Returning of the written off #24 Invited only - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

..Kad neces da me poslusas..😉 Dobro vece i tebi Natali..

Ne ispustaj to iz usta ljubim te ... ne ispustaj to iz ... uuups

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal , necu ako ne budem morala. Necu sad ovde da kukumavcim ali samo cu reci da me oba zgloba bole i da otezano hodam😕

Sada bi ti Saska na ovu konstataciju o otezanom hodanju svasta nesto rekla..ali ja ne cu da budem bezobrazna kao pojedini..🤣 i samo cu ti reci iz iskustva 🤣da ce proci bol i navici ces se...( Znam znam mama kako zvuci.. 🤣)

Daltoni thumbnail

Pitam se koga li je pogledala kroz sito..ili zamisljala..😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, bas ide uz tvoj horoskop i boja odgovara..mada mogla je da bude i bela,pretpostavljam da ti ne bi smetalo..😉

Ovako

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

A ja sam joj bas i poverovala da je svinjokoljstvo u pitanju

Bas zato je verovatno pre ovog i krenula na pilates da se dotera
🤣

Badi pa zamrzivac mi radi. Radice u najgorem slucaju jos dva meseca. Znaci mogu se opustiti 😉 🤣
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
E ovo mi bas nije jasno 🤓...jucer dobila email od Colors u vezi neke priredbe na BB7 i evo upravo sada jos jedan da je priredba odkazana...
Jel neka od vas isto dobiva njihove emailove? Meni to stvarno nije jasno...ja jesam komentarisala na njihovom websajtu ali uvek kao gost, nije mi jasno odkud im moja email-adresa...😕
Stephi thumbnail
Mada Nada preferira zelenu boju 🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Sultan trazi od Madhu uslugu, da brine o Aryanu posle njega ,Madhu je sokirana ali mu pruza ruku dajuci mu obecanje ( smrc smrc nesto se ne secam da se vise ikad setila Aryana ) Sultan pita ako ce da vidi Aryana, ali on spava , Madhu kaze... ne zna kako da kaze zbogom, nikad nije rekla zbogom samo je cula Sultan se okrece da podje ( al de ces ti Madhu okrenuti ledja dok ne odrzi jos jedno predavanje ) ona ga zove i kaze da to sto je toliko puta spasen, to mu zivot daje drugu sansu i da razmisli dobro...i da pokusa da zivi pre nego sto se zivot umori pruzajuci mu nove sanse Sultan ode... Madhu gleda... ( buhuuu suze su mi krenule ) zatim gleda RK poster ( blago njoj , jedan se otegao drugi se protegao ) oseca njegov dodir na licu... i potrci ... u svoju sobu

Dalje ne prevodim,dosadno je samo je interesantno ovo sa Suljom 🤣

Nisam ni sumnjala da ti je interesantno👎🏼...A kazi da se i ona malo postidela kada su zavrsili razgovor..😳 ...da RK nije upao,ja mislim da bi Madu bila sa Sultanom...
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

E ovo mi bas nije jasno 🤓...jucer dobila email od Colors u vezi neke priredbe na BB7 i evo upravo sada jos jedan da je priredba odkazana...
Jel neka od vas isto dobiva njihove emailove? Meni to stvarno nije jasno...ja jesam komentarisala na njihovom websajtu ali uvek kao gost, nije mi jasno odkud im moja email-adresa...😕

Nisu mogli da je imaju osim ako ako se sama nisi registrovala kada si pisala kao gost...razmisli..

Stephi thumbnail

Wow , a ovo je nesto za karwa chauth , je li ?