Dakle ovako. Sve ono sto sam rekla i pre neki dan i u nekom od mojih prethodnih postova sto se tice Colorsa , znaci bila sam u pravu, da nisam bila odusevljena sto je usla u taj rijaliti iz prostog razloga sto ovima ne verujem nimalo. On ne bi mogao da daje takve izjave da ce uci ,bez obzira na razlog ,da ga neko nije kontaktirao od strane produkcije , jer koliko mi se cini da je tako mocan, interesantan sam po sebi , odavno bi napravio sebi mesto u ovoj industriji za kojom ocigledno toliko zudi, sam svojim snagama a ne slepajucise uz jednu devojku bilo kao'' gospodin trenutni'' ili ''gospodin bivsi ''. Dalje, to sto kazes da su novine potpuno minimizirale nasilnistvo nad njom, opet kazem da je greska Colorsa jer su trebali demantovati njegove izjave o eventualnom ulasku , jer zlostavljanje, maltreriranje bilo koje vrste nije stvar za zajebanciju, izvinjavam se na recniku, ali zgrozena sam. To sto se narod uvek vise raduje tudjoj nesreci i da tudji uspeh najvise boli, davno poznata stvar, radije ce da poveruju da jedna mlada, uspesna, talentovana devojka laze o tako ozbiljnim stvarima, nego da pokusaju da shvate da je i ova njegova izjava ako ga Prats bude spominjala i on ce uci u BB, isto tako pretnja i vid maltretiranja i da je decko ocigledno psihopata. I opet se vracam na pocetak, kad je jednom shvatila kakvi su ovi iz Colorsa, nije im trebala verovati vise nikad.Jer kako ja ovo shvatam, cutanjem na njegove izjave da ce uci i to covece u vidu pretnje, oni izgleda jednim udarcem ubijaju dve muve, dize se prasina oko njihovo g soua, a s druge strane pa eto , sama kazes mnogi su poverovali da je ona to izmislila radi reklame , znaci bavi se takvim stvarima i nisu oni jadni krivi sto je ona napustila BV.