Returning of the written off #24 Invited only - Page 54

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Kakvo odustajanje..nikako nemoj Nado...😡

Dal , necu ako ne budem morala. Necu sad ovde da kukumavcim ali samo cu reci da me oba zgloba bole i da otezano hodam😕

Sada bi ti Saska na ovu konstataciju o otezanom hodanju svasta nesto rekla..ali ja ne cu da budem bezobrazna kao pojedini..🤣 i samo cu ti reci iz iskustva 🤣da ce proci bol i navici ces se...( Znam znam mama kako zvuci.. 🤣)

🤣🤣🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Zaboravila sam pokazati i svoj aparat😆 slaze se uz ves i cvike😉

Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi pa zamrzivac mi radi. Radice u najgorem slucaju jos dva meseca. Znaci mogu se opustiti 😉 🤣

Pa to me i brine sto ce raditi 2 meseca, jel ne mozes nesto da uradis da zamrzivac cikne, ledan ti je majstor ...pa zar 2 MESECA NISTA 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ma salim se ja badi, nek si ti meni ziva i zdrava i nemoj da radis nista sto ne bih i ja ... ali ako je STVARNO svinjokoljjstvo u pitanju... propusticu 🤣

STVARNO je Badi 😃
Bikica_Biki thumbnail
A sta se desava sa "Olujom" ako nekog zanima,moze procitati😉

Doktor dolazi kako bi obavestio Rebeku o teskom stanju Beatris. Dok ona moli doktora da ucini sve kako bi spasio zivot njene sestre. Marina i Damjan odlaze zajedno na ples, ona mu govori da se rec "sreca" pise slovima njegovog imena. Ernesto odlazi u Mersedesin bar, sa ciljem da razgovara sa Magdalenom. Uto nailazi na nju i ona bez razmisljanja pristaje da razgovara sa njim, dok joj Mersedesin asistent to brani. Ernan odlazi u kolibu gde se nalaze Damjan i Marina, Marina mu otvara vrata i pita ga sta radi tu, dok joj on objasnjava da mora da krene, jer je njena majka u zivotnoj opasnosti i moze umreti.Ernan odvodi Marinu do bolnice u kojoj joj je smestena majka. Marina u suzama zatice tetku Rebeku i u bolu se grle, pokusavajuci jedna drugu da utese. Furhensijo kolima udara coveka, koji mu je predstavljao prepreku, jer je poceo da otkriva njegove prljave tajne. Ursula zove Marinu preko telefona, govori kako joj je zao zbog njene majke i da se za Damjana ne brine, jer se ona brine o njemu i cuva ga. Ernan slucajno srece Magdalenu, mesajuci je sa Marinom i govoreci joj neke nelogicne stvari. Magdalena ostaje gledajuci ga zacudjeno, dok Hose nailazi govoreci joj da moraju da idu. Ernan uto ustaje sa stolice i nakon sto Magdalena odlazi sa jedne strane, Marina nailazi sa druge. Ernan shvata da malo pre nije video Marinu, nego osobu koja je njen klon, shvatajuci da su identicne.

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nisam ni sumnjala da ti je interesantno👎🏼...A kazi da se i ona malo postidela kada su zavrsili razgovor..😳 ...da RK nije upao,ja mislim da bi Madu bila sa Sultanom...

Pa i trebala je , naravno da je trebala, savremena Virdzinija Hil ( najpoznatija ljubavnica gangstera ) gde bi joj bio kraj, ovako ostavsi uz ovu seka persu postace najpoznatija glumica u Bolivudu. Pih, izem ti pamet njenu, mesto da se lepo skrasila uz svog mafiozu, ma jok , zapela ko mutava oce pa oce RK 🥱
Edited by saska - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa to me i brine sto ce raditi 2 meseca, jel ne mozes nesto da uradis da zamrzivac cikne, ledan ti je majstor ...pa zar 2 MESECA NISTA 🤣

Dva Badi . Dva. Tako sam ga navikla 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zaboravila sam pokazati i svoj aparat😆 slaze se uz ves i cvike😉

Ooo Biki! Pa ovaj tvoj aparat "hvata" samo prava mesta 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ajme, pa citate li vi? SKOCNI ZGLOBOVI me bole. 😊
Ali nemoj se Dal ustrucavati. Slobodno "opleti". I Saska ce , ne brinem ja 🤣

Necu ja...vidis da nisam htela da budem bezobrazna...🤣

Pa ne mogu da budem bezobrazna kad ja do sada nisam ni znala da se to zovu skocni zglobovi 🤣
Bikica_Biki thumbnail
Kuma Saskice pogledaj ovo😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=s8eI6lthswo&feature=youtu.be[/YOUTUBE]