Dobro ok , kad bi tvom muzu neko tako rekao ( posto ti mene pitas kako bih privatno reagovala ) i tvoj muz mu odalami samarcinu jer te taj neko uvredio, znaci li to da bi tvoj muz u stvari branio sebe./ Ili da li bi ti mozda nekad rekao, moj ego je doziveo udarac zbog tvoje gluposti , evo sta mi se desava
Moj muz nikada ne bi ni odgovorio na neku uvredu upucenu meni jer je isuvise pametan da pokazuje emocije i pravi scene u javnosti..A meni ne bi to toliko smetalo,jer onaj ko vredja mene,time vredja samog sebe ..A sto se slucaja tice, ne mislim na konkretno taj sa uvredom,vec na uopste muskarca kao RK, popularan, bogat, zgodan..ali sa svim primesama koje idu uz to..da te smatra vlasnistvom,da te vredja svakog dana,da te otme, da te baca tamo vamo..da ti dolazi pijan kuci u gluvo doba, da ti dovuce devojku u kucu jer ste u svadji..da udara ljude kolima u pijanom stanju,da ti vredja roditelje, sestru, da im upada u kucu u pola noci, da ti kaze da abortiras jer on misli da nije pravo vreme za dete ,da ti ne dozvoljava da radis,osim ako ne moras da spasis njegovu reputaciju, da ti priredi vencanje a onda te ostavi, da te otme a onda te pod pretnjom samoubistvom zadrzi u kuci, da razbija sve po kuci i vice , da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom, ..i hiljadu jos stvari..ali seticu se...