Simpatica mi je a i volela sam njenu Anandi. Znam da glumi u nekoj seriji. Glumi devojku koja je starija od nje. Negde sam davno procitala nesto o tome.
Glumila je u Sasural Simar ki
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Simpatica mi je a i volela sam njenu Anandi. Znam da glumi u nekoj seriji. Glumi devojku koja je starija od nje. Negde sam davno procitala nesto o tome.
Rediff.com Movies First look: Balika Vadhu actress Avika Gor makes her Telugu debutFirst look: Balika Vadhu actress Avika Gor makes her Telugu debut
November 05, 2013 09:18 ISTRam Mohan P, who had earlier produced Ashta Chamma and Golconda High School, is now producing another film along with Akkineni Nagarjuna and his Annapoorna Studios Pvt Ltd. It is being presented by D Suresh Babu and titled Uyyala Jampala.
Avika Gor (Anandi in the TV serial Balika Vadhu and presently acting as Roli in Sasural Simar Ki) and Raj Tarun are making their debut in Uyyala Jampala directed by Virinchi Varma.
Uyyala Jampala is the first film from a new banner called Sushine Cinemas Pvt Ltd., a company promoted by Ram Mohan P (an IIM-A graduate) with investors from highly reputed organisations from varied walks of life.
The trailer, which was released recently, has generated a buzz on the internet and had more than 300,000 views on YouTube within six days of release.
The art director is Ravinder. The cinematography is by Vishwa D B, music by Sunny M R (who composed for Swamy Ra Ra) and editing is by Marthand K Venkatesh.
Uyyala Jampala is slated for a December release.
Glumila je u Sasural Simar ki
Znaci samo Sultan i Madhu.😕
@ blue ne znam, ali opet se ne slazem sa tobom, on takav kakav je niko ne bi mogao nicim da ga uceni da uradi ono sto on sam nece , on je sam shvatio da je pogresio i pre nego sto je Rada progovorila, on je rekao da treba da joj se izvini, i zeleo je da se izvini i trcao za njom u vise navrata da to uradi,videlo mu se na licu, u svakom pokretu da to iskreno zeli, nemoj mi reci da mu je strah od maminog odlaska toliko pomutio razum, pa je trcao za Madhu , na kraju, mozemo masti da pustimo na volju pa da pomislimo eto mami je mogao reci ja sam hteo da se izvinim , ona nece da slusa, i na kraju nista ne bi ni sl*gao, a za nastavak sam rekla ne znamo sta bi bilo kad bi bilo, on je naprosto takav kakav je poludeo na lupanje auta i pretecu poruku, cak tu su malo i Bittu pa i Rada menjali misljenje, videce se kasnije , a mozda bih i ja odlepila na tako nesto, naravno ponovo bes na nju, pa na koga ce , nece na rezisera filma
@green Sultan je u svojoj ludoj mrznji i zelji za osvetom zaboravio i sina i sve njegove duznosti, zloupotrebljavao bolesnu zenu, majku zarad svojih ciljeva, dakle ako mu je vizija za sina bila da se priprema za surov svet, onda jee pre sebe samog trebao da misli sta ce se desiti sa njegovim sinom ,sa zenom koja je citavu vecnost bila u bolnici za mentalno obolele a on je zbog svoje osvete izvukao iz tog sveta, koristio je, a onda je negde potpuno cusnuo kao i svog sina koje je na kraju zbrinuo ipak RK,
@gray to mi ne znamo , niti je ikad pominjan ocev novac niti je to ikad Madhu rekla vec je uvek potencirala da oni, siromasni za razliku od njega RK moraju da rade
@ pink otisla je upravo njemu na pecinu i cela njena prica i jeste bila da mu pokaze da je nije slomio, da je nastavila sa zivotom i bla blabla. Svako ima svoje rezone, moji bi recimo bili, ne , neces me slomiti, ne necu plakati, ali te nikad vise necu ni pustiti sebi blizu , a nemam potrebu to ni da ti pokazujem, dovoljno je da znas da sam daleko i da zivim, a ti mi nisi potreban niti te se secam. Zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju bila frizerka Dipali, bez obzira da li joj nesto spusti ili ne, zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju morala da masira njemu glavu,moze da ga odbije, da stoji kao dublerka dok je on ponizava skidajuci sal i sve ostalo,moze da ga odbije. Gde je tu samopostovanje, tu sam, radi sta hoces, slusacu tvoje uvrede ali nisi me slomio i ja ne bezim, narocito jer to njoj nije ni bilo radno mesto pre svega ovog, bila je od toga miljama daleko, a sad odjednom, evo me. Da je ona i pre tu radila, ja bih razumela zasto je dosla, evo da ti pokazem nisam posle svega pobegla glavom bez obzira, ovde radim, ovde mi je mesto i je.. se . Pa ljudi obicno kad se razdvoje idu svako na svoju stranu. I zbog samopostovanja, trebala je da pusti da on zaista dodje prvi kod nje, a onda mu vracaj milo za drago
Rekla mu je da sa njim nema nikakvu vezu sem sto mu je spasla sina , ali nije propustila da ga pecne kako je Sultan bolji covek od njega i ne izivljava se na slabijima (o Boze ironije, vreme ce jos stosta pokazati ) , ali upo*no je ipak stvaralu tu vezu sa Sultanom, ne ljubavnu ali kako muskarci tumace neke stvari, na kraju ce joj i sam Sultan to reci, zivi bili sve cete videti, jer tacno trpala se tamo gde joj nije mesto. Znam da ce Daltoni suprotno misliti, ali slede epizode i epizode, pa cete procenite sami ,sami donositi svo jsud, ja sam stvari videla i dozivela ovako.,a najvise jer je ona i Sultana u nekim momentima koristila u svoje svrhe, kad joj je trebalo, pa se posle cesala tamo gde je nije svrbelo, a opet ona kao bila nevinasce.
Biki, dozvoli prvi put da se u necemu ne slozimo . Ti jesi najbolja👍🏼 🤗
Glumila? Da li je serija zavrsena ili je ona izasla iz serije?
Biki.. ❤️
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aAgztHiG1eg[/YOUTUBE]
Film je u pitanju jel da? Samo ne kapiram da li je snimljen ili tek treba da snima.