Favourite soaps (invited only) #4 - Page 42

Created

Last reply

Replies

445

Views

42.4k

Users

8

1.1k

Frequent Posters

Tenak thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 11 years ago
Za Jasnu 😛
Edited by Tenak - 11 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Hvala puno!!!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

22.11.

Astha je u Shlokovoj sobi. Shlok ulazi u sobu i smesi se gledajuci u nju. Shlok joj prilazi dok ona sedi na krevetu. Astha je nervozna i on prilazi i seda pored nje na krevet. On gleda u nju intenzivno, drzeci je za bradu. Ona ga gleda i on je poljubi u celo. Astha sklopi oci. Potom ga pogleda dok on drzi njenu ruku i gleda njene narukvice. On joj skida narukvice dok ona gleda u njega. Muzika svira... Oni se priblize jedno drugome i on dotakne njeno lice.
Mann ki munder pe...baitha hai gher ke...svira...

picture1

picture2

picture3

On skida njen nakit i ukrase jedan po jedan, dok ona drhti od suzdrzanog uzbudjenja. Iss pyaar ko...svira... On tada skine njen kamarbandh, i Astha postane izuzetno nervozna dok on netremice gleda u nju. Iss dil ka ab kya karun...svira... On drzi njeno lice i skine nosni prsten. Ona gleda u njega i...

Shlok drzi njenu ruku i gleda u njen mehendi. On poljubi njenu ruku i gleda u nju. Gledaju se. Shlok: "Konacno cemo se danas ti i ja sjediniti. Ti si moja zena, kako se sada osecas? Kazi mi." Ona ga gleda i zagrli ga. Astha: " Shlok, ne mogu da iskazem koliko sam danas srecna. Kada bih mogla da zaustavim ovu noc, provela bih ceo svoj zivot u tvom narucju." Shlok dotakne njeno lice i Sajna Ve...svira... On tada uhvato vrpcu(konac) od mangalsutra i povuce ga. On se pokida. Astha koja je imala zatvorene oci, naglo ih otvori sokirana. Astha: Sta si to uradio Shlok? Shlok izgleda poput djavola. On otvori medaljon i izvadi iz njega Asthinu sliku i baci je. Astha: "Sta si to uradio? To je nit (konac) koji ce nas uvek drzati zajedno, ujedinjene."

picture4

picture5

picture6

Shlok, pokazujuci svoje pravo lice, kaze: " Kakva veza? Sve je ovo prevara, laz, kao sto je laz da si ti deo mog zivota, ova veza je laz, da li si razumela gospodjo Astha Agnihotri?" Astha place.
Shlok kaze: Astha Kirloskar i smeje se poput djavola. Astha je sokirana. Ne zna kako to sve da prihvati i razume. Shlok:" Da li si zaboravila kada sam ti rekao da cu te danas osloboditi tvojih snova, jer do sada si videla samo ono sta sam zeleo da ti pokazem. Ali danas, ja- Shlok Agnihotri cu skinuti taj sanjalacki pogled iz tvojih ociju." Astha place. Shlok poskida svu dekoraciju iz sobe i baci porodicnu fotografiju. Naljuti se i potpuno unisti sobu.

picture7

Astha: " Shlok, sta se to desilo sa tobom? Sta to radis?" On je baci na krevet i ona se povuce unazad. Ona ga zaustavi kada je krenuo iz sobe i pita ga da li je ona ucinila nesto, neku pogresku. Moli ga da joj kaze gde je pogresila.

Astha:" Reci mi." Shlok:" Makni se! " Astha ga zaustavi i kaze:" Ne radi to. Molim te odgovori mi sta se sa tobom desilo?" Shlok: "Ja sam Shlok Agnihotri, ja nisam niciji rob pa da moram da te slusam i pokoravam ti se." Astha:" Ti nisi moj rob. Ti si moj muz. Ja sam tvoja zena, ti si mi se obecao i prihvatio me pred svima. Ja znam da se ti salis". Shlok: " Ovo nije sala. Ovo je istina tvoga zivota". Astha: " Kako mozes tako iznenada da se promenis?" Shlok: "Ja sam te mrzio, mrzim te, i uvek cu te mrzeti. Ja sam ovoj vezi dao ime Mrznja." Astha: "Ja znam da ti mene volis."

Astha: "Prekini sa ovom salom." Shlok se smeje i kaze: "Tvoji snovi nisu postali stvarnost, i danas su se svi tvoji snovi razbili u paramparcad." Astha ga ponovo pita zasto to radi i grli ga. On je odgurne i kaze...Astha mu kaze da ne moze tek tako da ode a da joj ne odgovori na njena pitanja. Astha: "Da li je ovo vencanje, nasa ljubav i moja osecanja bila sala za mene? Zasto me ovako ubijas svakoga trenutka ? Ja sam te volela i ti si se brinuo za svaki trenutak moje srece, zajedno smo sanjali. Kako mozes tako da unistis moje snove, zasto mi nanosis bol?" Slok se smeje i gleda je ljutito. Astha: "Znaci, mrzis me! Sta sam ja to uradila da me mrzis?"

picture8

picture10

Shlok: " Razmisljaj o tome, imat ces za to ceo svoj zivot." Astha place, nesretna. On joj pridje i kaze: " Ti imas sve sta udata zena ima, pogledaj se, izgledas tako bespomocno." On se smeje i ona se odmakne od njega. Shlok: "Jedino nemas muza uz sebe" Privuce je k sebi i podsmeva joj se. Astha neprestano place. Shlok: Pred svima ces da se ponasas kao moja zena, ti nemas svoj sopstveni identitet. " On je bespostedno grdi i kaze joj ironicno da je bas tuzan zbog svega sto ju je snaslo.

picture11

Pusti njene ruke i kaze "Sta je? Sta gledas?? Mislis da cu da se sazalim na tebe kada vidim u kakvom si stanju?? Zaboravi, nema sanse!" Smeje se i kaze: " Srecan sam sto te vidim ovakvu. Konacno sam miran nakon toliko dana. Nocas cu mirno da spavam. I sve to zahvaljujuci tebi!" On se smeje a Astha place. Shlok: "Pogledaj se,! Hajde, ustani! Ako si tako rano pukla, kako ces tek da izdrzis u buduce? Tada neces biti u mogucnosti da zivis i da se brines." On je gurne na krevet i izadje iz sobe Astha place glasno i bolno. Gleda u svoju porodicnu fotografiju i kaze: "Ti si bila u pravu mama, trebala sam da poslusam sta si mi govorila. Zasto te nisam poslusala?" Shvati svoju gresku i place. Shlok pije vino dok sedi negde. On se lukavo smeje jer je nadmudrio Asthu.

NO PRECAP/ NEMA PRECAPA

picture12

picture13
kop93 thumbnail

Evo me Jaco 🤗,slika ti je prelijepa ,postala si pravi profi👏.

Hvala puno ❤️
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
KAKAV IDIOT , KRETEN , MAGARAC I STOKA NEVIDJENA ,ALI ZAZALICE ON ZA TO STO POSTO I POSLE CE MU BITI KASNO😡😡😡😡😡😡😡😡
kop93 thumbnail

Originally posted by: medena

KAKAV IDIOT , KRETEN , MAGARAC I STOKA NEVIDJENA ,ALI ZAZALICE ON ZA TO STO POSTO I POSLE CE MU BITI KASNO😡

Medena u svemu se slazem sa tobom,ima da zazali itekako poslije.😡
kop93 thumbnail

E Jaco,TOOO treba mu nos da razbije zasluzio je,gad jedan😡🤢
Tenak thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kop93

E Jaco,TOOO treba mu nos da razbije zasluzio je,gad jedan😡🤢

Nego kako, zene uvek pobedjuju 😊
sladjana333 thumbnail