🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Deepika Removed From Kalki 2
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Buddhiya ki Nautanki
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
How quickly time changes
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
A tek tebi Dal, sta tebi da kazem sem da sam sanjala jako ruzan san ...da si ljuta na mene ... u stvarnosti to ne moze nikako biti zar ne? Ti uvek kazes mama, ti i ja smo iznad toga . I jesmo, uvek bile i uvek cemo biti,voli te tvoja usvojena, virtualna ali prava pravcata mama ❤️
Naravno da nije istina ,i nikada se nece desiti..ti si moja mama i uvek ces to biti..🤗 Mnogo mi nedostajes, osecam veliku prazninu ali i tugu jer nisi samnom..zao mi je sto ti se desavaju takve stvari u zivotu i volela bih da ti pomognem nekako ako mogu..molim te,dozvoli mi da budem uz tebe u teskim trenucima..znas koliko bi mi znacilo,jer ti si deo mene,kada je tebi tesko,i meni je tesko..
Nasi momci su danas pobedili Letoniju i obezbedili ucesce u drugoj fazi takmicenja.
Our boys still beat Latvia and ensure participation in the second phase of the competition.
Hvala ti Smeki na ovim slikama. Volim da ih vidim zajedno. Steta sto nije ostala u BV i steta sto nismo odgledali sve te predivne trenutke izmedju Anandi i Siva. Odlazak iz BV za sada se nije pokazao kao najsrecnije resenje za nju. I u poslovnom a vidimo i u privatnom zivotu stvari ne stoje najbolje. Zelim joj mnogo srece. Zelim da ucesce u BB bude dobar izbor za nju i zelim joj da pronadje dobrog momka, jer ona to svakako zasluzuje.Thank you smack in these pictures. I love to see them together. Too bad I did not stay in BV and too bad that we watched all the beautiful moments between Ananda and Grey. Going from BV for now was not as happy prospect for her. In business and in private life we see things are not going well. I wish her lots of luck. I want to participate in the BB is a good choice for her and I want her to find a good guy, because she certainly deserves it.
Sad moram nesto da vam pokazem, nisam u mogucnosti jos uvek da gledam Vilija, rekoh da mi termin ne odgovara, ali imam zato Bikicu, sve cu nadoknaditi, ali postoji jedan drugi par u koji sam se zaljubila
OMG, bas me onako dobro protresu , nisu za mene nicija kopija, ni zamena, niti nasi AnSH mogu ikad biti zamenjeni, ali svoji su, originalni na svoj nacin i uh, strastveni i u mrznji i u ljubavi. Verujte, vrede paznje 😳