Returning of the written off #18*invited only* - Page 3

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.6k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Mislite da ce Ernan da joj vrati akcije ? Nesto cisto sumnjam..😕 U danasnjoj epizodi su bile razne ispovesti, tako smo saznali da je Fulhensio zaljubljen u Mercedes i da je ona razlog zasto mrzi Fabrea, tj njegovog oca koga je Mercedes volela..Saznali smo i da je kapetan Fabre senior poginuo od ajkule, nasao se sa malim fabreom u vodi i naterao ga da mu obeca da ce veslati prema obali ma sta bilo..ajkulu je privukla krv i on je znao sta ga ceka..medjutim ,videli smo krv ,ali ostaje nedoreceno da li je to mozda ajkulina krv, mozda nas iznenadi u nekoj od narednih epizoda, mozda je bio zarobljen sve ove godine ili slicno,vidjala sam takve stvari u Spanskim serijama..Inace, Fulhensio je podmetnuo eksploziv na njegov brod, tako da mogu reci da ga je stigla karma (na zalost Estersita se vraca, ali opet..)

Ni ja ne verujem da ce joj vratiti akcije. Jos kad se u sve to umesa i njegov veliki sef... a ja mislim da je to isti covek koji je oteo Magdalenu i onaj koji ce spasiti Estersitu i napraviti joj dete, tek tada pocinje ludnica.
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Evo recimo Asif i Prats se bas lepo druze ona mu peva,a on je prati koliko moze,to nema u dnevnim pregledima

Pa naravno da nema a tesko da ce toga i biti. To ne prodaje BB. Samo sex i svadje, to prodaje svaki rialiti. Koga zanima prijateljsko caskanje? Pa jos ne daj Boze da pokaze da je i pametna i obrazovana... Strasno ! Mislim pljuvale bi ove nju i dalje ali makar ne bi mogle da od nje prave glupacu.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Jesenja hrana uz koju ete mraviti

Osim to su lako dostupne, veina ovih namirnica je odlina za topljenje masti

Jesen nam donosi mnoge ukusne plodove koji, osim to e nam ispuniti kuhinju mirisima, mogu biti izuzetno korisni za zdravlje, a pogotovo za skidanje kilograma.

Osim to su lako dostupne, veina ovih namirnica je odlina za topljenje masti...

Kesten, recimo, ima prilinu koliinu vitamina C, to nije karakteristika oraastih plodova. Osim toga, kesten obiluje skrobom, koji moe biti veliki energetski potencijal, a masti skoro i da nema pa se preporuuje svima koji ele da utole glad i izbegnu nezdrave grickalice.

Bundeva je drugo udo jeseni, koje esto nazivamo jo i kraljicom jeseni, i to s pravom, jer ima samo 28 kalorija na 100 grama. Bundeva je puna sloenih ugljenih hidrata koji e odravati nivo eera u krvi, a beta karoten i vitamini B, C i E grupe ine ovu namirnicu odlinom za vas. Ubrana bundeva moe ostati svea i do godinu dana, ali ako je ispeete u rerni dobiete za tren oka brz i zdrav obrok koji ne goji.

Prokelj ima samo 43 kalorije na 100 grama, a pored toga ima i jedinstven sastav nutrijenata - folnu kiselinu, kalcijum i magnezijum, vitamine A, B i C.

Jo jedna odlina namirnica koju svakako ne treba preskoiti ove jeseni je ipak ili nar koji je prepun antioksidanasa koji tite organizam od slobodnih radikala, a osim toga obiluje vlaknima i folnom kiselinom. Za sve one koji ele da se ree vika, ipak je odlian jer smanjuje mogunost taloenja masnoa u organizmu, a preporuuje se da se jede sve.

Mandarina je udotvorna za vau kou jer je ini blistavom i sveom. Obiluje kalcijumom, magnezijumom, kalijumom i cinkom, uz vitamine B i C, a poznato je da vitamin C ubrzava topljenje masnoa u telu i pomae u proizvodnji L-karnitina, ubrzivaa metabolizma koji dodatno sagoreva masti.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne sekiraj se nista. Ja sam ga ostavila. 😉

Pa ti si bila redar ove nedelje 😉😆
Daltoni thumbnail

Ni ja ne verujem da ce joj vratiti akcije. Jos kad se u sve to umesa i njegov veliki sef... a ja mislim da je to isti covek koji je oteo Magdalenu i onaj koji ce spasiti Estersitu i napraviti joj dete, tek tada pocinje ludnica.

Jeste, to je taj..danas su samo suptilno najavili njegov ulazak..a nesto razmisljam,mozda je on spasao Fabrea i zarobio ga, pa ce kasnije biti rivalstvo izmedju njega, Fulhensija i Fabrea seniora oko Mercedes..😕 serija se jos uvek snima u Meksiku, ko zna..
nn027 thumbnail

Pa ti si bila redar ove nedelje 😉😆

Vidi stvarno 😆 Nekako je bas tako ispalo. Oce me metla, sundjer i ti "sportski" rekviziti ovih dana 😃
Daltoni thumbnail

Pa naravno da nema a tesko da ce toga i biti. To ne prodaje BB. Samo sex i svadje, to prodaje svaki rialiti. Koga zanima prijateljsko caskanje? Pa jos ne daj Boze da pokaze da je i pametna i obrazovana... Strasno ! Mislim pljuvale bi ove nju i dalje ali makar ne bi mogle da od nje prave glupacu.

Oko nje se podigla velika prasina javnosti..videle ste da sam postavila sta je pisalo u novinama svuda u regionu ali i u svetu u rubrikama "zanimljivosti iz sveta",,,zato ja mislim da ce probati da je kompromituju kod publike i prikazu je kao nekog ko glumi, ko manipulise i ko nije dostojan poverenja, samo da bi sebe oprali..😡

Daltoni thumbnail

Vidi stvarno 😆 Nekako je bas tako ispalo. Oce me metla, sundjer i ti "sportski" rekviziti ovih dana 😃

Takav ti je izgleda Horoskop 🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail

Jeste, to je taj..danas su samo suptilno najavili njegov ulazak..a nesto razmisljam,mozda je on spasao Fabrea i zarobio ga, pa ce kasnije biti rivalstvo izmedju njega, Fulhensija i Fabrea seniora oko Mercedes..😕 serija se jos uvek snima u Meksiku, ko zna..

Da , ostavljena je i ta mogucnost. Vrlo moguce da se i tako nesto dogodi. Predpostavljam da ce to zavisiti od duzine trajanja serije i inspiracije scenarista. Nama ostaje da nagadjamo i uzivamo u Fabreu mladjem, a za starijeg manje - vise. 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Hoce li neko sa mnom na Dzibonijev koncert 25,oktobra ?

DIBONI: Navijam za Noleta jer voli moju muziku!

Splitski kantautor, koji iza sebe ima karijeru dugu 25 godina kae da zna da srpski teniser voli njegovu muziku, pa tako i on navija za njega

Splitski muziar Diboni e prvi put nastupiti u Beogradu 25. oktobra u Kombank Areni i kae da mu je ovaj koncert mnogo vaan.

Zlatan Stipii Diboni je priao o tome kako nije znao ta je alva i da je prvi put ovu poslasticu probao ba u Beogradu.

Beograd pamti i po nastupu na TV Beograd i gostovanju u emisiji "Nedeljno popodne", kada je uspeo da polomi gitaru koju je pozajmio od Vlade Divljana.

"Tanije moj prijatelj iz benda je uspeo da polomi tremolo koji je od ner'ajueg elika! Pa smo tako polomljenu gitaru morali da vratimo Divljanu, ali se nije ljutio na nas", prisea se Diboni.

Ne krije da izuzetno ceni i potuje rad or'a Balaevia.

"Pravi je majstor, a pesma 'Bezdan' je neverovatna, kao i ceo taj album", kae Gibonni i dodaje da je lista muziara sa kojima bi sara'ivao predugaka.

Na pitanje za koga navija kada igraju Novak i Nadal, Diboni je rekao da misli da su njih dvojica dva najbolja igraa na svetu.

"Iz poverljivih izvora znam da Nole voli moju muziku, tako da naravno da navijam za svog fana", objasnio je muziar.

ovek koji iza sebe ima 25 godina dugu karijeru kae da e se potruditi da koncert bude nezaboravan i da se zahvaljuje publici na poverenju koju mu je ukazala, jer su karte poele da se prodaju, im je najavljeno da e on nastupiti u Beogradu.

"Naa koncertna dvorana je saksija u koju donesem pesme koje su zemlja, a onda publika i ja u nju posadimo neto dobro i plemenito", rekao je muziar.