Returning of the written off #16*invited only* - Page 91

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
I ovo sam htela da vas pitam pa sve zaboravim. Je l' JDJ zavrsen i ako jeste , ko je pobedio ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

evo je Ratan izlazi iz kade😕

WOW, pa u pravu sam bila, vidi kako joj blista koza 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Sutra sve moram ispitati Smeki, moracu da glasam , da me nauci gde , kako i ostale finese, a nadam se da cete i vi pruziti lojalnu podrsku 😆. Mada ima jedna stvar, jos davno kad je sve ovo pocelo, posle 27-0g februara, ja sam tad upo*no pocela da glasam za seriju Madhubala i ne znajuci nista o njoj, samo iz razloga znas kog, i to sam glasala i pekla kolace do besvesti , secas se nasih kolaca. I vidi sad, sad cu da glasam zaista sto tako mislim, samo mora Smeki da me opremi sa potrebnim linkovima i ostalim stvarima, na ovo sam nabasala slucajno 😆

Badi dobro razmisljas. Nas sef istrazivacke stanice - Smeki. prava je osoba da od nje zatrazis pomoc. 😉
Jedino sto trenutno ima malih tehnickih problema. Nadam se da ce uskoro sve biti reseno na Smekicino, nase a i bratovo zadovoljstvo. 😉
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Danas smo imali prilike da vidimo kako je ocitala bukvicu onom Kusalu. Dobro ga je naribala.

PS . Smeki jos u potpunosti nisam utvrdila o cemu se zapravo radi. Gaga je nacula da ceo slucaj ima veze sa hranom.

Dakle, progovorila Anandi iz nje , ona njena i nasa , jedina prava Anandi 😆
nn027 thumbnail

I ovo sam htela da vas pitam pa sve zaboravim. Je l' JDJ zavrsen i ako jeste , ko je pobedio ?

Jeste , zavrsen je al sad da me ubijes ne mogu se setiti ko je pobednik. Mozda se Bikica seca.
nn027 thumbnail

Dakle, progovorila Anandi iz nje , ona njena i nasa , jedina prava Anandi 😆

Badi , mogu ti reci da je za sada odlicna. Nenametljiva, pristojna ali kad treba nema problem da iznese svoj stav i brani ga . Prava je mala lavica. Po nekad pomislim da je tesko poverovati da ima samo 23 godine. Nadam se da ce takva ostati do kraja.
Stephi thumbnail

Jeste , zavrsen je al sad da me ubijes ne mogu se setiti ko je pobednik. Mozda se Bikica seca.

Nale, ti se ovih dana izgleda intenzivno druzis sa cika Alchajmerom 😆 ili ti je toliko bio interesantan JDJ ?
nn027 thumbnail

A sto se tice Desnog, nisam istrazivala ali cini mi se da je on dobijao neke nagrade, pa vidis da je popularan, a to bi opet trebala Dal da zna

Ma Badi ja to zbog njihovih fanova (Madhubale) koji lstom ne vole Prats. Kazu da zbog nje i Sida njihovi ljubimci nisu uspevali da dobiju nagrade. Moguce je da je dobijao nagrade. Nisam informisana.😊
Stephi thumbnail

Badi , mogu ti reci da je za sada odlicna. Nenametljiva, pristojna ali kad treba nema problem da iznese svoj stav i brani ga . Prava je mala lavica. Po nekad pomislim da je tesko poverovati da ima samo 23 godine. Nadam se da ce takva ostati do kraja.

Ma ja nijednog trenutka ne sumnjam u nju, zasto nisam volela njeno ucesce ovde, objasnila sam ti i ovde i gore, mislim u nasoj drugoj kuci 😆
Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Nale, ti se ovih dana izgleda intenzivno druzis sa cika Alchajmerom 😆 ili ti je toliko bio interesantan JDJ ?

Kad je Sid ispao prestala sam da pratim. Bikica mi je rekla ko je pobedio ali sam ja zaboravila.😕 Znam da pobednik nije niko ko se meni dopao i za koga sam navijala. Verovatno sam ga zato i zaboravila.
Cika A vec odavno nije redak gost u mom zivotu.😒
Edited by nn027 - 11 years ago