Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
UMAR KHAYID 1.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
What’s the upcoming track??
Mrunal Thakur Called Mean Girl
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Happy Birthday wat_up 🎂
Jee Le Zaraa Is Happening
Celebs pictures during Ganesh Festival
Real Woman Power Farhana
Zaista dirljivo, veliki ljudi Huan i nas Nole👏
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7HZAL7qpj1o[/YOUTUBE]
Sad uslikala ne live prenosu😉
Ja da postavim iako nema nikog veceras,ako mei zabrane,nisam kriva 😆
1.Prats je dobila bebi flasicu😆
Dakle sta se desavalo u BB veceras.
Dosla su malo u goste dva ova coveka-verovatno glumci jer kada su izasli iz kuce i dosli do Salamana jedan je imitirao Armana a drugi Andy,tj njihovu svadju od pre neki dan,pa s'toga mislim da su glumci.Prvo su pred njima izvodili neki skec Tanisha,Arman i Andy,potom su ta dvojica vadili neke kao smesne poklone a ostali su nagadjali kome bi trebao pripasti odredjen poklon,kada je doslo do bebi flasice,ja mislim Gaurah je rekla da je to za Prats,a neko drugi je uzviknuo da je to za Sangrama,onda je Salaman rekao da je to za Prats i taj covek joj je urucio flasivu ona se tako smejala,Kamia je dobila noz 😆Posle je dosao malo u goste i Manish,voditelj(vodio je JDJ) onaj smesni,on izgleda sa Eli glumi u tom filmu.Lepoo se pozdravio sa Kamia i Prats.Potom je salaman birao ko ce koga imitirati,ali nisu svi imitirali,tako da je Prats Kamia i ova nju,pa su se smejali i tapsali su Prats kako je imitirala Kamiu.Ratan je stigla u studio i onda su joj pustili snimak gde kod zice izmedju raja i pakla prica Kamia o njoj a tu je bila i Prats i Tanisha.Ratan je imenovala Eli za andjela,a Tanisu kao devil,jos je direktno nominovala Tanishu.Ratan je nesto pricala sa Kamia ne znam sta.sutra su nominacije ,ne znam kako idu samo su svi nesto u cudu.Gaurah mora direktno nominovati nekog,vidim posle kao place Gaurah,e sad da li je Kamiy nominovala ne znam tacno.To bi bio moj izvestaj.
VeSto skrivam Tvoj lik od ljudi pomalo zlih,
k'o trn u oku Sreca je za njih...
Cuvam Te, nedam nikom da Te dira
na dlanu si moja tajna urezana...
Cuvam Te, gde god krenem imam te,
na dlanu si Ti moja linija Zivota,
Ljubavi...