Returning of the written off #21 Invited only - Page 65

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
___Neki cemo da _uzinamo a neki cemo da uzivamo ______________
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Dakle slobodno izbaci uzinu, zadrzi se na glavnom jelu. Znas kako, ako hoces lepu liniju, upravo ta uzina ti moze doci glave 🤣

A vas dve samo na hranu mislite. Ajmo malo zdrav zivot , gimnastika, vezbe i te stvari. 😆

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 26. FEBRUARA

Epizoda pocinje tako sto asistent ulazi da pozove Dipali na snimanje..Madu odlazi a Dips kaze : Ova devojka je stvarno nesto ! 😉

picture1

Pocinje snimanje..Dipali u zavodnickom stilu plese uz neku provokativnu pesmu u restoranu..RK sedi obucen kao policajac..Dipali mu prilazi i pocinje da ga zavodi ..on prihvata igru,ali gleda u Madu kojoj je vidno neprijatno dok ih gleda zajedno..Dipali dodiruje RK bez srama, a Madu se znoji i skrece pogled..😡 Madu odlazi..

picture3

picture2

Reziser i svi prisutni hvale scenu sa Dipali..Ona i RK ostaju sami i ona obavija ruke oko njega povlaceci ga ka sebi..RK joj jednim potezom sklanja ruke i ljutito kaze: Zar nisi cula kada je reziser rekao "REZ" 😆..Dipali mu govori kako oni kao par proivode vatru u srcima, ali je RK ignorise i odlazi..

Dips je nasla nekoga ko je sve vreme snimanja scene sa RK slikao i ta osoba joj donosi fotoaparat sa slikama..Pokazuje Madu slike i pita je sta misli za ovaj jodi odnosno hemiju medju njima ? Govori joj: ..Ovo je pravi RK ! Madu joj odgovara..U pravu si ! Ovo je pravi RK koji koristi ljude za svoje potrebe ..ali ti to vec znas..! 👏Dipali je pita..: A ko je sada igrao sa RK ? Ko mu se priblizio ? Ko ce otici kuci sa njim ?- JA !!! A Ti Madhubala nemas nikakav odnos sa njim..NISTA !Madu joj govori da se ne zavarava, i da je tu samo zato da bi nju nervirala,a da je to sve smislio RK..Dipali se zamislila..

Madu dolazi kuci i misli o danasnjem snimanju, Dipalinim recima i priseca se njihove prisne scene na setu..😡

Trisna pita Madu sta bi ona uradila ako bi joj se RK izvinio i pozeleo da joj se vrati..? Madu joj odgovara da je ona potpuno slomljena i da se delici slomljenog stakla ne mogu vise nikada sastaviti,a cak i da se nekim cudom sastave,ostali bi oziljci ..Kaze da mrzi RK i da nikada ne bi mogla da mu se vrati..

picture6

Tris je pita A sta ako RK moli za oprostaj..Madu joj kaze da vise nikada ne bi mogla da veruje RK i da se to nece desiti..Trish joj govori da ostane ovako odlucna i da je bilo vazno postaviti joj ta pitanja za slucaj da se nekada pokoleba..

picture8

Sledeceg dana RK i Dipali dolaze zajedno na snimanje..Bitu je tu takodje..Dipali poziva svoju frizerku ali umesto Madu dolazi neka druga devojka..Bitu je tuzan,dok RK zadovoljno misli da je pobedio i da je ona napokon odustala..
RK: Ti si izgubila Madhubala Samsir Malik..! 😈

picture9

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
Stephi thumbnail
Stephi thumbnail
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nato, zlato..nikako da se do kraja upoznamo..znas ja sam ona dezurna neupucena ovde koja mora sve da zna ..Za pocetak, ako ti nije problem okvirno koliko imas godina?

Onako okvirno- pa nisam bas vise u samom cvetu mladosti...😆
ali sam jos uvek daleko, daleko od starosti...😃
Dal, sad si ti na potezu... imas 3 sanse da pogodis...
a ako pogodis, ja cu posteno da ti priznam, casna pionirska rec...😉
Stephi thumbnail
@ Nataly

Dok se Dal ne javi, mene interesuje, gledas li ti neku drugu seriju, bilo koju, ?
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Natali E neka si ti nama dosla

My Bikinardo... 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Onako okvirno- pa nisam bas vise u samom cvetu mladosti...😆
ali sam jos uvek daleko, daleko od starosti...😃
Dal, sad si ti na potezu... imas 3 sanse da pogodis...
a ako pogodis, ja cu posteno da ti priznam, casna pionirska rec...😉

30 ???
40 ???
50 ???
Ja imam 33 godine..iz Nisa sam ..volim sve sto vole mladi ..narocito dobre frajere..😉😆

A sad ti ?