Returning of the written off #22 Invited only - Page 96

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Jos jedna informacija u vezi Oluje i ne bi vise davila sa njom.

Telenovela Oluja od danas se vise ne emituje na RTV PINK-u! Zbog slabe gledanosti, kao mnoge njene prethodnice, tako i ova telenovela, ukinuta je sa glavnog Pinka i prebacena na Pink 2, gde ce se emitovati svakog radnog dana od 17:45, kako je najavljeno. Dok na Pinku BH i Pinku M, ostaje isti raspored emitovanja.

Prvo, ja a mislim sve koje ne mogu ili nisu mogle da prate Oluju su ti veoma zahvalne. Meni je najpre zao sto nisam mogla da gledam zbog mog Levog, a u diskusiji ne mogu da ucestvujem kad nesto ne gledam svojim ocima pa tako sticem neke svoje impresije, ali ponavljam, veoma sam ti zahvalna sto mogu da procitam bar kratak sadrzaj.

Druga stvar mi je nejasna i totalno nelogicna da ta serija ima malu gledanost i da je sklanjaju a pouzdano znam da ljudi masovno NE GLEDAJU BV, prva moja mama koja prati SVE serije, tako da o cemu se tu radi nije mi jasno.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Prvo, ja a mislim sve koje ne mogu ili nisu mogle da prate Oluju su ti veoma zahvalne. Meni je najpre zao sto nisam mogla da gledam zbog mog Levog, a u diskusiji ne mogu da ucestvujem kad nesto ne gledam svojim ocima pa tako sticem neke svoje impresije, ali ponavljam, veoma sam ti zahvalna sto mogu da procitam bar kratak sadrzaj.

Druga stvar mi je nejasna i totalno nelogicna da ta serija ima malu gledanost i da je sklanjaju a pouzdano znam da ljudi masovno NE GLEDAJU BV, prva moja mama koja prati SVE serije, tako da o cemu se tu radi nije mi jasno.

Jeste..izuzetno je mala gledanost..probali su da promene termin ali nije uspelo..sada se sele na pink 2..I meni je zao,posebno zbog ljudi koji su pratili a nemaju kablovsku i vise nece moci..steta..
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa badi, ako se prehladi, onda se zna sta sledi, caj i preznojavanje 🤣

Narocito ovo drugo 😉

Ma badi ovde sam se zeznula jer zurim, uopste mi nije bio caj na pameti vec krevet
🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Devojke moje drage, ostavila sam vam link novog topika na 130-toj strani pa pisite koliko vam je drago..ja odoh malo sa muzem u kucni bioskop..Ako se ne javim kasnije,znaci uspavala sam se za vreme filma..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ma badi ovde sam se zeznula jer zurim, uopste mi nije bio caj na pameti vec krevet
🤣

Caj ili krevet svejedo. Akcenat je na preznojavanju 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

@ blue ne znam, ali opet se ne slazem sa tobom, on takav kakav je niko ne bi mogao nicim da ga uceni da uradi ono sto on sam nece , on je sam shvatio da je pogresio i pre nego sto je Rada progovorila, on je rekao da treba da joj se izvini, i zeleo je da se izvini i trcao za njom u vise navrata da to uradi,videlo mu se na licu, u svakom pokretu da to iskreno zeli, nemoj mi reci da mu je strah od maminog odlaska toliko pomutio razum, pa je trcao za Madhu , na kraju, mozemo masti da pustimo na volju pa da pomislimo eto mami je mogao reci ja sam hteo da se izvinim , ona nece da slusa, i na kraju nista ne bi ni sl*gao, a za nastavak sam rekla ne znamo sta bi bilo kad bi bilo, on je naprosto takav kakav je poludeo na lupanje auta i pretecu poruku, cak tu su malo i Bittu pa i Rada menjali misljenje, videce se kasnije , a mozda bih i ja odlepila na tako nesto, naravno ponovo bes na nju, pa na koga ce , nece na rezisera filma

@green Sultan je u svojoj ludoj mrznji i zelji za osvetom zaboravio i sina i sve njegove duznosti, zloupotrebljavao bolesnu zenu, majku zarad svojih ciljeva, dakle ako mu je vizija za sina bila da se priprema za surov svet, onda jee pre sebe samog trebao da misli sta ce se desiti sa njegovim sinom ,sa zenom koja je citavu vecnost bila u bolnici za mentalno obolele a on je zbog svoje osvete izvukao iz tog sveta, koristio je, a onda je negde potpuno cusnuo kao i svog sina koje je na kraju zbrinuo ipak RK,

@
gray to mi ne znamo , niti je ikad pominjan ocev novac niti je to ikad Madhu rekla vec je uvek potencirala da oni, siromasni za razliku od njega RK moraju da rade

@ pink otisla je upravo njemu na pecinu i cela njena prica i jeste bila da mu pokaze da je nije slomio, da je nastavila sa zivotom i bla blabla. Svako ima svoje rezone, moji bi recimo bili, ne , neces me slomiti, ne necu plakati, ali te nikad vise necu ni pustiti sebi blizu , a nemam potrebu to ni da ti pokazujem, dovoljno je da znas da sam daleko i da zivim, a ti mi nisi potreban niti te se secam. Zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju bila frizerka Dipali, bez obzira da li joj nesto spusti ili ne, zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju morala da masira njemu glavu,moze da ga odbije, da stoji kao dublerka dok je on ponizava skidajuci sal i sve ostalo,moze da ga odbije. Gde je tu samopostovanje, tu sam, radi sta hoces, slusacu tvoje uvrede ali nisi me slomio i ja ne bezim, narocito jer to njoj nije ni bilo radno mesto pre svega ovog, bila je od toga miljama daleko, a sad odjednom, evo me. Da je ona i pre tu radila, ja bih razumela zasto je dosla, evo da ti pokazem nisam posle svega pobegla glavom bez obzira, ovde radim, ovde mi je mesto i je.. se . Pa ljudi obicno kad se razdvoje idu svako na svoju stranu. I zbog samopostovanja, trebala je da pusti da on zaista dodje prvi kod nje, a onda mu vracaj milo za drago

@ red ..On je rekao Radhi..sve cu uraditi mama,samo nemoj da me ostavis samog..Dakle..RK se plasi da ce jednog dana ostati bez ljudi koji ga zaista vole..zato je to uradio,a nemoj da mi pricas kako mu je zaista bilo zao..videlo se u studiju..drmusanje..ko je ON !!!? Da,bas zvuci kao izvinjenje..😕

Sve ostalo sto si napisala ima logiku,zavisno od ugla gledanja..

Jao cekala sam te da prozboris da ti kazem nesto i za Dipali hahahaha , ali necu sad ,opet bih se rasplinula, o tome cu sutra, ali na ovo tvoje zadnje moram da ti kazem, zaista onako kako sam ja to videla. Ovo drmusanje ko je on , to je epizoda od veceras,necu o tome, nego o tom delu gde ti kazes da mu nije bilo zao. Po meni jeste, kad joj je prisao, prilicno tihim, reklo bi se i poniznim glasom joj je rekao da zeli sa njom da razgovara, ona ga je odbila, pa opet. par puta,onda joj je rekao dobro, ne moramo ni da razgovaramo, samo me slusaj, ja imam nesto da ti kazem, pa ga je odbila do te zadnje scene kad je prislonio uz zid, pa se opet izmedju njih videla ta strast, to gledanje, to podrhtavanje njeno, cak je i Bittu naisao a on dreknuo na njega zar ne vidis da razgovaram sa Madhu, a na Bittudjijevo insistiranje izasao i video to sto je video, posle toga sledi ovaj bes i ponovo sve u krug. I da, uz sve sto je pokazao do sada , verujem da je imao hiljadu nacina da spreci majku da ode , ali da mu je ovaj put bila iskrena zelja da se izvini Madhu. Pa po toj logici da se toliko plasi maminog odlaska, ne bi je onako zestoko vredjao u raznim situacijama, mama mu je svaki put onda mogla reci ja idem, a onda bi on igrao kako mama svira
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeste..kasnije mu je cak i priznala da ga je koristila da napravi RK ljubomornog..Ali Madu je zena od krvi i mesa nije svetica..😉

To da , apsolutno, to sam vise puta govorila, ja i ovde sve ovo sto komentarisem , samo hocu da kazem da nije apsolutna jadna zrtva na kojoj se psiho izivljava, ima i ona svojih gresaka i razloga zasto su se neke stvari desile tako kako jesu, nije samo jedan krivac
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki.. ❤️

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=aAgztHiG1eg[/YOUTUBE]

Dal🤗Saska🤗 Nadice🤗Hvala od ❤️,ali i dalje stojim iza onog sto sam napisala
Stephi thumbnail

Dobro je, mene sad ceka moja prijateljica, moram vas napustiti, ali vracam se u bilo koje doba nocas da ubijem topic
😉