BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Tuzna sam i ja Drya,nisam gledala ali vidim da deca pricaju bilo je i nekog ubistva zvezdasi su ubili navijaca Partizana ,A Partizanovci su im zapalili stadion strasno ,u sta je to rivalstvo preraslo😡
Samo da vam javim da imam problema sa racunarom i da zato nisam u stanju jos uvek da vam otvorim topik, ako do kraja dana ne resim problem pisacu modelatorima, pa cu vas obavestiti.. Narucila sam novi racunar a ocekujem da cu ga isplatiti u toku ovog meseca,zdravlje boze, ali nista ne zavisi od mene.. Sada vam pisem sa tableta, samo da se ne bi brinule..
Dragi moji drugari.juce je nasoj Jadri bio rodjendan,to sam danas saznala.
Odavno se pitam sta nam je sa Jadre,zasto je nema,nadam se da je dobro i zdravo pre svega.Volela bi da se uskoro pojavi opet ovde a do tada ja cu je cekati rasirenih ruku 🤗Jadro draga,sve najlepse u zivotu sto se pozeleti moze-zelim ti ja.Srecan vam divan dan,u zdravlju,veselju i blagodati BOZIJOJ .Zivela!SRECAN RODJENDAN❤️
9 Novembra u ep. u Indiji:
Jagdi moli babu da se Ganga vrati na posao,na ta baba pristaje preko volje.Anandi i iv odluuju da usvoje svoje prvo dete,a onda kasnije da planiraju jedno svoje.