Returning of the written off #21 Invited only - Page 23

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Zar vi to niste znale 😲 Sada ste me zbunile ? Zaista niste znale ..ja sam to citala jos od one epizode sa Vikramom..mozda sam zaboravila da napisem jer ne pratim BV ..ali sam bila ubedjena da vi vec sve znate..?

Sta zar nismo znale? Da je usvojen? Ne secam se da sam nekad za to cula.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sta zar nismo znale? Da je usvojen? Ne secam se da sam nekad za to cula.

Dakle..ne verujem..😲
nn027 thumbnail

Dakle..ne verujem..😲

🤣 Ma Dal za mene ti nista ne treba biti cudno. Ja sam rodjena neobavestena. 😆
Daltoni thumbnail

Razumem koncepciju njihovog BB i Salmanovu u logu u svemu tome, koja je drugacija nego kod nas. Po meni on se malo vise zaigrao a cini mi se da i nije ocekivao tolike kritike na svoje ponasanje. Ufurao se nacisto u ulogu boga. I cim je poceo da se brani stvar je nacisto propala. Sto se bude vise branio i pravdao i napadao vise ce ga zah...ti. A sve je to zasluzio. Malo ga i zaheb...ju kakav je. Ma mozes misliti, on ce nekom da unisti karijeru. Svasta.😕

Izvini Nado, ali mislim da gresis...To je ipak SALMAN..on kod njih jeste Bog..mislim da nisi svesna koliko je njegov uticaj u njihovom drustvu..Tacno je da ga neki ljudi pljuju,ali to su ljudi koji se kriju iza svog nicka na internetu..Veruj mi da se niko iz industrije ne bi usudio da mu protivreci jer bi time momentalno ugasio sansu za napredovanje, ili bilo kakvu karijeru..A ovaj Kusal je samo odbio da se izvini..ako si pazljivo slusala njgov interviju, on se duboko divi i klanja Salmanu..i on je njegov idol i njegov BOG..
Daltoni thumbnail

🤣 Ma Dal za mene ti nista ne treba biti cudno. Ja sam rodjena neobavestena. 😆

Ne znam..ja sam nekako imala utisak da vi imate sve informacije o BV..pogotovu Smeki..znam i da pisete na FB o tome ponekad, ja to ne citam, ali eto predpostavljam da govorite i o radnji u BV, kao i ovde ponekad..
Daltoni thumbnail

Ne razumem ovaj njegov postupak ali stvarno. 😕 Ovo sto je uradio... nije mi jasno zasto je sve unistio a jasno je da mu je stalo do nje.

Eto..on nije svestan da je tako..on nije svestan da dok je glumio ljubav,u stvari zaista voleo..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=H-_aYma-SNM[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

Izvini Nado, ali mislim da gresis...To je ipak SALMAN..on kod njih jeste Bog..mislim da nisi svesna koliko je njegov uticaj u njihovom drustvu..Tacno je da ga neki ljudi pljuju,ali to su ljudi koji se kriju iza svog nicka na internetu..Veruj mi da se niko iz industrije ne bi usudio da mu protivreci jer bi time momentalno ugasio sansu za napredovanje, ili bilo kakvu karijeru..A ovaj Kusal je samo odbio da se izvini..ako si pazljivo slusala njgov interviju, on se duboko divi i klanja Salmanu..i on je njegov idol i njegov BOG..

Ja nikako da shvatim da je to Indija i da jedan glumac tamo moze da ima toliku moc da nekom unisti zivot ako to pozeli.. Meni je covek antipatican 1000%.
nn027 thumbnail

Ne znam..ja sam nekako imala utisak da vi imate sve informacije o BV..pogotovu Smeki..znam i da pisete na FB o tome ponekad, ja to ne citam, ali eto predpostavljam da govorite i o radnji u BV, kao i ovde ponekad..

Ja pratim vrlo povrsno , tek toliko da znam sta se desava. Cekam da "komsiji crkne krava" 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Razumem koncepciju njihovog BB i Salmanovu u logu u svemu tome, koja je drugacija nego kod nas. Po meni on se malo vise zaigrao a cini mi se da i nije ocekivao tolike kritike na svoje ponasanje. Ufurao se nacisto u ulogu boga. I cim je poceo da se brani stvar je nacisto propala. Sto se bude vise branio i pravdao i napadao vise ce ga zah...ti. A sve je to zasluzio. Malo ga i zaheb...ju kakav je. Ma mozes misliti, on ce nekom da unisti karijeru. Svasta.😕

Badi, pazi, rekla sam INDIREKTNA pretnja, ali opet svakako se mogao jasno izvesti zakljucak .
Drugo, pitaju se zasto Salman upo*no i posle 3 nedelje od dogadjaja poteze pitanje Kushala kad i sami ukucani vise i ne pominju to. Pominjao je cak i clanove svoje porodice i ljude iz filmske industrije da su ga podrzali u tome da je u pravu, znaci da zestoko trpi neki pritisak , mi mozda znamo samo mali delic toga ,ali postavlja se pitanje zasto se toliko iz nedelje u nedelju pravda ako smatra da je u pravu. Kazu da je i pre bilo slucajeva da on nije nekog gotivio u BB pa navode primer , ali da ih je javnost volela, pa ipak nije bilo ovakvog insistiranja na slucaju niti tolike aktivnosti s njegove strane po drustvenim mrezama kao sad
nn027 thumbnail

Eto..on nije svestan da je tako..on nije svestan da dok je glumio ljubav,u stvari zaista voleo..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=H-_aYma-SNM[/YOUTUBE]

Uplasio se, pa je zato otereao od sebe. Mozda je to razlog? Poneo se totalno iracionalno.
Edited by nn027 - 11 years ago