Originally posted by: nn027
Razumem koncepciju njihovog BB i Salmanovu u logu u svemu tome, koja je drugacija nego kod nas. Po meni on se malo vise zaigrao a cini mi se da i nije ocekivao tolike kritike na svoje ponasanje. Ufurao se nacisto u ulogu boga. I cim je poceo da se brani stvar je nacisto propala. Sto se bude vise branio i pravdao i napadao vise ce ga zah...ti. A sve je to zasluzio. Malo ga i zaheb...ju kakav je. Ma mozes misliti, on ce nekom da unisti karijeru. Svasta.😕
Badi, pazi, rekla sam INDIREKTNA pretnja, ali opet svakako se mogao jasno izvesti zakljucak .
Drugo, pitaju se zasto Salman upo*no i posle 3 nedelje od dogadjaja poteze pitanje Kushala kad i sami ukucani vise i ne pominju to. Pominjao je cak i clanove svoje porodice i ljude iz filmske industrije da su ga podrzali u tome da je u pravu, znaci da zestoko trpi neki pritisak , mi mozda znamo samo mali delic toga ,ali postavlja se pitanje zasto se toliko iz nedelje u nedelju pravda ako smatra da je u pravu. Kazu da je i pre bilo slucajeva da on nije nekog gotivio u BB pa navode primer , ali da ih je javnost volela, pa ipak nije bilo ovakvog insistiranja na slucaju niti tolike aktivnosti s njegove strane po drustvenim mrezama kao sad