Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
PARAYI AURAT 13.9
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Sada i nekada..potpuno isti ples...isto ponasanje..
Gore zabava povodom RK vencanja
Dole : iz sutrasnje epizode-zabava povodom premijere filma..
Da li je ovo novi pocetak ...i istorija se ponavlja..😲
Ma to ti kazem, glupost citava
Voleli smo tu njihovu strast, tu njihovu borbu, na kraju mogli su napraviti ako hoce bilo kakav nesporazum ako njih dvoje treba ponovo da se svadjaju.Ovako , ubaciti ovo, ovaj pobacaj, ozbiljno se nosim mislju da prestanem da gledam i uzivam iznova i iznova u starim epizodama kao i sa BV.
Mislim, i radnja je toliko nelogicna, posle vencanja voleli se, on nije dao rec na nju cak govorio njegovo ime je Rishab Kundra Madhubala, ona posvecena njemu, on povredjen na setu i to ni manje ni vise naprave da ga ona ubode, on paralizovan, nesposoban, kao takav ipak ulaze natcovecanski napor i spasava svoju voljenu zenu.a sad ljubomora i mrznja posle 2 minuta I sve to vreme njegovi fanovi i dalje vriste za njim , obozavaju ga , nju gadjaju , a film nije ni zaziveo a ona postade veci superstar od njega, ona dobija uloge, on ne, pa sta, odjednom samo se snimaju filmovi sa zenskim likovima.nema posla za njega a publika i dalje luda za njim Upropastili su sve nacisto. Mozda bih i nastavila da gledam njihovo prepucavanje, ali ovo sa bebom, odvratno mi je a radnja vredjanje inteligencije
Laku noc Biki..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo[/YOUTUBE]
Laku noc svima...ja evo gledam jedan prelepi Indijski film..Ako neko zeli da ga pogleda, ima ga na netu..
Biki moje srce slatko ...mozes li na ovaj predivni Bryan Adamsov song da zalepis ovaj video&scenu?! http://www.dailymotion.com/video/xzqylv_scena-062_fun