Returning of the written off #16*invited only* - Page 89

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Dakle ovako. Sve ono sto sam rekla i pre neki dan i u nekom od mojih prethodnih postova sto se tice Colorsa , znaci bila sam u pravu, da nisam bila odusevljena sto je usla u taj rijaliti iz prostog razloga sto ovima ne verujem nimalo. On ne bi mogao da daje takve izjave da ce uci ,bez obzira na razlog ,da ga neko nije kontaktirao od strane produkcije , jer koliko mi se cini da je tako mocan, interesantan sam po sebi , odavno bi napravio sebi mesto u ovoj industriji za kojom ocigledno toliko zudi, sam svojim snagama a ne slepajucise uz jednu devojku bilo kao'' gospodin trenutni'' ili ''gospodin bivsi ''. Dalje, to sto kazes da su novine potpuno minimizirale nasilnistvo nad njom, opet kazem da je greska Colorsa jer su trebali demantovati njegove izjave o eventualnom ulasku , jer zlostavljanje, maltreriranje bilo koje vrste nije stvar za zajebanciju, izvinjavam se na recniku, ali zgrozena sam. To sto se narod uvek vise raduje tudjoj nesreci i da tudji uspeh najvise boli, davno poznata stvar, radije ce da poveruju da jedna mlada, uspesna, talentovana devojka laze o tako ozbiljnim stvarima, nego da pokusaju da shvate da je i ova njegova izjava ako ga Prats bude spominjala i on ce uci u BB, isto tako pretnja i vid maltretiranja i da je decko ocigledno psihopata. I opet se vracam na pocetak, kad je jednom shvatila kakvi su ovi iz Colorsa, nije im trebala verovati vise nikad.Jer kako ja ovo shvatam, cutanjem na njegove izjave da ce uci i to covece u vidu pretnje, oni izgleda jednim udarcem ubijaju dve muve, dize se prasina oko njihovo g soua, a s druge strane pa eto , sama kazes mnogi su poverovali da je ona to izmislila radi reklame , znaci bavi se takvim stvarima i nisu oni jadni krivi sto je ona napustila BV.

Badi, sve si lepo rekla. Ne bih ja tu imala sta da dodam. 👏
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Znam da neki ne prate BB, ali samo radi ilustracije o kakvom souu se ovede radi, da vam kazem sta se danas desilo. Devojka je pristala da se po zadatku BB kupa u kadi punoj kravlje balege.😲

Znas sta, takvi zadaci , mada i tu negde mora postojati granica, ne izbacuju mene toliko iz takta , sve zavisi od konteksta, da li je zadatak za dobrobit kolektiva ili licnu korist i tu moze covek da postavlja granicu i odredi prioritet. Ja od svih tih souprograma, volim jedino Survivor , a imala sam priliku da gledam i slicne programe Survivor-u na stranim TV -kanalima i bilo je zaista fantasticnih epizoda, snalazljivost, izdrzljivost, pamet na kraju krajeva. Ali ovde sta me dovodi do ludila, ovo izivljavanje, poput ovog, sad uvodimo bivseg, bivsu, svadja, vredjanje psovke , sto sam ludji to sam bolji, e to ne mogu da svarim. I kuda mi to uopste idemo kao covecanstvo kad smo zeljni to da gledamo . Ili se polako vracamo u doba gladijatora... do poslednje kapi krvi
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Znam da neki ne prate BB, ali samo radi ilustracije o kakvom souu se ovede radi, da vam kazem sta se danas desilo. Devojka je pristala da se po zadatku BB kupa u kadi punoj kravlje balege.😲

Koja devojka..jer ona normalna...🤢

nn027 thumbnail

Znas sta, takvi zadaci , mada i tu negde mora postojati granica, ne izbacuju mene toliko iz takta , sve zavisi od konteksta, da li je zadatak za dobrobit kolektiva ili licnu korist i tu moze covek da postavlja granicu i odredi prioritet. Ja od svih tih souprograma, volim jedino Survivor , a imala sam priliku da gledam i slicne programe Survivor-u na stranim TV -kanalima i bilo je zaista fantasticnih epizoda, snalazljivost, izdrzljivost, pamet na kraju krajeva. Ali ovde sta me dovodi do ludila, ovo izivljavanje, poput ovog, sad uvodimo bivseg, bivsu, svadja, vredjanje psovke , sto sam ludji to sam bolji, e to ne mogu da svarim. I kuda mi to uopste idemo kao covecanstvo kad smo zeljni to da gledamo . Ili se polako vracamo u doba gladijatora... do poslednje kapi krvi

Ne razumem , naravno, jezik pa ne znam o cemu pricaju i te svadje koje se i tamo desavaju, da li prelaze granice dobrog ukusa. Za razliku od naseg BB ovde nema kamera u kupatilu. Nema u dnevnim pregledima njihovog presvlacenja i slicnih stvari. Iskreno to mi se dopada.
Inace , devojka je radila zadatak za svoju ekipu ali i za sebe jer time dobija sansu da predje u luksuzni deo kuce.
Njihov BB je u odnosu na nas, ono sto sam ja imala prilike da vidim i razumem, prilicno benigan i iskreno meni dosadan. Ne zato sto nema svadja nego zato sto im zadatci ne traju ni 2 dana a svo ostalo vreme otpadaju od dosade.
Ni za kolektiv ni za sebe ne bih legla u kadu sa kravljim izmetom.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ako mene pitas nije. Znaci , ja sam ostala zblanuta. Iskreno , mislila sam da je u pitanju blato. Onda mi je Smeki otvorila oci i rekla da se zapravo radi o kravljem izmetu. Fuj.
Inace ona se zove Ratan
Ovo je Pratsina reakciaj dok je posmatrala to "kupanje" na TV.

Stephi thumbnail

Ne razumem , naravno, jezik pa ne znam o cemu pricaju i te svadje koje se i tamo desavaju, da li prelaze granice dobrog ukusa. Za razliku od naseg BB ovde nema kamera u kupatilu. Nema u dnevnim pregledima njihovog presvlacenja i slicnih stvari. Iskreno to mi se dopada.
Inace , devojka je radila zadatak za svoju ekipu ali i za sebe jer time dobija sansu da predje u luksuzni deo kuce.
Njihov BB je u odnosu na nas, ono sto sam ja imala prilike da vidim i razumem, prilicno benigan i iskreno meni dosadan. Ne zato sto nema svadja nego zato sto im zadatci ne traju ni 2 dana a svo ostalo vreme otpadaju od dosade.
Ni za kolektiv ni za sebe ne bih legla u kadu sa kravljim izmetom.

Vidi ovako, ja sam gledala Farmu 1 i to ne od pocetka i to zato sto mi je sestra bila tad u gostima jedan duzi period a ona je zaljubljenik u te programei ne propusta ih. Secam se tad da su svi bili dobili neki zadatak i ako ga ispune svako od njih ce dobiti neku nagradu za sebe. Davno je bilo, ne secam se kakav zadatak je dobio Topalko, nesto je bilo jako bezazleno, trebao je zenskim ucesnicima farme nesto da radi, naravno da bi to uradio, trebao je da ih laze, izvara na neki nacin da bi uspeo u svom zadatku. Kad je dosao trenutak da se objavi ko je uspesno obavio zadatak, naravno jedino Topalko nije ali njegovo obrazlozenje zasto nije mogao da radi to zenama, devojkama na farmi bez obzira sto ce ostati bez nagrade me je oborilo s nogu . Mislim da sam ti sve objasnila s ovim
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kako Dal svasta , pa to je kao kupanje u Gangu, sveta reka, ovo sveta zivotinja, mora da je dobro za kozu😃
nn027 thumbnail

Vidi ovako, ja sam gledala Farmu 1 i to ne od pocetka i to zato sto mi je sestra bila tad u gostima jedan duzi period a ona je zaljubljenik u te programei ne propusta ih. Secam se tad da su svi bili dobili neki zadatak i ako ga ispune svako od njih ce dobiti neku nagradu za sebe. Davno je bilo, ne secam se kakav zadatak je dobio Topalko, nesto je bilo jako bezazleno, trebao je zenskim ucesnicima farme nesto da radi, naravno da bi to uradio, trebao je da ih laze, izvara na neki nacin da bi uspeo u svom zadatku. Kad je dosao trenutak da se objavi ko je uspesno obavio zadatak, naravno jedino Topalko nije ali njegovo obrazlozenje zasto nije mogao da radi to zenama, devojkama na farmi bez obzira sto ce ostati bez nagrade me je oborilo s nogu . Mislim da sam ti sve objasnila s ovim

Jesi Badi. Sve je jasno.
nn027 thumbnail

Kako Dal svasta , pa to je kao kupanje u Gangu, sveta reka, ovo sveta zivotinja, mora da je dobro za kozu😃

Aha...lekovito 🤣
Stephi thumbnail

Pa neki cemo na

A neki na