Favourite soaps (invited only) #3 - Page 43

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Slika

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Sladjo istina 👍🏼!!!
sladjana333 thumbnail

Slika

sladjana333 thumbnail

Slika

sladjana333 thumbnail

Slika

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Tegla dzema

Jedna baka bila je na kasi velike samousluge na redu da plati. Iza nje u redu stojala je jedna mlad'a zena sa nestasnim sinom od 9-10 godina.
Sin je stalno gurao majcina kolica koja su vec nekoliko puta udarila baku po nogama.
Baka se okrenu ka malom djecaku i zamoli ga da je prestane udarati.
Poto je mali nastavio da je udara, baka se okrenu njegovoj majci i rece:

"Zar ne mozete narediti vasem sinu da me ne udara?"

Mlada gospod'a odgovari: "Ne. Moja metoda odgoja mu dozvoljava slobodu da radi sta god pozeli, sve dok donjegove svijesti ne dod'e da to sto radi drugima ne valja. Ta je metoda daleko efikasnija."

U redu iza mlade zene sa djetetom stajao je jedan momak od nekih 20-ak godina, koji je sve to paljivo slusao, a u ruci drzao teglu dzema od crvenih ribizli. Kad je dama zavsrila svoje objasnjenje metode odgoja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese dzem mladoj dami na glavu.

Sva bijesna zena se okrenu prema mladicu, a on hladnokrvno odgovari:

"Znate gospod'o, ja sam odgajan u slobodi na isti nacin kao i vas sin. I evo vidite rezultat!"

Starica se veselo okrenu blagajnici i rece:

"Molim vas stavite ovu teglu dzema na moj racun."

🤣

Edited by kop93 - 11 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Tegla dzema

Jedna baka bila je na kasi velike samousluge na redu da plati. Iza nje u redu stojala je jedna mlad'a zena sa nestasnim sinom od 9-10 godina.
Sin je stalno gurao majcina kolica koja su vec nekoliko puta udarila baku po nogama.
Baka se okrenu ka malom djecaku i zamoli ga da je prestane udarati.
Poto je mali nastavio da je udara, baka se okrenu njegovoj majci i rece:

"Zar ne mozete narediti vasem sinu da me ne udara?"

Mlada gospod'a odgovari: "Ne. Moja metoda odgoja mu dozvoljava slobodu da radi sta god pozeli, sve dok donjegove svijesti ne dod'e da to sto radi drugima ne valja. Ta je metoda daleko efikasnija."

U redu iza mlade zene sa djetetom stajao je jedan momak od nekih 20-ak godina, koji je sve to paljivo slusao, a u ruci drzao teglu dzema od crvenih ribizli. Kad je dama zavsrila svoje objasnjenje metode odgoja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese dzem mladoj dami na glavu.

Sva bijesna zena se okrenu prema mladicu, a on hladnokrvno odgovari:

"Znate gospod'o, ja sam odgajan u slobodi na isti nacin kao i vas sin. I evo vidite rezultat!"

Starica se veselo okrenu blagajnici i rece:

"Molim vas stavite ovu teglu dzema na moj racun."

🤣

🤣 ...e, neka joj je istresao teglu...🤣
sladjana333 thumbnail

Slika

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Prica o prijateljstvu

Nekada davno zivela je devojcica koja je imala losu narav.
Njena majka joj je dala kesu punu eksera i rekla joj da svaki put kad ne moze da iskontrolise svoje ponasanje mora zakucati jedan ekser na zid. Prvi dan je morala zakucati cak 37 eksera! Tokom sledecih nekoliko nedelja kako se ucila kontrolisati, broj zakucanih eksera smanjivao se iz dana u dan. Shvatila je da joj je lakse obuzdati ljutnju nego zakucati ekser na tvrd zid.

Napokon, stigao je dan kada se devojcica nije iznervirala ni jedan put! Rekla je to majci i ona joj je savetovala da svakog mirnog dana izvuce jedan ekser. Stigao je dan kada je devojcica rekla majci da vise nema ni jednog eksera na zidu! Majka je uzela kcerku za ruku, odvela je do zida i rekla joj:

Dobro si ucinila, kcerko, ali pogledaj rupe koje su ostale na zidu. Zid vise nikada nece izgledati isto! Kada kazes nekome nesto u ljutnji, povredis ga. Kao da zabijes noz u tu osobu i potom ga izvadis napolje. Nema veze koliko puta kazes: zao mi je", rana je ipak jos uvek tu. Povrediti nekoga recima je ponekad gore nego fizicki. Prijatelji su nase retko bogatstvo i treba ih cuvati. Oni te nasmeju kada si tuzna, ohrabruju kada trebas uspeti nesto u zivotu, pozajmljuju ti rame za plakanje, uis za slusanje i otvaraju ti srce."

Nazalost vecina se kasno seti da rane mozda i zacele ali oziljci vecito ostaju...💔
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=sVkxJt6SHZk[/YOUTUBE]
Na danasnji dan Balkan je izgubio svog Andjela...vecna ti slava i hvala Tose...😭