..Kad neces da me poslusas..😉 Dobro vece i tebi Natali..
Ne ispustaj to iz usta ljubim te ... ne ispustaj to iz ... uuups
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Dec, 2025
REVISION OF YRKKH 4.12
5000 episodes of YRKKH
Should "Megastar" King Khan stop dancing at weddings at 60?
Yami calls out the PR against Dhurandhar and Hrithik supports.
My Box Office Predictions for Dhurandhar
Let's talk Gen 3
KAVERI IS BACK 5.12
Kaira Memory ❤️
Trp's crashed : Forced to change storyline
Paparazzi Hit Back At Jaya Bachchan Call For Boycott
Aishwarya Rai Bachchan at the Red Sea Festival
Shah Rukh Khan and Kajol statue unveiled in London- video
India Entertainment awards - Bollywood Hungama Kriti Vicky Ahaan Aneet
..Kad neces da me poslusas..😉 Dobro vece i tebi Natali..
Dal , necu ako ne budem morala. Necu sad ovde da kukumavcim ali samo cu reci da me oba zgloba bole i da otezano hodam😕
Da, bas ide uz tvoj horoskop i boja odgovara..mada mogla je da bude i bela,pretpostavljam da ti ne bi smetalo..😉
A ja sam joj bas i poverovala da je svinjokoljstvo u pitanju
Bas zato je verovatno pre ovog i krenula na pilates da se dotera 🤣
Sultan trazi od Madhu uslugu, da brine o Aryanu posle njega ,Madhu je sokirana ali mu pruza ruku dajuci mu obecanje ( smrc smrc nesto se ne secam da se vise ikad setila Aryana ) Sultan pita ako ce da vidi Aryana, ali on spava , Madhu kaze... ne zna kako da kaze zbogom, nikad nije rekla zbogom samo je cula Sultan se okrece da podje ( al de ces ti Madhu okrenuti ledja dok ne odrzi jos jedno predavanje ) ona ga zove i kaze da to sto je toliko puta spasen, to mu zivot daje drugu sansu i da razmisli dobro...i da pokusa da zivi pre nego sto se zivot umori pruzajuci mu nove sanse Sultan ode... Madhu gleda... ( buhuuu suze su mi krenule ) zatim gleda RK poster ( blago njoj , jedan se otegao drugi se protegao ) oseca njegov dodir na licu... i potrci ... u svoju sobu
Dalje ne prevodim,dosadno je samo je interesantno ovo sa Suljom 🤣
E ovo mi bas nije jasno 🤓...jucer dobila email od Colors u vezi neke priredbe na BB7 i evo upravo sada jos jedan da je priredba odkazana...Jel neka od vas isto dobiva njihove emailove? Meni to stvarno nije jasno...ja jesam komentarisala na njihovom websajtu ali uvek kao gost, nije mi jasno odkud im moja email-adresa...😕