Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
BACK TO MUSSORIE 17.9
Da..ali RK je hteo da joj se izvini samo da bi sprecio majku da ode a ne zato sto misli da je pogresio..da stvarno to misli,on to ne bi ponovio samo pola sata kasnije vredjajuci je pred svima kako ima ljubavnika iz nize klase i da je ranije bila srecna jer je sa njim imala i klasu..a sada je obicna da ne kazem sta..😡
Sto se Sultanovog sina tice..logicno je sto se tako poneo prema njemu..Sultan je kriminalac i u tom nemilosrdnom svetu nikada ne prezive slabi..Sultanova slabost je Ary, i on se trudi da od njega napravi svoju prednost umesto toga, da ga nauci da se za nikoga ne vezuje,da razmislja glavom a ne srcem i da uvek bude spreman na najgore..I sta je bilo sa decakom na kraju..ostao je bez oca ..zar to nije ono za sta ga je Sultan i spremao..
Sto se Madu tice ..slazem se da je psiho..ali i semka joj je takva..Ko je Maduin otac nego Balraj princ tame, ludak..Hteli mi ne hteli mi smo deca svojih roditelja i Madu je tu ludost od njega nasledila..Sto me opet dovodi do jos jednog pitanja,a sta je sa njegovim silnim bogatstvom koje je ostavio posle smrti..to je Maduino i Trisnino..nije tacno da Madu nema novca,ona ima skoro koliko i RK ..ali ona ima jos nesto osim ludosti koja je pokrece a to je to samopostovanje, to da ne dozvolis nikome da gazi preko tebe i zato se ona suprostavlja RK koji tvrdi za sebe da je bog..
Kazes kako Madu ide medvedu u pecinu..i to nije tacno..Cak i da je Madu povila rep, plakala i kukala nad sudbinom..RK nju ne bi mogao da izbaci iz srca i iz misli..da nije ona dosla njemu, dosao bi on njoj..odmah prvo jutro posle razvoda on vice i doziva je sanit..uvece pije , kad god je sam misli na nju..A sto se Radhe tice,tu se potpuno slazem sa tobom..ona nije dobra majka..i ona je kriva sto je RK izgubio svaku granicu ljudskosti i prozvao se bogom..
Neka, neka, nemoj ti , ja cu 🤣
Mislim , umorna si sigurno posle vezbi, pa zrtvovacu se ja da se ti ne umaras dodatno 😃
Pa salju socijalne poruke
Jos jedna informacija u vezi Oluje i ne bi vise davila sa njom.
Telenovela Oluja od danas se vise ne emituje na RTV PINK-u! Zbog slabe gledanosti, kao mnoge njene prethodnice, tako i ova telenovela, ukinuta je sa glavnog Pinka i prebacena na Pink 2, gde ce se emitovati svakog radnog dana od 17:45, kako je najavljeno. Dok na Pinku BH i Pinku M, ostaje isti raspored emitovanja.