Jeste Prats nesto rekao A Endi se podmuklo smejaođđĄ i Gohar je nesto pricao ali ona se ne da
A Endija nije kritikovao za onu gomilu uvreda koje je izrekao i za lose ponasanje?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Aabeer Gulaal reviews and box office
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya was fab today👏🏻
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Jeste Prats nesto rekao A Endi se podmuklo smejaođđĄ i Gohar je nesto pricao ali ona se ne da
A Endija nije kritikovao za onu gomilu uvreda koje je izrekao i za lose ponasanje?
Nadice kada se vratim da zivim tamo ,blizu ti je da dodjes do mene a i ja do tebe,đ¤nema veze granice
Da ne znam da je u Bijeljini pomislila bih da je negde u Rusiji.
Inace Biki , Bjeljina je od mene udaljena samo 80km. Do nje da dodjem moram preci 3 puta granicu đ
Biki imas li mozda informaciju da li je osudjen za ubistvo Estersite? Po ovim slikama ja bih rekla da jeste.
Ne stizem da ga gledam ali sam nacula da ipak moze da zavrsi godinu kao br 1. Zna li neko kako? Mozda ako osvoji ovaj turnir?
Nije mu nesto posebno rekao koliko sam ja videla,nista koliko je kritikovao Prats zbog Tanise ccc da nije ovaj Ajaz novi napomenuo Endiju da je to rekao sto je rekao i da ga je on cuo ovaj bi i dalje mlatio praznu slamu.A Salaman nista i dalje provocira Prats a Endi se zlokobno smeje odvratan mi je đĄ
Nadice kada se vratim da zivim tamo ,blizu ti je da dodjes do mene a i ja do tebe,đ¤nema veze granice
Da ako osvoji Paris,a Nadal je svakako izgubio u polufinalu,tako ostaje pobeda nad Ferrerom,koliko sam upucenađ
Endi je stvarno preterao. Moje misljenje nema veze sa tim sto je napao Prats. Ne bi bilo u redu da je to uradio bilo kojoj zeni u kuci. Ali izgleda da Salman ne deli moje misljenje. Sacekacemo. Mozda se Endiju omakne pa napadne Tanisu ili Elli. Da vidimo da li ce Salman i to da ignorise.