Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
The ba****ds of bollywood trailer
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
22.11.
Astha je u Shlokovoj sobi. Shlok ulazi u sobu i smesi se gledajuci u nju. Shlok joj prilazi dok ona sedi na krevetu. Astha je nervozna i on prilazi i seda pored nje na krevet. On gleda u nju intenzivno, drzeci je za bradu. Ona ga gleda i on je poljubi u celo. Astha sklopi oci. Potom ga pogleda dok on drzi njenu ruku i gleda njene narukvice. On joj skida narukvice dok ona gleda u njega. Muzika svira... Oni se priblize jedno drugome i on dotakne njeno lice.
Mann ki munder pe...baitha hai gher ke...svira...
On skida njen nakit i ukrase jedan po jedan, dok ona drhti od suzdrzanog uzbudjenja. Iss pyaar ko...svira... On tada skine njen kamarbandh, i Astha postane izuzetno nervozna dok on netremice gleda u nju. Iss dil ka ab kya karun...svira... On drzi njeno lice i skine nosni prsten. Ona gleda u njega i...
Shlok drzi njenu ruku i gleda u njen mehendi. On poljubi njenu ruku i gleda u nju. Gledaju se. Shlok: "Konacno cemo se danas ti i ja sjediniti. Ti si moja zena, kako se sada osecas? Kazi mi." Ona ga gleda i zagrli ga. Astha: " Shlok, ne mogu da iskazem koliko sam danas srecna. Kada bih mogla da zaustavim ovu noc, provela bih ceo svoj zivot u tvom narucju." Shlok dotakne njeno lice i Sajna Ve...svira... On tada uhvato vrpcu(konac) od mangalsutra i povuce ga. On se pokida. Astha koja je imala zatvorene oci, naglo ih otvori sokirana. Astha: Sta si to uradio Shlok? Shlok izgleda poput djavola. On otvori medaljon i izvadi iz njega Asthinu sliku i baci je. Astha: "Sta si to uradio? To je nit (konac) koji ce nas uvek drzati zajedno, ujedinjene."
Shlok, pokazujuci svoje pravo lice, kaze: " Kakva veza? Sve je ovo prevara, laz, kao sto je laz da si ti deo mog zivota, ova veza je laz, da li si razumela gospodjo Astha Agnihotri?" Astha place.
Shlok kaze: Astha Kirloskar i smeje se poput djavola. Astha je sokirana. Ne zna kako to sve da prihvati i razume. Shlok:" Da li si zaboravila kada sam ti rekao da cu te danas osloboditi tvojih snova, jer do sada si videla samo ono sta sam zeleo da ti pokazem. Ali danas, ja- Shlok Agnihotri cu skinuti taj sanjalacki pogled iz tvojih ociju." Astha place. Shlok poskida svu dekoraciju iz sobe i baci porodicnu fotografiju. Naljuti se i potpuno unisti sobu.
Astha: " Shlok, sta se to desilo sa tobom? Sta to radis?" On je baci na krevet i ona se povuce unazad. Ona ga zaustavi kada je krenuo iz sobe i pita ga da li je ona ucinila nesto, neku pogresku. Moli ga da joj kaze gde je pogresila.
Astha:" Reci mi." Shlok:" Makni se! " Astha ga zaustavi i kaze:" Ne radi to. Molim te odgovori mi sta se sa tobom desilo?" Shlok: "Ja sam Shlok Agnihotri, ja nisam niciji rob pa da moram da te slusam i pokoravam ti se." Astha:" Ti nisi moj rob. Ti si moj muz. Ja sam tvoja zena, ti si mi se obecao i prihvatio me pred svima. Ja znam da se ti salis". Shlok: " Ovo nije sala. Ovo je istina tvoga zivota". Astha: " Kako mozes tako iznenada da se promenis?" Shlok: "Ja sam te mrzio, mrzim te, i uvek cu te mrzeti. Ja sam ovoj vezi dao ime Mrznja." Astha: "Ja znam da ti mene volis."
Astha: "Prekini sa ovom salom." Shlok se smeje i kaze: "Tvoji snovi nisu postali stvarnost, i danas su se svi tvoji snovi razbili u paramparcad." Astha ga ponovo pita zasto to radi i grli ga. On je odgurne i kaze...Astha mu kaze da ne moze tek tako da ode a da joj ne odgovori na njena pitanja. Astha: "Da li je ovo vencanje, nasa ljubav i moja osecanja bila sala za mene? Zasto me ovako ubijas svakoga trenutka ? Ja sam te volela i ti si se brinuo za svaki trenutak moje srece, zajedno smo sanjali. Kako mozes tako da unistis moje snove, zasto mi nanosis bol?" Slok se smeje i gleda je ljutito. Astha: "Znaci, mrzis me! Sta sam ja to uradila da me mrzis?"
Pa gde si Kop?
KAKAV IDIOT , KRETEN , MAGARAC I STOKA NEVIDJENA ,ALI ZAZALICE ON ZA TO STO POSTO I POSLE CE MU BITI KASNO😡
Nego kako, zene uvek pobedjuju 😊