Returning of the written off #19*invited only* - Page 93

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Jeste Prats nesto rekao A Endi se podmuklo smejao😕😡 i Gohar je nesto pricao ali ona se ne da

A Endija nije kritikovao za onu gomilu uvreda koje je izrekao i za lose ponasanje?
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

A Endija nije kritikovao za onu gomilu uvreda koje je izrekao i za lose ponasanje?

Nije mu nesto posebno rekao koliko sam ja videla,nista koliko je kritikovao Prats zbog Tanise ccc da nije ovaj Ajaz novi napomenuo Endiju da je to rekao sto je rekao i da ga je on cuo ovaj bi i dalje mlatio praznu slamu.A Salaman nista i dalje provocira Prats a Endi se zlokobno smeje odvratan mi je 😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Da ne znam da je u Bijeljini pomislila bih da je negde u Rusiji.
Inace Biki , Bjeljina je od mene udaljena samo 80km. Do nje da dodjem moram preci 3 puta granicu 😕

Nadice kada se vratim da zivim tamo ,blizu ti je da dodjes do mene a i ja do tebe,🤗nema veze granice
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Biki imas li mozda informaciju da li je osudjen za ubistvo Estersite? Po ovim slikama ja bih rekla da jeste.

Ja mislim da jeste,mada nisam sigurna 100%
Bikica_Biki thumbnail

Ne stizem da ga gledam ali sam nacula da ipak moze da zavrsi godinu kao br 1. Zna li neko kako? Mozda ako osvoji ovaj turnir?

Da ako osvoji Paris,a Nadal je svakako izgubio u polufinalu,tako ostaje pobeda nad Ferrerom,koliko sam upucena😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nije mu nesto posebno rekao koliko sam ja videla,nista koliko je kritikovao Prats zbog Tanise ccc da nije ovaj Ajaz novi napomenuo Endiju da je to rekao sto je rekao i da ga je on cuo ovaj bi i dalje mlatio praznu slamu.A Salaman nista i dalje provocira Prats a Endi se zlokobno smeje odvratan mi je 😡

Endi je stvarno preterao. Moje misljenje nema veze sa tim sto je napao Prats. Ne bi bilo u redu da je to uradio bilo kojoj zeni u kuci. Ali izgleda da Salman ne deli moje misljenje. Sacekacemo. Mozda se Endiju omakne pa napadne Tanisu ili Elli. Da vidimo da li ce Salman i to da ignorise.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice kada se vratim da zivim tamo ,blizu ti je da dodjes do mene a i ja do tebe,🤗nema veze granice

Vazi Biki 🤗
nn027 thumbnail

Ja mislim da jeste,mada nisam sigurna 100%

Ali nece dugo biti u zatvoru. Ako se dobro secam bice i neko vencanje koje ce upropastiti Estersita. U Oluji radnja jako brzo tece. Gledajuci BV koja je bas usporena vec sam se odvikla od toga. Ove Indijske serije zato i mogu da traju po 1000 epizoda.
nn027 thumbnail

Da ako osvoji Paris,a Nadal je svakako izgubio u polufinalu,tako ostaje pobeda nad Ferrerom,koliko sam upucena😉

Nece biti lako ali moze on to. Bilo bi lepo da pobedi i da godinu zavrsi na prvom mestu.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Endi je stvarno preterao. Moje misljenje nema veze sa tim sto je napao Prats. Ne bi bilo u redu da je to uradio bilo kojoj zeni u kuci. Ali izgleda da Salman ne deli moje misljenje. Sacekacemo. Mozda se Endiju omakne pa napadne Tanisu ili Elli. Da vidimo da li ce Salman i to da ignorise.

Nece Nado da mu se omakne igrac je taj podmukao,napadace samo Prats jer nju Salaman ne voli prema ostalima se ne ponasa tako.Mozda zato sto ima toliko fanavo ,mozda zbog Colorsa ko zna ,ali stvarno pokazuje mrznju prema njoj😡