Jao cekala sam te da prozboris da ti kazem nesto i za Dipali hahahaha , ali necu sad ,opet bih se rasplinula, o tome cu sutra, ali na ovo tvoje zadnje moram da ti kazem, zaista onako kako sam ja to videla. Ovo drmusanje ko je on , to je epizoda od veceras,necu o tome, nego o tom delu gde ti kazes da mu nije bilo zao. Po meni jeste, kad joj je prisao, prilicno tihim, reklo bi se i poniznim glasom joj je rekao da zeli sa njom da razgovara, ona ga je odbila, pa opet. par puta,onda joj je rekao dobro, ne moramo ni da razgovaramo, samo me slusaj, ja imam nesto da ti kazem, pa ga je odbila do te zadnje scene kad je prislonio uz zid, pa se opet izmedju njih videla ta strast, to gledanje, to podrhtavanje njeno, cak je i Bittu naisao a on dreknuo na njega zar ne vidis da razgovaram sa Madhu, a na Bittudjijevo insistiranje izasao i video to sto je video, posle toga sledi ovaj bes i ponovo sve u krug. I da, uz sve sto je pokazao do sada , verujem da je imao hiljadu nacina da spreci majku da ode , ali da mu je ovaj put bila iskrena zelja da se izvini Madhu. Pa po toj logici da se toliko plasi maminog odlaska, ne bi je onako zestoko vredjao u raznim situacijama, mama mu je svaki put onda mogla reci ja idem, a onda bi on igrao kako mama svira