Returning of the written off #22 Invited only - Page 95

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Simpatica mi je a i volela sam njenu Anandi. Znam da glumi u nekoj seriji. Glumi devojku koja je starija od nje. Negde sam davno procitala nesto o tome.

Glumila je u Sasural Simar ki
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Rediff.com Movies First look: Balika Vadhu actress Avika Gor makes her Telugu debut

First look: Balika Vadhu actress Avika Gor makes her Telugu debut

November 05, 2013 09:18 IST
Avika Gor and Raj Tarun in Uyyala JampalaRam Mohan P, who had earlier produced Ashta Chamma and Golconda High School, is now producing another film along with Akkineni Nagarjuna and his Annapoorna Studios Pvt Ltd. It is being presented by D Suresh Babu and titled Uyyala Jampala.

Avika Gor (Anandi in the TV serial Balika Vadhu and presently acting as Roli in Sasural Simar Ki) and Raj Tarun are making their debut in Uyyala Jampala directed by Virinchi Varma.

Uyyala Jampala is the first film from a new banner called Sushine Cinemas Pvt Ltd., a company promoted by Ram Mohan P (an IIM-A graduate) with investors from highly reputed organisations from varied walks of life.

The trailer, which was released recently, has generated a buzz on the internet and had more than 300,000 views on YouTube within six days of release.

The art director is Ravinder. The cinematography is by Vishwa D B, music by Sunny M R (who composed for Swamy Ra Ra) and editing is by Marthand K Venkatesh.

Uyyala Jampala is slated for a December release.

Film je u pitanju jel da? Samo ne kapiram da li je snimljen ili tek treba da snima.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Glumila je u Sasural Simar ki

Glumila? Da li je serija zavrsena ili je ona izasla iz serije?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Znaci samo Sultan i Madhu.😕

Tako je..i Arayan u centru zbivanja..ali videces vec..
Daltoni thumbnail

@ blue ne znam, ali opet se ne slazem sa tobom, on takav kakav je niko ne bi mogao nicim da ga uceni da uradi ono sto on sam nece , on je sam shvatio da je pogresio i pre nego sto je Rada progovorila, on je rekao da treba da joj se izvini, i zeleo je da se izvini i trcao za njom u vise navrata da to uradi,videlo mu se na licu, u svakom pokretu da to iskreno zeli, nemoj mi reci da mu je strah od maminog odlaska toliko pomutio razum, pa je trcao za Madhu , na kraju, mozemo masti da pustimo na volju pa da pomislimo eto mami je mogao reci ja sam hteo da se izvinim , ona nece da slusa, i na kraju nista ne bi ni sl*gao, a za nastavak sam rekla ne znamo sta bi bilo kad bi bilo, on je naprosto takav kakav je poludeo na lupanje auta i pretecu poruku, cak tu su malo i Bittu pa i Rada menjali misljenje, videce se kasnije , a mozda bih i ja odlepila na tako nesto, naravno ponovo bes na nju, pa na koga ce , nece na rezisera filma

@green Sultan je u svojoj ludoj mrznji i zelji za osvetom zaboravio i sina i sve njegove duznosti, zloupotrebljavao bolesnu zenu, majku zarad svojih ciljeva, dakle ako mu je vizija za sina bila da se priprema za surov svet, onda jee pre sebe samog trebao da misli sta ce se desiti sa njegovim sinom ,sa zenom koja je citavu vecnost bila u bolnici za mentalno obolele a on je zbog svoje osvete izvukao iz tog sveta, koristio je, a onda je negde potpuno cusnuo kao i svog sina koje je na kraju zbrinuo ipak RK,

@
gray to mi ne znamo , niti je ikad pominjan ocev novac niti je to ikad Madhu rekla vec je uvek potencirala da oni, siromasni za razliku od njega RK moraju da rade

@ pink otisla je upravo njemu na pecinu i cela njena prica i jeste bila da mu pokaze da je nije slomio, da je nastavila sa zivotom i bla blabla. Svako ima svoje rezone, moji bi recimo bili, ne , neces me slomiti, ne necu plakati, ali te nikad vise necu ni pustiti sebi blizu , a nemam potrebu to ni da ti pokazujem, dovoljno je da znas da sam daleko i da zivim, a ti mi nisi potreban niti te se secam. Zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju bila frizerka Dipali, bez obzira da li joj nesto spusti ili ne, zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju morala da masira njemu glavu,moze da ga odbije, da stoji kao dublerka dok je on ponizava skidajuci sal i sve ostalo,moze da ga odbije. Gde je tu samopostovanje, tu sam, radi sta hoces, slusacu tvoje uvrede ali nisi me slomio i ja ne bezim, narocito jer to njoj nije ni bilo radno mesto pre svega ovog, bila je od toga miljama daleko, a sad odjednom, evo me. Da je ona i pre tu radila, ja bih razumela zasto je dosla, evo da ti pokazem nisam posle svega pobegla glavom bez obzira, ovde radim, ovde mi je mesto i je.. se . Pa ljudi obicno kad se razdvoje idu svako na svoju stranu. I zbog samopostovanja, trebala je da pusti da on zaista dodje prvi kod nje, a onda mu vracaj milo za drago

@ red ..On je rekao Radhi..sve cu uraditi mama,samo nemoj da me ostavis samog..Dakle..RK se plasi da ce jednog dana ostati bez ljudi koji ga zaista vole..zato je to uradio,a nemoj da mi pricas kako mu je zaista bilo zao..videlo se u studiju..drmusanje..ko je ON !!!? Da,bas zvuci kao izvinjenje..😕

Sve ostalo sto si napisala ima logiku,zavisno od ugla gledanja..
Daltoni thumbnail

Rekla mu je da sa njim nema nikakvu vezu sem sto mu je spasla sina , ali nije propustila da ga pecne kako je Sultan bolji covek od njega i ne izivljava se na slabijima (o Boze ironije, vreme ce jos stosta pokazati ) , ali upo*no je ipak stvaralu tu vezu sa Sultanom, ne ljubavnu ali kako muskarci tumace neke stvari, na kraju ce joj i sam Sultan to reci, zivi bili sve cete videti, jer tacno trpala se tamo gde joj nije mesto. Znam da ce Daltoni suprotno misliti, ali slede epizode i epizode, pa cete procenite sami ,sami donositi svo jsud, ja sam stvari videla i dozivela ovako.,a najvise jer je ona i Sultana u nekim momentima koristila u svoje svrhe, kad joj je trebalo, pa se posle cesala tamo gde je nije svrbelo, a opet ona kao bila nevinasce.

Jeste..kasnije mu je cak i priznala da ga je koristila da napravi RK ljubomornog..Ali Madu je zena od krvi i mesa nije svetica..😉

Daltoni thumbnail

Biki, dozvoli prvi put da se u necemu ne slozimo . Ti jesi najbolja👍🏼 🤗

Biki.. ❤️

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aAgztHiG1eg[/YOUTUBE]
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Glumila? Da li je serija zavrsena ili je ona izasla iz serije?

Mislim da je njen lik umro u seriji..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki.. ❤️

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aAgztHiG1eg[/YOUTUBE]

Da li se ovde vidi pesma..nesto me zezao net kada sam postavljala,ja ni sada ne vidim..😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Film je u pitanju jel da? Samo ne kapiram da li je snimljen ili tek treba da snima.

Bacam pogled na komp s vremena na vreme, radim nesto po kuci pa tako bez reda i odgovaram

Jeste film a trejler ( najava,reklama sa vise scena iz filma) vec je na YT za 6 dana postigla preko 300 000 pregleda, zakazano je pustanje za decembar.

Ne znam badi za Simar zasto sam rekla u proslom vremenu, ne znam nista o toj seriji, samo da je ona glumila, glumi ili je i sama serija zavrsena , uglavnom je glumica te serije