Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
Happy Birthday Akshay Kumar
MAIRA AGAYI 10.9
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
evo je Ratan izlazi iz kade😕
Sutra sve moram ispitati Smeki, moracu da glasam , da me nauci gde , kako i ostale finese, a nadam se da cete i vi pruziti lojalnu podrsku 😆. Mada ima jedna stvar, jos davno kad je sve ovo pocelo, posle 27-0g februara, ja sam tad upo*no pocela da glasam za seriju Madhubala i ne znajuci nista o njoj, samo iz razloga znas kog, i to sam glasala i pekla kolace do besvesti , secas se nasih kolaca. I vidi sad, sad cu da glasam zaista sto tako mislim, samo mora Smeki da me opremi sa potrebnim linkovima i ostalim stvarima, na ovo sam nabasala slucajno 😆
Danas smo imali prilike da vidimo kako je ocitala bukvicu onom Kusalu. Dobro ga je naribala.
PS . Smeki jos u potpunosti nisam utvrdila o cemu se zapravo radi. Gaga je nacula da ceo slucaj ima veze sa hranom.
I ovo sam htela da vas pitam pa sve zaboravim. Je l' JDJ zavrsen i ako jeste , ko je pobedio ?
Dakle, progovorila Anandi iz nje , ona njena i nasa , jedina prava Anandi 😆
Jeste , zavrsen je al sad da me ubijes ne mogu se setiti ko je pobednik. Mozda se Bikica seca.
A sto se tice Desnog, nisam istrazivala ali cini mi se da je on dobijao neke nagrade, pa vidis da je popularan, a to bi opet trebala Dal da zna
Badi , mogu ti reci da je za sada odlicna. Nenametljiva, pristojna ali kad treba nema problem da iznese svoj stav i brani ga . Prava je mala lavica. Po nekad pomislim da je tesko poverovati da ima samo 23 godine. Nadam se da ce takva ostati do kraja.
Nale, ti se ovih dana izgleda intenzivno druzis sa cika Alchajmerom 😆 ili ti je toliko bio interesantan JDJ ?