kao takav ipak ulaze natcovecanski napor i spasava svoju voljenu zenu.a sad ljubomora i mrznja posle 2 minuta I sve to vreme njegovi fanovi i dalje vriste za njim , obozavaju ga , nju gadjaju , a film nije ni zaziveo a ona postade veci superstar od njega, ona dobija uloge, on ne, pa sta, odjednom samo se snimaju filmovi sa zenskim likovima.nema posla za njega a publika i dalje luda za njim Upropastili su sve nacisto. Mozda bih i nastavila da gledam njihovo prepucavanje, ali ovo sa bebom, odvratno mi je a radnja vredjanje inteligencije

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ma to ti kazem, glupost citava
Voleli smo tu njihovu strast, tu njihovu borbu, na kraju mogli su napraviti ako hoce bilo kakav nesporazum ako njih dvoje treba ponovo da se svadjaju.Ovako , ubaciti ovo, ovaj pobacaj, ozbiljno se nosim mislju da prestanem da gledam i uzivam iznova i iznova u starim epizodama kao i sa BV.

Mislim, i radnja je toliko nelogicna, posle vencanja voleli se, on nije dao rec na nju cak govorio njegovo ime je Rishab Kundra Madhubala, ona posvecena njemu, on povredjen na setu i to ni manje ni vise naprave da ga ona ubode, on paralizovan, nesposoban, kao takav ipak ulaze natcovecanski napor i spasava svoju voljenu zenu.a sad ljubomora i mrznja posle 2 minuta I sve to vreme njegovi fanovi i dalje vriste za njim , obozavaju ga , nju gadjaju , a film nije ni zaziveo a ona postade veci superstar od njega, ona dobija uloge, on ne, pa sta, odjednom samo se snimaju filmovi sa zenskim likovima.nema posla za njega a publika i dalje luda za njim Upropastili su sve nacisto. Mozda bih i nastavila da gledam njihovo prepucavanje, ali ovo sa bebom, odvratno mi je a radnja vredjanje inteligencije

Meni je bas sada interesantno..volela bih da ga ostavi i postane popularnija od njega...to bih rado gledala,kako se ona lomi izmedju ljubavi i slave..a on kako oseca na svojoj kozi zajedno sa svim lezilebovicima ukus siromastva..posebno Dipali..uf..sto bih to volela da vidim...Ona je vec podjednako ako ne i vise od RK ljubomorna na nju..a volela bi i da se Madu makne iz te kuce,daleko od Paboo jer ce joj ova doci glave..plasim se za nju..😕
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Laku noc Biki..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo[/YOUTUBE]

Biki moje srce slatko ...mozes li na ovaj predivni Bryan Adamsov song da zalepis ovaj video&scenu?! http://www.dailymotion.com/video/xzqylv_scena-062_fun
Edited by Nataly - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Laku noc svima...ja evo gledam jedan prelepi Indijski film..Ako neko zeli da ga pogleda, ima ga na netu..

rab-ne-bana-di-jodi-2008-film-wallpapers-02
Daltoni thumbnail
Evo i jedne pesme iz filma..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=k05Pid4xUYY[/YOUTUBE]
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Laku noc svima...ja evo gledam jedan prelepi Indijski film..Ako neko zeli da ga pogleda, ima ga na netu..

rab-ne-bana-di-jodi-2008-film-wallpapers-02

Laku noc Dal 🤗 mirno spavaj i slatko sanjaj...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Biki moje srce slatko ...mozes li na ovaj predivni Bryan Adamsov song da zalepis ovaj video&scenu?! http://www.dailymotion.com/video/xzqylv_scena-062_fun

Draga Natali🤗 Nisam jos pocela sa scenama raditi,mada sam planirala pokusati ovih dana,verovatno za vikend,ako uspem uraditi ja cu to i postaviti.
Radila sam videa sa slikama,ali sa scenama nisam,ali cu pokusati uraditi😉
Samo sto moram naci jos scena uz ovu pesmu..da traje 4 i nesto minuta..a scene traju krace,mada moze kombinacija neka jos.No videcu kako bi samo da me krene to.😆
Edited by Bikica - 11 years ago