Favourite soaps (invited only) #4 - Page 40

Created

Last reply

Replies

445

Views

42.4k

Users

8

1.1k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Sve ovo je bila golema laz...nadam se da ce mu Astha sve sa kamatom vratiti 😈
kop93 thumbnail

kop93 thumbnail
❤️

kop93 thumbnail
Prats je ispala iz BB

Ovo je video od njenog ulaska u BB:

kop93 thumbnail
BB i ti si dodijo 😃

🤣

Edited by kop93 - 11 years ago
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Strelice 🤗 Srecna slava!

Strelice...hvala od srca...❤️🤗
kop93 thumbnail

18.11.

Shlok se izvine Anjali i kaze joj da Astha nece svima doticati stopala svako jutro. Anjali gleda ljutito u Asthu. Niranjan dolazi i gleda u Shloka i Asthu. Astha mu dodirne stopala i uzme njegov blagoslov. Neki ljudi iz NVO su dosli da razgovaraju sa Shlokom i on se izvine i ode na 10 minuta.
Shlok razgovara sa njima.Oni se izvinjavaju sto ga vec pre nisu nagradili, i kazu mu da znaju da on zasluzuje tu nagradu. Shlok zove Asthu da mu pridje i ona odlazi. Shlok im govori da on zeli da primi tu nagradu iz ruku svoje zene. On gleda u Asthu.Sojal zove Bharata da podje sa njom.On je pita: Sta? Ona mu kaze da bi mogao ponesto da nauci od svog brata. On joj kaze da ukoliko ona ucini nesto dobro, mozda ce tada da je hvali i da je postuje.On joj kaze da Astha stvarno zasluzuje postovanje, i sa tim recima odlazi.

Sojal pomisli: Astha, zbog tebe mi Bharat drzi predavanje, postarat cu se da ne budes dugo srecna. Astha kaze ljudima iz NVO o gresci koju je ucinila prilikom prethodne dodele nagrade Shloku. Astha: Ja sam dobila postovanje u ovoj kuci, to dokazuje da ova porodica i Shlok ne mogu da uvrede bilo koju zenu. Zelim da se izvinem Shloku pred novinarima zato sto sam bila tako detinjasta. Ja sam srecna sto sam dobila muza kao sto je Shlok. Ona mu preda nagradu, a Shlok je gleda.

Shlok prima nagradu iz njenih ruku dok ih novinari slikaju. Niranjan i svi ostali im aplaudiraju. Ljudi iz NVO i novinari odlaze uz njihovo dopustenje. Anjali ih zove da zavrse rituale. Kaka se smesi. Jaya uzima prsten i sakrije ga. Jyoti dovodi Asthu da sedne uz Shloka, dok su svi oko njih. Anjali pita gde je prsten? Jaya ga je sakrila u svojim ustima i cuti. Sojal kaze Jayi da vrati prsten. Jaya ga vrati Sojal i ova ga baci na zemlju i kao slucajno ga pronadje. Anjali nista ne sumnja na njih dve i stavi prsten u zdjelu. Jyoti kaze Shloku da mu je bolje da pobedi inace ce morati da slusa zauvek Asthu. Pocinje ceremonija prstena.

picture1

Astha i Shlok pokusavaju da pronadju prsten. Shlok pronadje prsten i da ga Asthi. Svi su sokirani kada vide da je Astha pobedila.Anjali misli da nece biti lako naterati Asthu da je slusa. Morat ce sve ponovo da joj objasni. Jyoti se smeje. Shlok objasnjava Jyoti da je ponekad pobeda u porazu. Astha kaze da su svi ovi rituali razlog vise da budu srecni, i da ona oseca da muz i zena posle sklapanja braka treba da imaju ista prava. Kaka se smesi, slusajuci je. Shlok se isto smesi. Jyoti kaze da bi zelela da svi razmisljaju ko Astha. Anjali: Ti si moderna , ali zadrzi svoja glupa razmisljanja za sebe. Ti treba da se prilagodis ovoj porodici, zene nisu jednake sa muskarcima, i dok sam ja ovde, stvari se nece promeniti. Sto pre to razumes bit ce bolje za tebe.

picture2

picture3

Niranjan kaze Jyoti da uvede Taai unutra, Taai odlazi.Sojal povede svoju mamu i odlazi. Anjali ide za Niranjanom.Kaka razgovara sa Shlokom i Asthom i kaze: Astha, nemoj da se brines zbog onoga sta govori Anjali, sve su to samo rituali. Bharat ih cuje. Kaka kaze Asthi da bude onakva kakva jeste, prirodna i normalna. Shlok gleda u Asthu koja je napeta.

Kalindi priprema sve u kuci da pozeli dobrodoslicu Ashti. Avdhoot (Atul) kaze da je kupio sve sto Astha voli, i da je sa nestrpljenjem ocekuje. Kalindi mu kaze da ih zovne i vidi da li dolaze, mozda ih je Anjali zaustavila, kaze.On joj kaze da nece to da uradi i da ce onui uskoro doci, da ne treba da brine. On sedne kod vrata, gledajuci napolje i iscekujuci ih.Taai kaze Jyoti i Asthi da urade dobar prasad i pobrinu se za Puja. Ona kaze Asthi da se dobro pripremi, jer je ona sada njihova snaha. Astha gleda u Shloka. Shlok razgovara sa njom putem znakova. Kaka i Bharat to vide i smeju se. Shlok pogleda Asthu i ona kaze Jyoti da ce se brzo vratiti. Jyoti se smeje. Shlok ide za Asthom i oni se nadju negde. Astha kaze: Davala sam ti znakove, ali me nisi razumeo. Moramo da idemo do moje kuce, da li si zaboravio? On pocinje romanticno da flertuje sa njom.

picture4

On ju drzi za ruke i poljubi njen mehendi. Kaze joj da mu njene oci odvlace paznju, i pita je kako moze da bude tako lepa? Ona se smesi. Shlok: Jos vise si lepa kada se smesis. Astha ga zagrli smeseci se i oni pricaju romanticno. Shlok: Kada god mi se priblizis, govor se pojaca. Dobro je da idemo tvojoj kuci da provedemo neko vreme sami zajedno. Ona ga zagrli, a Shlok se smesi. Bharat zove Shloka i Asthu i dolazi sa Jyoti. Kaze im da idu do Asthine kuce. Jyoti kaze da su oni svi spremni. Shlok ih pita: Zasto vas dvoje idete? Ja cu povesti Asthu. Bharat: Ne, i mi cemo da podjemo. Kaka dodje i kaze: Cak cu i ja poci, spreman sam, hocemo li da podjemo? Astha: Dobro, podjimo.

picture5

Shlok pita ima li jos netko tko ce poci, a Jyoti mu kaze da su se oni samo salili i da njih dvoje krenu sami. Svi se smeju i teraju ih da krenu. Astha i Shlok odlaze. Kaka pozeli Shloku i Asthi da uvek budu srecni. Shlok vozi brzo i Astha ga zamoli da vozi polakse. On je pita da li mu je vec pocela naredjivati? Astha: Da, i ti treba da se povinujes mom zahtevu. Ne mogu da verujem da sam se nekada svadjala sa tobom a danas sam u tako divnom odnosu sa tobom. Oni dolaze do Asthine kuce i Asthini otac i majka ih sacekaju i pozele dobrodoslicu sa aarti i tilak.

picture6

Oni dodiruju njihova stopala i uzimaju njihov blagoslov. Astha grli Kalindi i place. Shlok ih gleda. Avdhoot kaze Kalindi da je uvede u kucu. Shlok mu kaze da misli da bi i on kao otac trebao da ide kod Asthe. Kalindi i Astha pricaju o Anjali. Astha kaze da je Shlok tamo uz nju, i da joj se tada nista lose ne moze desiti. Kalindi kaze da je srecna, i da joj zeli da uvek bude tamo srecna. Avdhoot takodjer zagrli Asthu i smesi se. On joj kaze da je izabrala pravog coveka za sebe, i kaze da on ima poverenje u njega da ce dati Asthi svu srecu ovog sveta. Astha ih pita zasto oni ne mogu biti uz nju? Avdhoot joj kaze da ona moze da dolazi ovde kad god joj budu nedostajali. On kaze: Hajde da idemo, Shlok je tamo sam. Astha im kaze za Satyanarayana puja i zamoli ih da i oni dodju. Oni se sloze. Kalindi je povede na neke rituale. Anjali razgovara sa guruom i uzima mahurat za puju.

picture7

picture8

Precap:
Anjali se naljuti kada sazna da je Astha pozvala svoje roditelje, i kaze joj da im kaze da idu kuci. Astha je napeta.

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
DOBRO VECE I OD MENE❤️⭐️❤️⭐️
kop93 thumbnail
Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail

Zlokobni ,osvetnicki pogled 😕