Returning of the written off #22 Invited only - Page 93

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Ocigledno da ja volim kafe,sa svim dodacima😆 ali nisam lukava 😆tako ko zeli neka mi se pridruzi u degustaciji.😉

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da..ali RK je hteo da joj se izvini samo da bi sprecio majku da ode a ne zato sto misli da je pogresio..da stvarno to misli,on to ne bi ponovio samo pola sata kasnije vredjajuci je pred svima kako ima ljubavnika iz nize klase i da je ranije bila srecna jer je sa njim imala i klasu..a sada je obicna da ne kazem sta..😡
Sto se Sultanovog sina tice..logicno je sto se tako poneo prema njemu..Sultan je kriminalac i u tom nemilosrdnom svetu nikada ne prezive slabi..Sultanova slabost je Ary, i on se trudi da od njega napravi svoju prednost umesto toga, da ga nauci da se za nikoga ne vezuje,da razmislja glavom a ne srcem i da uvek bude spreman na najgore..I sta je bilo sa decakom na kraju..ostao je bez oca ..zar to nije ono za sta ga je Sultan i spremao..

Sto se Madu tice ..slazem se da je psiho..ali i semka joj je takva..Ko je Maduin otac nego Balraj princ tame, ludak..Hteli mi ne hteli mi smo deca svojih roditelja i Madu je tu ludost od njega nasledila..Sto me opet dovodi do jos jednog pitanja,a sta je sa njegovim silnim bogatstvom koje je ostavio posle smrti..to je Maduino i Trisnino..nije tacno da Madu nema novca,ona ima skoro koliko i RK ..ali ona ima jos nesto osim ludosti koja je pokrece a to je to samopostovanje, to da ne dozvolis nikome da gazi preko tebe i zato se ona suprostavlja RK koji tvrdi za sebe da je bog..

Kazes kako Madu ide medvedu u pecinu..i to nije tacno..Cak i da je Madu povila rep, plakala i kukala nad sudbinom..RK nju ne bi mogao da izbaci iz srca i iz misli..da nije ona dosla njemu, dosao bi on njoj..odmah prvo jutro posle razvoda on vice i doziva je sanit..uvece pije , kad god je sam misli na nju..A sto se Radhe tice,tu se potpuno slazem sa tobom..ona nije dobra majka..i ona je kriva sto je RK izgubio svaku granicu ljudskosti i prozvao se bogom..

@ blue ne znam, ali opet se ne slazem sa tobom, on takav kakav je niko ne bi mogao nicim da ga uceni da uradi ono sto on sam nece , on je sam shvatio da je pogresio i pre nego sto je Rada progovorila, on je rekao da treba da joj se izvini, i zeleo je da se izvini i trcao za njom u vise navrata da to uradi,videlo mu se na licu, u svakom pokretu da to iskreno zeli, nemoj mi reci da mu je strah od maminog odlaska toliko pomutio razum, pa je trcao za Madhu , na kraju, mozemo masti da pustimo na volju pa da pomislimo eto mami je mogao reci ja sam hteo da se izvinim , ona nece da slusa, i na kraju nista ne bi ni sl*gao, a za nastavak sam rekla ne znamo sta bi bilo kad bi bilo, on je naprosto takav kakav je poludeo na lupanje auta i pretecu poruku, cak tu su malo i Bittu pa i Rada menjali misljenje, videce se kasnije , a mozda bih i ja odlepila na tako nesto, naravno ponovo bes na nju, pa na koga ce , nece na rezisera filma

@green Sultan je u svojoj ludoj mrznji i zelji za osvetom zaboravio i sina i sve njegove duznosti, zloupotrebljavao bolesnu zenu, majku zarad svojih ciljeva, dakle ako mu je vizija za sina bila da se priprema za surov svet, onda jee pre sebe samog trebao da misli sta ce se desiti sa njegovim sinom ,sa zenom koja je citavu vecnost bila u bolnici za mentalno obolele a on je zbog svoje osvete izvukao iz tog sveta, koristio je, a onda je negde potpuno cusnuo kao i svog sina koje je na kraju zbrinuo ipak RK,

@
gray to mi ne znamo , niti je ikad pominjan ocev novac niti je to ikad Madhu rekla vec je uvek potencirala da oni, siromasni za razliku od njega RK moraju da rade

@ pink otisla je upravo njemu na pecinu i cela njena prica i jeste bila da mu pokaze da je nije slomio, da je nastavila sa zivotom i bla blabla. Svako ima svoje rezone, moji bi recimo bili, ne , neces me slomiti, ne necu plakati, ali te nikad vise necu ni pustiti sebi blizu , a nemam potrebu to ni da ti pokazujem, dovoljno je da znas da sam daleko i da zivim, a ti mi nisi potreban niti te se secam. Zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju bila frizerka Dipali, bez obzira da li joj nesto spusti ili ne, zbog cega bi ona u tom svom samopostovanju morala da masira njemu glavu,moze da ga odbije, da stoji kao dublerka dok je on ponizava skidajuci sal i sve ostalo,moze da ga odbije. Gde je tu samopostovanje, tu sam, radi sta hoces, slusacu tvoje uvrede ali nisi me slomio i ja ne bezim, narocito jer to njoj nije ni bilo radno mesto pre svega ovog, bila je od toga miljama daleko, a sad odjednom, evo me. Da je ona i pre tu radila, ja bih razumela zasto je dosla, evo da ti pokazem nisam posle svega pobegla glavom bez obzira, ovde radim, ovde mi je mesto i je.. se . Pa ljudi obicno kad se razdvoje idu svako na svoju stranu. I zbog samopostovanja, trebala je da pusti da on zaista dodje prvi kod nje, a onda mu vracaj milo za drago

Bikica_Biki thumbnail
Stigla sam i do "Oluje" Pregled za sutrasnju epizodu.😉
Epizoda 57 : Ernan zahteva od Marine, da se vise nikada ne priblizi Damjanu, dok mu ona obecava da nece vise. Olinto obavestava Marinu o situaciji sa Eusebijom i ona odmah odlazi kod Damjana. Eusebija se bori za zivot, nakon dozivljenje nesrece, koju je Furhensijo naredio. Damjan neutesno place, videvsi svoju kumu na ivici smrti. Pocinje da vice dok to cuje posada oluje, na celu sa Marinom, oni trce u sobu. Marina ga grli i tesi, govoreci mu da se smiri, jer ce ona zauvek biti uz njega. Ernan prebacuje Marini, sto je ponovo otisla kod Damjana, dok ga ona podseca da je u ovakvim okolnostima bila primorana da bude uz Damjana, kao i to, da i nju jako boli Eusebijina smrt. Ernan podseca Rebeku da je on Marinin verenik i da odbija cinjenu da bude ismejan u selu. Marina besni i vice na njega, govoreci mu da je njegov ponos i ono sta ce rei ljudi, sudeci po svemu, njemu najbitnija stvar. Marina skida verenicki prsten, govoreci mu da je izmedju njih sve gotovo. Ernan je moli da joj oprosti, jer je nepromisljeno postupio. Njena majka ga podrzava i takodje joj predlaze da mu da jos jednu sansu, tvrdeci da je tako odreagovao u naletu ljubomore. Dok Rebeka nagovestava da sumnja i nepoverenje najcesce budu stvari koje ubijaju ljubav
Bikica_Biki thumbnail
Lepa slika od pre😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Imala sam srece . Vrlo brzo sam nasla epizodu koja je danas bila na pinku. porodjaj i te stvari pogledajte negde od 13 minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=OmWcvxyYJj8
Bikica_Biki thumbnail
U vecerasnjoj epizodi "Oluje"kod mene ,bila je Ernanova i Marinina veridba-proslava,Damjan je dosao i razgovarali su,rekao joj zasto je sve to uradio,kada je otisao u zatvor.Tu su se i poljubili.
Ovi snimci su iza kamera😉
Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: saska

Neka, neka, nemoj ti , ja cu 🤣

Mislim , umorna si sigurno posle vezbi, pa zrtvovacu se ja da se ti ne umaras dodatno
😃

Pa sta si cekala ? Da ja kazem? 😆 Dok doceka tebe ima da se prehladi 😆 E da nisam ovako umorna...😉

Pa badi, ako se prehladi, onda se zna sta sledi, caj i preznojavanje 🤣
Bikica_Biki thumbnail
Jos jedna informacija u vezi Oluje i ne bi vise davila sa njom.
Telenovela Oluja od danas se vise ne emituje na RTV PINK-u! Zbog slabe gledanosti, kao mnoge njene prethodnice, tako i ova telenovela, ukinuta je sa glavnog Pinka i prebacena na Pink 2, gde ce se emitovati svakog radnog dana od 17:45, kako je najavljeno. Dok na Pinku BH i Pinku M, ostaje isti raspored emitovanja.
Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: saska

Pa salju socijalne poruke

Badi to treba videti. Nisam ocima mogla verovati sta su pustili u sred serije. To je nesto kao edukativni klip sa casa biologije 😕

Badi, na casu biologije se seciraju i zabe, nekako nisam za prakticnu nastavu, dovoljno mi je da vidim zabu pada mi bude muka
🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Jos jedna informacija u vezi Oluje i ne bi vise davila sa njom.

Telenovela Oluja od danas se vise ne emituje na RTV PINK-u! Zbog slabe gledanosti, kao mnoge njene prethodnice, tako i ova telenovela, ukinuta je sa glavnog Pinka i prebacena na Pink 2, gde ce se emitovati svakog radnog dana od 17:45, kako je najavljeno. Dok na Pinku BH i Pinku M, ostaje isti raspored emitovanja.

Auuu 😲 Znaci nista od Oluje 😕