Returning of the written off #17*invited only* - Page 103

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
2. Salaman je birao ko ce kog ada imitira tako da je Prats imitirala Kamiy i ova nju😆
Bikica_Biki thumbnail
3.Kamia ovde je imitirala Prats pa se ona toliko smejala😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Pronasla ga je. Najzad. 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zaista dirljivo, veliki ljudi Huan i nas Nole👏

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7HZAL7qpj1o[/YOUTUBE]

Bas simpaticno kaze Djokovici 😛 Sjajni su ovi Kinezi i mnogo mi se dopalo sto su ceo mec zdusno navijali za njega na srpskom.
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Dakle sta se desavalo u BB veceras.
Dosla su malo u goste dva ova coveka-verovatno glumci jer kada su izasli iz kuce i dosli do Salamana jedan je imitirao Armana a drugi Andy,tj njihovu svadju od pre neki dan,pa s'toga mislim da su glumci.
Prvo su pred njima izvodili neki skec Tanisha,Arman i Andy,potom su ta dvojica vadili neke kao smesne poklone a ostali su nagadjali kome bi trebao pripasti odredjen poklon,kada je doslo do bebi flasice,ja mislim Gaurah je rekla da je to za Prats,a neko drugi je uzviknuo da je to za Sangrama,onda je Salaman rekao da je to za Prats i taj covek joj je urucio flasivu ona se tako smejala,Kamia je dobila noz 😆
Posle je dosao malo u goste i Manish,voditelj(vodio je JDJ) onaj smesni,on izgleda sa Eli glumi u tom filmu.Lepoo se pozdravio sa Kamia i Prats.Potom je salaman birao ko ce koga imitirati,ali nisu svi imitirali,tako da je Prats Kamia i ova nju,pa su se smejali i tapsali su Prats kako je imitirala Kamiu.Ratan je stigla u studio i onda su joj pustili snimak gde kod zice izmedju raja i pakla prica Kamia o njoj a tu je bila i Prats i Tanisha.
Ratan je imenovala Eli za andjela,a Tanisu kao devil,jos je direktno nominovala Tanishu.
Ratan je nesto pricala sa Kamia ne znam sta.
sutra su nominacije ,ne znam kako idu samo su svi nesto u cudu.Gaurah mora direktno nominovati nekog,vidim posle kao place Gaurah,e sad da li je Kamiy nominovala ne znam tacno.
To bi bio moj izvestaj.
nn027 thumbnail

Sad uslikala ne live prenosu😉

Biki , odlicno ti je ovo. 👍🏼 Jel to kod njih neki praznik? Ova slika nije bila ranije , koliko mi se cini, u dvoristu.
nn027 thumbnail

Ja da postavim iako nema nikog veceras,ako mei zabrane,nisam kriva 😆

1.Prats je dobila bebi flasicu😆

Bikice , ma ko tebe sme da dira. Nema sanse. 🤗
Hvala ti na ovim divnim slikama i tvom trudu da nas informises.

Ja predpostavljam da ti pokloni nisu bili slicajni i da svaki od njih govori o onom kome je namenjen. Ako je dobila bebi flasicu onda na nju verovatno gledaju kao na najmladju i najsladju. Bolje i to nego da je dobila noz kao Kamija.
nn027 thumbnail

Dakle sta se desavalo u BB veceras.

Dosla su malo u goste dva ova coveka-verovatno glumci jer kada su izasli iz kuce i dosli do Salamana jedan je imitirao Armana a drugi Andy,tj njihovu svadju od pre neki dan,pa s'toga mislim da su glumci.
Prvo su pred njima izvodili neki skec Tanisha,Arman i Andy,potom su ta dvojica vadili neke kao smesne poklone a ostali su nagadjali kome bi trebao pripasti odredjen poklon,kada je doslo do bebi flasice,ja mislim Gaurah je rekla da je to za Prats,a neko drugi je uzviknuo da je to za Sangrama,onda je Salaman rekao da je to za Prats i taj covek joj je urucio flasivu ona se tako smejala,Kamia je dobila noz 😆
Posle je dosao malo u goste i Manish,voditelj(vodio je JDJ) onaj smesni,on izgleda sa Eli glumi u tom filmu.Lepoo se pozdravio sa Kamia i Prats.Potom je salaman birao ko ce koga imitirati,ali nisu svi imitirali,tako da je Prats Kamia i ova nju,pa su se smejali i tapsali su Prats kako je imitirala Kamiu.Ratan je stigla u studio i onda su joj pustili snimak gde kod zice izmedju raja i pakla prica Kamia o njoj a tu je bila i Prats i Tanisha.
Ratan je imenovala Eli za andjela,a Tanisu kao devil,jos je direktno nominovala Tanishu.
Ratan je nesto pricala sa Kamia ne znam sta.
sutra su nominacije ,ne znam kako idu samo su svi nesto u cudu.Gaurah mora direktno nominovati nekog,vidim posle kao place Gaurah,e sad da li je Kamiy nominovala ne znam tacno.
To bi bio moj izvestaj.

Hvala Biki na izvestaju ❤️
Vidim po slikama da se Prats dobro zabavljala i da je bila raspolozena. Drago mi je da je veceras Salman nije prozivao i provocirao.
Nominacije su sutra i ja ocekujem da ona ponovo bude nominovana.
nn027 thumbnail
Ne znam kako vi al ja se nedeljom obavezno ubijem od hrane. Danas pogotovo sto sam jos i na rodjendanu bila. Uzas. 😕 Al sta cu kad torte obozavam i ne znam sta je dosta.😲
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=abXzWTkqZ6Q[/YOUTUBE]

VeSto skrivam Tvoj lik od ljudi pomalo zlih,

k'o trn u oku Sreca je za njih...

Cuvam Te, nedam nikom da Te dira

na dlanu si moja tajna urezana...

Cuvam Te, gde god krenem imam te,

na dlanu si Ti moja linija Zivota,

Ljubavi...