Returning of the written off #15*invited only* - Page 84

Created

Last reply

Replies

926

Views

71.1k

Users

8

3.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Dragi Milojko Panticu , sa velikim uzivanjem citam vase izvestaje o uspesima nasih sjajnih devojaka i momaka. Znam da vam po vasem horoskopu sleduje neizmerna ljubav prema casici, travcici i jos ponekom poroku , moze se to shvatiti kao opravdanje sto ponekad malo pobrljavite pa dajete cudne izjave sto se tice fudbalera, jeste da su izgubili sansu da idu na SP u fudbalu, ali i to su necija deca, dajte i njima malo podrske 😆

Badi, volim ja i nase fudbalere. Nema veze sto se ovaj put nisu kvalifikvali, Bice jos prilike, nasi omladinci su pokazali da se u ovoj zemlji jos igra fudbal i da ima sanse da stignu bolja vremena.
Buddy, I love you and our players. No matter that this time they kvalifikvali, will be more opportunities, our youth have shown that in this country is soccer and he has a chance to get better times.
nn027 thumbnail

Sad moram nesto da vam pokazem, nisam u mogucnosti jos uvek da gledam Vilija, rekoh da mi termin ne odgovara, ali imam zato Bikicu, sve cu nadoknaditi, ali postoji jedan drugi par u koji sam se zaljubila

OMG, bas me onako dobro protresu , nisu za mene nicija kopija, ni zamena, niti nasi AnSH mogu ikad biti zamenjeni, ali svoji su, originalni na svoj nacin i uh, strastveni i u mrznji i u ljubavi. Verujte, vrede paznje 😳

Vrede jos kako. Sjajni su. Oni nisu niti mogu biti nasi Anandi i Siv ali su posebni na neki svoj nacin.
They're worth more to. They were great. They may not even be our Ananda and Grey but special in its own way.
nn027 thumbnail

Momak je stvarno zgodan a i dobro glumi 😉
The guy is really handsome and a good actor
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga moja kuma🤗 dusa moja slatka🤗
Naravno,Vilija ne smes propustiti,ako nisi gledala od pocetka ,ima i kanal sa prevodom,sve smo nabavili😆 Imamo uvek gotovih i slika a tu sam i ja da uradim neku ako zafali😆
Ja nisam nista drugo povela gledati sem kuma u "oluji",a da'li cu nesto jos to ne znam.
Vidim da su svi zadovoljni ovom serijom kao i ti,verujem da je super,ali jos mi se neda pogledati.Mada ja imam uvek nekog posla oko labosa,po netu,tako ne stizem. Ljubim te draga moja🤗

Draga moja kumo, sto se tice Vilija p[otpuno sam opustena, znam da ces mi ti pomoci tvojim slikama sve da postignem, tako je bilo i sa nasim AnSh, dok smo ih gledali u seriji, gutali smo ih pogledom pa mozda neke stvari i propustali a onda smo zahvaljujuci tebi i tvojim radovima mogli sve natenane da analiziramo, gledamo, uzivamo i upravo zahvaljujuci tebi zaista mogli da uhvatimo svaki trenutask, svaki njihov pogled, osmeh, tako da znam i da cu Vilija moci analizirati i analizirati i analizirati dok se ne hipnotisem. Eh, sta bi Ceca dala da moze da gleda tvoje slike... ma neka ceka Ceca 🤣Sto se tice Madhu, meni se dopada, Nada i Dal su daleko ispred mene sa epizodama, tj. Dal je vec gledala ranije, Nale gleda na netu , a ja polako, srecom pa se daje u 8h uvece pa mi vreme odgovara. Ja sam jos u fazi gde njih dvoje igraju svoju igru macke i misa, navodno se strastveno mrze a iza te strasti nazire se uh, bogami opasno varnicenje. I u meni se onako sve uzburka dok gledam te scene izmedju njih dvoje kad je ocigledno koliko je tanka linija izmedju mrznje i ljubavi kod njih dvoje, narocito kad te scene prati neka pesma, kao sto su nasi AnSh imali svoju, ali nikako da saznam koja je to pesma a nemam vremena ni da istrazujem sad . Znam koliko vremena provodis u labosu, na netu, u istrazivanju i s obzirom da si tako sposobna za te stvari, mozda i otkrijes koja je to pesma. Ljubim i ja tebe, cucemo se nadam se opet za vikend ❤️🤗
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi, volim ja i nase fudbalere. Nema veze sto se ovaj put nisu kvalifikvali, Bice jos prilike, nasi omladinci su pokazali da se u ovoj zemlji jos igra fudbal i da ima sanse da stignu bolja vremena.
Buddy, I love you and our players. No matter that this time they kvalifikvali, will be more opportunities, our youth have shown that in this country is soccer and he has a chance to get better times.

Salim se badi, znam da volis i fudbalere, nego sam procitala jednu nebuloznu Milojkovu izjavu povodom fudbalera, pa mi onako doslo malo da ga potkacim , a kako cu nego preko tebe, sta cu kad su vam horoskopi isti, ah ta casica 😉😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Momak je stvarno zgodan a i dobro glumi 😉
The guy is really handsome and a good actor

Ima malo krive noge ali bas na nacin koji se meni jako dpadao u jednom ludom periodu moje mladosti. Ah, sto sam volela tako bezobrazne, drcne, krivonoge mangupe , mozda mi se zato ova serija tako i dopala , jeste opak, jeste bezobrazan ali meni ipak neodoljivo sarmantan i nekako bas muskarac 😆
Stephi thumbnail
Odoh devojke sad, laka vam noc i lepi snovi, nadam se da se cujemo uskoro ponovo

nn027 thumbnail

Salim se badi, znam da volis i fudbalere, nego sam procitala jednu nebuloznu Milojkovu izjavu povodom fudbalera, pa mi onako doslo malo da ga potkacim , a kako cu nego preko tebe, sta cu kad su vam horoskopi isti, ah ta casica 😉😆

Znam na koju mislis. Onu da zeli da nasa reprezentacija izgubi. Sta reci Badi. Ne znam ko je gori on sto lupa gluposti ili oni koji te gluposti napisu.
I know you're thinking about. The one that he wants our team to lose. What to say Buddy. I do not know who's worse that he spouting nonsense or those who write this crap.
nn027 thumbnail

Ima malo krive noge ali bas na nacin koji se meni jako dpadao u jednom ludom periodu moje mladosti. Ah, sto sam volela tako bezobrazne, drcne, krivonoge mangupe , mozda mi se zato ova serija tako i dopala , jeste opak, jeste bezobrazan ali meni ipak neodoljivo sarmantan i nekako bas muskarac 😆

Ne bih ja tu nista vise Badi ni dodala ni oduzela. Sve si rekla 😳
I do not think there is nothing more nor Badi added or taken away. Everything you said Embarrassed
nn027 thumbnail
Laku noc jos jednom 😃
Goodnight